e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 28.Leden 2020 - 10:56

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2011 - 20:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Září 2009 - 18:47
Příspěvky: 38
caute tak sa mi konecne podarilo rozbehat skylink kartu ale mam problem s dlhou dobou prepinania programov
podarilo sa to niekomu vyriesit?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2011 - 15:13 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 30.Listopad 2007 - 0:55
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: VU+ duo 4K @ Xtrend 8000
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 7 krát
toxacik napsal:
caute tak sa mi konecne podarilo rozbehat skylink kartu ale mam problem s dlhou dobou prepinania programov
podarilo sa to niekomu vyriesit?

Hovoris o ice karte ak ano tak bohuzial je to tak v oscam. CW karta ide ok ale v mgcam

_________________
Tv LG LED 55''
Receiver: VU+duo 4K @ Xtrend ET 8000 WD 750 GB @ AB IP-BOX 91HD @ Optikum x403p HD @ AB Cryptobox 450HD
Motor: H-H SG - 2100
Parabola: 100 AL Gibertini XP
Konvertor: Inverto 0.2dB
Karta Sky Link, RTVS, Plustelka


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2011 - 17:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Září 2009 - 18:47
Příspěvky: 38
ano je to ICE katra.....
Takze inu moznost asi nemam ? ci?
uff no nevadi a myslite ze v buducnosti to pojde?lebo uz mam dost nervy na 91hd a asi ho predam....


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2011 - 17:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Květen 2009 - 21:37
Příspěvky: 19
Nastav si v oscam services, tzn. ze kazdymu programu nastavis, co ho ma dekodovat a pude to normalne.Jinak to hleda, cim to bude dekodovat, jakej CAID a trva to zhruba pres 5 s.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2011 - 18:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 30.Listopad 2007 - 0:55
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: VU+ duo 4K @ Xtrend 8000
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 7 krát
Velos napsal:
Nastav si v oscam services, tzn. ze kazdymu programu nastavis, co ho ma dekodovat a pude to normalne.Jinak to hleda, cim to bude dekodovat, jakej CAID a trva to zhruba pres 5 s.

ak to mas urobene tak to skopiruj z ip boxu a daj to sem potom to len nakopiruje restartne box a je to ! :good:

_________________
Tv LG LED 55''
Receiver: VU+duo 4K @ Xtrend ET 8000 WD 750 GB @ AB IP-BOX 91HD @ Optikum x403p HD @ AB Cryptobox 450HD
Motor: H-H SG - 2100
Parabola: 100 AL Gibertini XP
Konvertor: Inverto 0.2dB
Karta Sky Link, RTVS, Plustelka


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2011 - 19:34 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Září 2009 - 18:47
Příspěvky: 38
ak som to spravne pochopil tu je subor oscam services nastavuje sa to tu ?ak ano mozem poprosit ?

zatial dik..


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2011 - 18:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 30.Listopad 2007 - 0:55
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: VU+ duo 4K @ Xtrend 8000
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 7 krát
Velos napsal:
Nastav si v oscam services, tzn. ze kazdymu programu nastavis, co ho ma dekodovat a pude to normalne.Jinak to hleda, cim to bude dekodovat, jakej CAID a trva to zhruba pres 5 s.
Velos ak to vies nastavit tak to nastav a daj to sem vdaka. pozri si ten oscam co je tuna mam dojem ze je to spravne alebo nie. mrkni na to.

_________________
Tv LG LED 55''
Receiver: VU+duo 4K @ Xtrend ET 8000 WD 750 GB @ AB IP-BOX 91HD @ Optikum x403p HD @ AB Cryptobox 450HD
Motor: H-H SG - 2100
Parabola: 100 AL Gibertini XP
Konvertor: Inverto 0.2dB
Karta Sky Link, RTVS, Plustelka


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2011 - 14:50 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2424
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 7 krát
services potrebuje iba ak ma dve rovnake karty s roznou ponukou! Inak mu staci ak si ponastavuje v oscam.dvbapi prioritu na 0D96 a ostatne na co nema kartu ani zdielanie, nech da do ignore a pofici to ako ma. Cize ignorovat hlavne 0D03, 0D0F, 0D70, 0624 a podobne.

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2011 - 14:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Prosinec 2006 - 22:06
Příspěvky: 34
Místo/Bydliště: slovakia
91hd som kupil rodicom, maju tam tiez vodku, ako sa da restartovat emu? Prestala citat skylink crw.
Ak viete poradit, budem Vam vdacny,dakujem!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2011 - 14:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 13.Červenec 2009 - 18:11
Příspěvky: 224
Tak restartuj cely box.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2011 - 14:46 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Leden 2008 - 18:07
Příspěvky: 732
satelitni prijimac: VU+ SOLO 4K
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 5 krát
peep napsal:
91hd som kupil rodicom, maju tam tiez vodku, ako sa da restartovat emu? Prestala citat skylink crw.
Ak viete poradit, budem Vam vdacny,dakujem!

A nekúpil si im aj novú kartu spolu s boxom? Možno nemajú zaregistrovanú kartu a tak nemajú aké zápisy na kartu prísť .

_________________
VU+ SOLO 4K
Prismcube RubyCryptoBox650HD IPbox9900 HDD-SAMSUNG HM160HI ,oscam_ymodv18


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2011 - 14:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Květen 2009 - 21:37
Příspěvky: 19
Billy-sk napsal:
services potrebuje iba ak ma dve rovnake karty s roznou ponukou! Inak mu staci ak si ponastavuje v oscam.dvbapi prioritu na 0D96 a ostatne na co nema kartu ani zdielanie, nech da do ignore a pofici to ako ma. Cize ignorovat hlavne 0D03, 0D0F, 0D70, 0624 a podobne.

Ja mam k dispozici placenou nabidku Skylinku a Cslinku a stavalo se mi, ze treba CT1 to dekodovalo z Cslinkovy karty, ale ja sem chtel, aby to dekodovalo z 0D03.Nastaveni priority nepomahalo, az nastaveni sevices.Nevim ale, jak na tom sou novejsi verze, ja sem se v tom vrtal jeste ve starsich verzich.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk