e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Květen 2019 - 18:14

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 97 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 5 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 27.Květen 2008 - 12:36 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Květen 2008 - 20:04
Příspěvky: 66
satelitni prijimac: AB-DSR 350XX
Místo/Bydliště: Malacky
Kde sa sajú zohnať , utility a programy na zavádzanie kódov, zoznam satelitov aktuálny a všetko o tomto prístroji ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 27.Květen 2008 - 12:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
viewforum.php?f=4
viewtopic.php?f=15&t=560

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 27.Květen 2008 - 12:51 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 353
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 11 krát
Tu máš posledný firware a klúče tiež sú tam označené : viewtopic.php?f=4&t=439&st=0&sk=t&sd=a&start=20

Tu sú utility : viewforum.php?f=5

ale všetko potom nájdeš pod názvom AB DSR XXX .

_________________
2xVu+Solo4K - OpenATV 6.2 + 28,5E - 23,5E - 19,2E - 13E - 9E - 0,8W
DM500HD-OpenPli, DM8000HD-OpenATV 6.2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 27.Květen 2008 - 17:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Květen 2008 - 20:04
Příspěvky: 66
satelitni prijimac: AB-DSR 350XX
Místo/Bydliště: Malacky
Dobre, mám posťahované , podľa pokynov som všetko urobil, pekne to nahralo, všetko je nainštalované ale nefunguje mi tá nemecká norma, ORF po stačení červeného a zeleného tlačítka fungujú ale MGM, PREMIERE a ostatné nie, čo som urobil zle? ako to urobiť?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 27.Květen 2008 - 17:30 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
Nahraj aj keydata - aktualne. . A po nahrani a restartovani opat - cervene a zelene

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 27.Květen 2008 - 18:34 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Květen 2008 - 20:04
Příspěvky: 66
satelitni prijimac: AB-DSR 350XX
Místo/Bydliště: Malacky
Ktoré som našiel tie som tam dal anič.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 27.Květen 2008 - 18:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
V poriadku - ja mam tiez AB DSR351 (nema v sebe easy twin modul) a ten mi ide. Kdesi si spravil chybu. Badat uz ale musis sam. Premiere funguju - hladaj chybu u seba.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 27.Květen 2008 - 22:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Květen 2008 - 20:04
Příspěvky: 66
satelitni prijimac: AB-DSR 350XX
Místo/Bydliště: Malacky
To ja veľmi dobre viem,že som to pohnojil ja , ono to prestalo fungovať keď som niečo vymazal, neaký kód bez označenia alebo čo , potom som nahral chklist_ 70103 - ničo také a spravilo sa to, lenže abgrej doval som software je to v keli a neviem sa z toho dostať,ja si nepametám aký software v akej verzii som mal


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 28.Květen 2008 - 9:07 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
fw :arrow: download/file.php?id=8473
chlist_me :arrow: download/file.php?id=7612
keydata :arrow: viewtopic.php?f=1&t=3455
v tomto poradi

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 28.Květen 2008 - 11:53 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Květen 2008 - 20:04
Příspěvky: 66
satelitni prijimac: AB-DSR 350XX
Místo/Bydliště: Malacky
:clapping: Vďaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Už to funguje!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja som takí Mičurín a nováčik vieš ja som chcel hneď odkódovať všetko možné a stále som vymýšlal, mne tam vlastne stále chýbali nejaké kódy a stále sa mi zdá že ich tam je málo ale ide to a to je dôležité. Hlavne čo bolo v BETA CRYPT to nešlo. A teraz ak budem chcieť nahrať kódy už to bude držať? Neprepíšu sa aj tie ktoré tam sú?
Ešte raz vďaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 28.Květen 2008 - 13:48 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
Pokial sa menia kody - v subore KDT su len zaktualizovane -znamena to tolko, ze sa aktualizuju len zmenene -stare, ktorych sa zmena netyka, tam ostavaju. Toto sa da jednoducho zistit - staci si ich otvorit a skontrolovat.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 28.Květen 2008 - 17:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Květen 2008 - 20:04
Příspěvky: 66
satelitni prijimac: AB-DSR 350XX
Místo/Bydliště: Malacky
Mám ešte otázku:
ak sú kódy písané napr. 00: 16 dvojíc, tak riadok sa rozdelí na 8 dvojíc do 00 a 10, nemýlim sa? To isté platí pri 01 a 11.
A ak je napr. v CW A5 , ako to rozdelím, ako nazvem ten druhý riadok, alebo sa riadok začína 06: a je tam 6 dvojíc? To mi vôbec neberie. Poradíte? A nakoniec mám prosbu, nemáte súbor zo všetkými platnými kódmi?
Nie som trúfalí o niečo také žiadať?
:cry:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 28.Květen 2008 - 18:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
v CW A5 - to je akoze co?
Pre cryptoworks je system key ozaj indexovany ako 06 , ale ten predsa v subore keydata nieje, ze ? Takisto tam nieje emm-g key a rsa key. tak naco riesit zapis niecoho,co tam nieje.
V zasade ale plati,ze nestaci vlozit do keydata spravny public key - napriklad ,keby si hned teraz ziskal akymkolvek sposobm key 00 pre ID 0D0F08 - vlozenie do keydata ti nezabezpeci dekodovanie programov daneho providera. Vo fw musia byt aj ostatne keys - tie ktore su zakladom algoritmu potrebneho pre vypocet cw (Control Word keys) na zaklade instrukcii providera. Pre system cryptoworks prichadzaju na kartu instrukcie v 9 sek. intervale (priblizne).
V ktoromkolvek subore SoftCam.key mas vsetky public keys. Staci ho otvorit vo wordpade a pozriet.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 28.Květen 2008 - 18:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Květen 2008 - 20:04
Příspěvky: 66
satelitni prijimac: AB-DSR 350XX
Místo/Bydliště: Malacky
Aha tak to je na začiatočníka zložité, a čo sa týka toho A5 ta ti napíšem celé: 0D0006 A5 KÓDY ( NTV) ale keď je to ako hovoríš tak sa stým nebudem zapodievať. A čítal som v diskusii, že funguje HBO a HBO COMEDY cez poliakov, ja mám astru a mám len HBO COMEDY na WIZJA 1 ale nejde to. Dnes mi chvíľu išiel EUROSPORT 2 a tiež už nič.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 28.Květen 2008 - 19:17 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
na astre nejde . to musis mat hotbird, alebo keby si chcel nebodaj v rodnom jazyku - tak parabolu o 20°na zapad na thor (1°W) a mas to komplet- vsetky hbo a cs/sk.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 28.Květen 2008 - 20:16 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Květen 2008 - 20:04
Příspěvky: 66
satelitni prijimac: AB-DSR 350XX
Místo/Bydliště: Malacky
A kto by nechcel, keď som vyhodil dvadsať litrov za satelit tak nech maká
=D>


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 28.Květen 2008 - 22:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Květen 2008 - 20:04
Příspěvky: 66
satelitni prijimac: AB-DSR 350XX
Místo/Bydliště: Malacky
neviem či to nazvem správne, mám dva žiariče, jeden je na astru a druhý je na astru 1D/3A, nestačilo by ten žiarič čo je na astru presmerovať na hotbrit?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 28.Květen 2008 - 22:22 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
vola sa to LNB (ziarice tam dufam ozaj nemas) . v podstate sa to da, ale musel by si aj parabolu pootocit. Pre takto velky odstup by v strede nemal byt ziadny lnb - oba musia byt co najdalej od seba.Len neviem aky mas multifokus- ci tak velky odstup vobec zvladne.
Ja osobne by som nechal aktivny len jeden LNB- ten v strede, celu parabolu by som otocil na thor a svaty pokoj. Pojde ti tam vsetko.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 28.Květen 2008 - 22:53 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Květen 2008 - 20:04
Příspěvky: 66
satelitni prijimac: AB-DSR 350XX
Místo/Bydliště: Malacky
Myslel som si že sa to tak volá, ale nechcel som vyzerať ako vlastne vyzerám ako blbec, no a fungovali by aj karty čo mám? SKYLINK+GITAL ? Inak by som musel úplne premiestniť celý satelit, lebo mi ho namontovali tak nešťastne, že vlastne na západ ho neotočím - je opretý o stenu a to neviem či zvládnem, na druhej strane som dosť magor na to aby som to skúsil


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 28.Květen 2008 - 23:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
Nefungovali by ti -lebo na digi niesu potrebne. Ale ked mas zle nainstalovanu parabolu - nechaj to tak,ako to je.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 97 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 5 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk