e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Květen 2019 - 21:39

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AB DSR 550FTA - Problém s keydata
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2010 - 19:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Listopad 2008 - 10:32
Příspěvky: 21
Dobrý deň vedel by mi niekto poradiť? Dnes sa mi dostala do rúk AB DSRka 550FTA nahral som tam fw z AB DSR 500FTA všetko prebehlo v poriadku, ale keď som sa pokúšal nahrať keydata nič sa nedialo nezačalo mi to načítavať ani nič.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 550FTA - Problém s keydata
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2010 - 23:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17048
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
vyrobne nastavenia, restart a potom nahravaj kdt.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 550FTA - Problém s keydata
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2010 - 23:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Listopad 2008 - 10:32
Příspěvky: 21
Diki už to frčí.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 550FTA - Problém s keydata
PříspěvekOdeslal: 23.Červen 2010 - 10:42 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Květen 2008 - 21:37
Příspěvky: 37
Zdravím. Na 500fta mi nejde ručne cez DO zadať nový provider (nový riadok). Čím to je? Môžete mi pomôcť. Ďakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 550FTA - Problém s keydata
PříspěvekOdeslal: 23.Červen 2010 - 13:11 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17048
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
akoze v klucoch ? nahraj kdt a mas pokoj

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 550FTA - Problém s keydata
PříspěvekOdeslal: 24.Červen 2010 - 10:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Květen 2008 - 21:37
Příspěvky: 37
Potrebujem tam nahtať providér na č. 0D0320 a304


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 550FTA - Problém s keydata
PříspěvekOdeslal: 24.Červen 2010 - 16:53 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17048
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
to ti bude absolutne k nicomu . musi hladat verziu spodporou cryptoworks , myslim,ze to su vsetky posledne, ale je to k nicomu .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 550FTA - Problém s keydata
PříspěvekOdeslal: 25.Červen 2010 - 19:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Květen 2008 - 21:37
Příspěvky: 37
A s tým "ručne" sa nedá nič robiť?


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk