e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Březen 2019 - 14:13

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nefunguju citacky na ABDSR 322skcz
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 18:37 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Duben 2006 - 12:52
Příspěvky: 29
satelitni prijimac: A100E,A200HD
Místo/Bydliště: Mi.
Po vlozeni dlho nepouzivanej karty Skylink napise skylink initializing a je tma.V menu je potom napisane ze sloty su nedostupne a skycrypt v0.00.Ked kartu vytiahnem-Sloty nedostupne,skycrypt v20.9b.To iste mi robi na Abdsr510sky-s kartou skycrypt v00.0,bez v40.a3.Prosim poradte v com je problem?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguju citacky na ABDSR 322skcz
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 18:41 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17048
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
nemas platne zapisy na karte. Musis dat kartu inicializovat v inom prijimaci , alebo vloz do citacky v abdsr , prepni na CT2 a nechaj aspon do rana zapnute.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguju citacky na ABDSR 322skcz
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 18:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Duben 2006 - 12:52
Příspěvky: 29
satelitni prijimac: A100E,A200HD
Místo/Bydliště: Mi.
Dik, skusim to nechat do rana.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguju citacky na ABDSR 322skcz
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2010 - 17:07 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Duben 2006 - 12:52
Příspěvky: 29
satelitni prijimac: A100E,A200HD
Místo/Bydliště: Mi.
:o Zohrieval som v nom kartu cely den,ale aj tak nic ](*,) Co dalej???


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguju citacky na ABDSR 322skcz
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2010 - 17:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17048
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
zbehni s kartou k susedovi a tam nechaj nacitat zapisy . Alebo -cryptoworks modul .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguju citacky na ABDSR 322skcz
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2010 - 17:34 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Duben 2006 - 12:52
Příspěvky: 29
satelitni prijimac: A100E,A200HD
Místo/Bydliště: Mi.
No hej,ale vsetci co poznam maju Digi alebo Magio,ale aj tak dik,skusim to niekde.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguju citacky na ABDSR 322skcz
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2010 - 20:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Duben 2006 - 12:52
Příspěvky: 29
satelitni prijimac: A100E,A200HD
Místo/Bydliště: Mi.
](*,) takze u kamarata som ju rozchodil ale ide iba na 510-ke,322-ka stale tma.Skusil som do druhej sachty dat expirovanu slovaklink-nepomohlo.co este sa da urobit?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguju citacky na ABDSR 322skcz
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2010 - 21:17 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Červen 2006 - 21:17
Příspěvky: 63
Kontaktovat Skylink?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguju citacky na ABDSR 322skcz
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2010 - 21:39 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Duben 2006 - 12:52
Příspěvky: 29
satelitni prijimac: A100E,A200HD
Místo/Bydliště: Mi.
A preco Skylink ked karta je funkcna?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguju citacky na ABDSR 322skcz
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2010 - 10:12 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17048
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
Treba sa poobzerat po inom prijimaci. Slava ABDSR je uz za horizontom .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk