e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Květen 2019 - 17:56

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 24 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AB DSR 500 FTA SOM MAGOR !
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2009 - 18:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Prosinec 2008 - 14:36
Příspěvky: 23
postup moj:
1. stiahol som firmware a nahral som do satelitu ab dsr 500fta
2. stiahol som glist_me nahral som do satelitu ab dsr 500fta
3. stiahol som keydata nahral som do satelitu ab dsr 500fta
4. parabola je na Thora asi :D
5. dal som nove vyhladavanie radii a televizii aj kodovane aj free lebo ked som spustil satelit ani jedna telka tam nebola nastavena
6. tie ktore som cel ako eurosport, prima, halmark... vsetky maju znacku kodu tj platenia a nejdu mi sprovoznit
ked som dal primu (zakodovanu) dal somju na cely obraz a dal som cervena a potom zelene tlacidlo (nic sa nezmenilo ! )
ked som podrzal zlte tlacidlo naskocili asi vyrobne nastavenia milion kodovp riklad:
002A00 0c C0 F2 1C 16 D9 1F B0 3B
A DALSICH MILIARDY RIADKOV

ak tam treba vlozit toto
provider 211100
10: B8 49 1F DF 00 C6 18 A1
20: 55 35 0F 47 34 9E 7B 04
ako to vlozim? ci staci prepisat? alebo ako?? poddorbne vysvetlite uz stym spekulujem 4 den a bezvysledne

moj satelit AB dsr 500 fta
TAKZE SOM NEMEHLO? alebo to neni dobre vysvetlene v navode?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 500 FTA zmenit fw
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2009 - 18:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Prosinec 2008 - 14:36
Příspěvky: 23
postup moj:
1. stiahol som firmware a nahral som do satelitu ab dsr 500fta
2. stiahol som glist_me nahral som do satelitu ab dsr 500fta
3. stiahol som keydata nahral som do satelitu ab dsr 500fta
4. parabola je na Thora asi :D
5. dal som nove vyhladavanie radii a televizii aj kodovane aj free lebo ked som spustil satelit ani jedna telka tam nebola nastavena
6. tie ktore som cel ako eurosport, prima, halmark... vsetky maju znacku kodu tj platenia a nejdu mi sprovoznit
ked som dal primu (zakodovanu) dal somju na cely obraz a dal som cervena a potom zelene tlacidlo (nic sa nezmenilo ! )
ked som podrzal zlte tlacidlo naskocili asi vyrobne nastavenia milion kodovp riklad:
002A00 0c C0 F2 1C 16 D9 1F B0 3B
A DALSICH MILIARDY RIADKOV

ak tam treba vlozit toto
provider 211100
10: B8 49 1F DF 00 C6 18 A1
20: 55 35 0F 47 34 9E 7B 04
ako to vlozim? ci staci prepisat? alebo ako?? poddorbne vysvetlite uz stym spekulujem 4 den a bezvysledne

moj satelit AB dsr 500 fta


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 500 FTA zmenit fw
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2009 - 18:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Prosinec 2008 - 14:36
Příspěvky: 23
OK ASI SOM TUTMAK :d nasiel som providera v nastaveniach 211100 ale su to az 4 riadky mamdva prepisat alebo ako? ked prepisem, mam este raz nahrat vsetky tri zlozky do satelitu?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 500 FTA zmenit fw
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2009 - 18:29 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Prosinec 2008 - 14:36
Příspěvky: 23
hej som tutmak :D

oba tie kody tma boli ulozene

provider 211100
10: B8 49 1F DF 00 C6 18 A1
20: 55 35 0F 47 34 9E 7B 04

tkaez nic neprepisujem !!!! takez co ma mzmenit? ake nastavenai alebo co? citjate aj dve spravy predtotuto plspripadne napiste mi napokec a realne budes mi radit

nik: syaq@azet.sk


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 24 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk