e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 26.Květen 2019 - 0:23

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 97 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2008 - 21:42 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
Ver,ze v tomto okamihu nielen pre Teba. :)

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2008 - 21:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Květen 2008 - 20:04
Příspěvky: 66
satelitni prijimac: AB-DSR 350XX
Místo/Bydliště: Malacky
Ano, myslím,že pre všetkých čo majú taký príjmač ako ja . Už som zmierený ako si mi písal na AB DSR 352 sa nedá odkódovať vlastne nič , ale na druhej strane som spokojný. To najdôležitejšie mám a to mi stačí. Vždy ako nájdem nové KDT tak ich nahrám a to je všetko. Maj sa pekne a ďakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 11.Listopad 2008 - 18:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Květen 2008 - 20:04
Příspěvky: 66
satelitni prijimac: AB-DSR 350XX
Místo/Bydliště: Malacky
Čaute, už mi nejde nič cez EMU len ORF-ky, čo je kódované v Beta crypt je tma, takže premýšľam že zmením satelit už pre mňa Astra 19,2 nemá žiadny význam. Čo mi poradíte, čo funguje cez EMU. Je jedno kam budem musieť otočiť parabolu. Aj tak budem musieť kúpiť ešte jednu parabolu, LBN-ko mám, nejako by som to skombinoval.
Vďaka


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 11.Listopad 2008 - 18:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
Otoc na Thor 1°W - ide komplet digitv balik .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2008 - 17:34 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Květen 2008 - 20:04
Příspěvky: 66
satelitni prijimac: AB-DSR 350XX
Místo/Bydliště: Malacky
Čaute všetci, Dovolím si zaželať Vám príjemné prežitie Vianočných sviatkov a do nového roku veľa šťastia a hlavne zdravia - to je veľmi dôležité !!!!!!!!!
Chcem poďakovať tomuto fóru a chlapcom čo nám radia ako na to. Vám prajem okrem uvedeného aj veľa trpezlivosti s nami, čo Vás potrebujeme, lebo nikto druhý nám nepomôže a neporadí. Tak ešte raz šťastné a veselé a nech je budúci rok ešte lepší ako tento. Čaute

P.S. Niesu nejaké vianočné akcie? Nepustia nám kódované programy na sviatky?
Viem, že to nieje originálne ale je to úprimné :thankyou: =D>


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 25.Prosinec 2008 - 14:20 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Květen 2008 - 20:04
Příspěvky: 66
satelitni prijimac: AB-DSR 350XX
Místo/Bydliště: Malacky
Čaute chalani, chcem Vás poprosiť neviete o programe, ktorý mi dokáže bez problémov prerobiť SoftCam.key na súbor .bin, .kdt? Jeden mám , ale ten potrebuje zásah človeka čo tomu rozumie a to ja nie som. Viem, že REVIS mi odpíše že mi to je prd, ale ide o to že vlastne dnes má pravdu ale poznáte ten pocit ak na niečo neviete prísť a nedá Vám to spať? Skúste poradiť. Stačí názov ja si ho zoženiem . Moc moc díky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2008 - 20:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Září 2008 - 20:55
Příspěvky: 6
Na soubor KDT je DSR kdt editor,a na soubor .key je tzv.keyEditor :)

_________________
Dreambox DM800 HD Se Clone Ferrari Sim2.10 HD Glass16
Vantage 7100HD TS combo
Image OpenPLi-2.1-dm800se-Fe, parabola Mascom 100cm Al, motor - Digi Power SG-2100A
28.2E+26E+23.5E+19.2E+16.0E+13.0E+10.0E+9.0E+7.0E+4.8E+3.1E+0.8W+4.0W.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2008 - 23:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Květen 2008 - 20:04
Příspěvky: 66
satelitni prijimac: AB-DSR 350XX
Místo/Bydliště: Malacky
Vďaka mám to :Yahoo!:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2009 - 10:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Květen 2008 - 20:04
Příspěvky: 66
satelitni prijimac: AB-DSR 350XX
Místo/Bydliště: Malacky
Čaute chalani, tak po dlhšej dobe potrebujem zase radu.
Mám AB DSR 352CR čiže na dve čítačky kariet, z toho jedna mi prestala fungovať a vypisuje mi že je blokovaná. Katry sú v poriadku len v te jednej to nechce čítať. Je možné, že je to v softwéry alebo to bude mechanická porucha. Je niečo čím sa to da zresetovať a nahtať nový softwér? Zo satelitu mám nainštalovanú poslednú verziu easy 1,19 a nie a nie to preinštalovať. PORAĎTE čo s tým. Vďaka :o


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2009 - 12:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
citacky su tam vo vnutri - normalne moduly - pozri dovnytra a vadny modul vymen.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2009 - 13:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Květen 2008 - 20:04
Příspěvky: 66
satelitni prijimac: AB-DSR 350XX
Místo/Bydliště: Malacky
Samozrejme že som to otvoril, ale to je naletované a oba moduly sú vlastne monolit, to by som musel celé vymeniť, a to bez potrebného náradia a vybavenia nemám šancu . Mne sa skôr zdá ako by to bolo blokované nejakím kódom alebo zlým nastavením čo. Lebo mi vypisuje že je blokovaný ten jeden vstup čítačky. Ako není to až tak strašné lebo som vlastne prišiel o NOVU a.t.d - ( zhruba 3 programy). Vieš že či nerobím chybu v setape, lebo 3.16 tam tieto nastavenia nemala až teraz 3.19 a ja som "mičurín" do všetkého musím pozrieť a všetko skúsiť. Inak zatiaľ vďaka


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2009 - 15:18 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
352 ma predsa easy twin na doske . jeden. do predneho panelu k citackam ide lem smard cart extender cez kabel.
Vytiahni modul, vloz do ineho prijimaca a zvol default nastavenia pre obe citacky v menu modulu easy twin a vypni aj zobrazovanie info .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2009 - 16:03 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Květen 2008 - 20:04
Příspěvky: 66
satelitni prijimac: AB-DSR 350XX
Místo/Bydliště: Malacky
Ďakujem za radu ale nemám iný prímač, tak pôjdem s tým za do servisu. Ešte raz vďaka a maj sa :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 11.Září 2009 - 19:36 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Květen 2008 - 20:04
Příspěvky: 66
satelitni prijimac: AB-DSR 350XX
Místo/Bydliště: Malacky
Čaute, chcem sa spýtať, natočil som satelit na thor 0,8W a nič mi nefunguje poraďte čo stým. Programy sú naladené a nič. Nevadí to, že ak pozerám na zapísané keys tak pri 2111 sú ?????????? a nevypíše názov? Vďaka


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 11.Září 2009 - 22:31 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
nazov providera nieje vo fw - to nema ziadny vplyv an funkcnost . aku verziu fw mas v prijimaci ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 12.Září 2009 - 7:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 13.Březen 2009 - 20:37
Příspěvky: 57
nesmíš tam mít víc než dva řádky s 2111, jinak ti to nepude

_________________
UPC, DIGI, Skylink, AB DSR 320, HumaX 5400 CR, Stab HH 90, LNB Sharp, twin monoblock TMT 43 Titanium


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 352CR
PříspěvekOdeslal: 12.Září 2009 - 8:46 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Květen 2008 - 20:04
Příspěvky: 66
satelitni prijimac: AB-DSR 350XX
Místo/Bydliště: Malacky
Čaute, večer som preinštaloval celý satelit fw ,chklist, kdt a už to funguje a čo sa týka klúčov mám tam 4, 2111- a to : 10,20 a 11,21 ale ďakujem všetko je ako má byť :thankyou:


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 97 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk