e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 18.Listopad 2019 - 21:41

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: mnohonásbný obraz ze satelitu
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2016 - 17:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Březen 2016 - 15:10
Příspěvky: 5
dobrý den, v příloze je vyjádřen můj problém - můžete mi poradit co s tím mohu udělat AB IPBox 9000HD je připojen přes SCART a televizor pracuje při přepnutí na anténu bez závad.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mnohonásbný obraz ze satelitu
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2016 - 8:39 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
obycajne s tym nespravis cez analog nic. skus este nastavit NTSC ,alebo v nastaveni TV zmenit typ TV normy dialkovym ovladacom .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mnohonásbný obraz ze satelitu
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2016 - 8:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Březen 2016 - 15:10
Příspěvky: 5
dobrý den, protože nemám orig.návod ani zkušenosti, intuitivně jsem uplatnil radu, že přes analog to nepůjde. Přes HDMI propojení jsem se dostal do MENU a VÝROBNÍ NASTAVENÍ. Sestava je už tři dny provozována ( zpět přes SCART) v skoro použitelném stavu ; problém mám jen s tím, že všechny programy kolem ČT (odborně asi ČT multiplex) jsou bez zvuku a nemohu zase jenom intuicí přijít na to v čem je chyba, co jsem podcenil - ?? poradíte ??.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mnohonásbný obraz ze satelitu
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2016 - 18:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Srpen 2011 - 19:11
Příspěvky: 95
Místo/Bydliště: Turčianske Teplice
Poděkováno: 3 krát
Skús pozrieť v menu audio ako máš nastavenú jazykovú stopu.
Pravdepodobne bude problém tam.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mnohonásbný obraz ze satelitu
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2016 - 10:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Březen 2016 - 15:10
Příspěvky: 5
děkuju za pokus mi poradit, ale tentokrát se neumím ničeho chytit - jak jsem předeslal, nejsem až tak dobrej. Potřeboval bych opravdu podrobný postup; jen mě zaráží, že ostatní programy jsou v pořádku doprovozeny správným zvukem, jen to co se týká ČT včetně ČT24 je při kvalitním obraze němé. Má úvaha je asi taková, že mají zase svou fintu a že by asi pomohlo nějaké ruční naladění, ale nevím. Kdyby na té mé úvaze něco bylo, musel bych dostat polopatické instrukce jak na to. Zatím jsem všechno naladil automaticky. !!Přeju pohodový víkend!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mnohonásbný obraz ze satelitu
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2016 - 10:41 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2673
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 33 krát
Poriadne pozri na dialkovy ovladac. Jedno tlacidlo tam bude audio. Stlac ho a vyber spravnu audio stopu. Alebo postupne skus vsetky.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mnohonásbný obraz ze satelitu
PříspěvekOdeslal: 21.Březen 2016 - 14:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Březen 2016 - 15:10
Příspěvky: 5
dobrý den, velmi děkuju za nápovědu od KASR - povedlo se, na ovladači jsem chvíli laboroval, tlačítko našel, zalaboroval a už to zase funguje . Přeju vše dobré, !!!! hlavně zdraví a pohodu !!!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mnohonásbný obraz ze satelitu
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2016 - 14:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Březen 2016 - 15:10
Příspěvky: 5
dobrý den, měl bych ještě další prosbu: v novém bydlišti je možno přijímat z pozemní sítě ( podle mne DVB-T ) dalších několik programů, které nejsou na mém satelitu. Na tomto přijímači ( AB Ibox 9000 HD) je vstup DVB-T a tak si myslím, že by měla být funkční varianta, že bych do tohoto vstupu připojil venkovní anténu, tento signál by se v přijímači sloučil s tím co tam už je a nemusel bych složitě slučovat mimo. Problém pro mne je, že pokud tato možnost opravdu existuje, že si nevím vůbec rady. To, že prostě připojím anténu a ono se to nějak samo nainstaluje je asi utopie a tak bych potřeboval opět, ale tentokrát téměř polopatickou, VAŠÍ RADU. Věřím, že se najde dobrá a trpělivá duše a poradí. Díky


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk