e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Září 2018 - 22:45

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 75 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 22.Listopad 2009 - 15:14 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 29.Srpen 2008 - 21:34
Příspěvky: 388
KMPlayer taky bez zvuku, ten UleadVideo zkusim.

_________________
Formuler F1 OpenNFR, D-Cube R2 OpenATV 5.1, Opticum HD AX-ODin-E2 OpenATV 5.3, Octagon SF 1008 HD, Triax 80 cm, Rotor Sat HH-100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 23.Listopad 2009 - 5:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Květen 2007 - 0:10
Příspěvky: 265
sporty napsal:
KMPlayer taky bez zvuku, ten UleadVideo zkusim.

Používam DVR studio HD bez problémov a po zostrihaní späť na HDD Octagonu.
Ako Ti hrá nezostrihaná nahrávka? Skús ju prehrať tým Tvojím prehrávačom.

_________________
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 23.Listopad 2009 - 6:16 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 29.Srpen 2008 - 21:34
Příspěvky: 388
Media Player Classic to prehraje i se zvukem, dokonce i nahravky z Octagonu (nesestrihany).

_________________
Formuler F1 OpenNFR, D-Cube R2 OpenATV 5.1, Opticum HD AX-ODin-E2 OpenATV 5.3, Octagon SF 1008 HD, Triax 80 cm, Rotor Sat HH-100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 23.Listopad 2009 - 6:34 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Květen 2007 - 0:10
Příspěvky: 265
sporty napsal:
Media Player Classic to prehraje i se zvukem, dokonce i nahravky z Octagonu (nesestrihany).

Windows Media Player vôbec nepoužívam mám KM player.

_________________
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 23.Listopad 2009 - 10:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Prosinec 2008 - 22:47
Příspěvky: 168
Poděkoval: 1 krát
kaon napsal:
sporty napsal:
Media Player Classic to prehraje i se zvukem, dokonce i nahravky z Octagonu (nesestrihany).

Windows Media Player vôbec nepoužívam mám KM player.

Tady si zase někdo plete špičkový Media Player Classic se šrotem Windows Media Player.

_________________
VU+Solo4k (parabola 105Al, motor DM3800, OpenATV6.1, FHDglass17 skin), VU+Duo, Octagon918HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 23.Listopad 2009 - 11:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Květen 2007 - 0:10
Příspěvky: 265
__Pavel napsal:
kaon napsal:
sporty napsal:
Media Player Classic to prehraje i se zvukem, dokonce i nahravky z Octagonu (nesestrihany).

Windows Media Player vôbec nepoužívam mám KM player.

Tady si zase někdo plete špičkový Media Player Classic se šrotem Windows Media Player.

ZIZI mal problém ,že WMP mu neprehrá zostrihanú nahrávku -nik si nič nepletie

_________________
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 23.Listopad 2009 - 14:53 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Duben 2009 - 16:25
Příspěvky: 58
ZIZI mal problém ,že WMP mu neprehrá zostrihanú nahrávku -nik si nič nepletie[/quote]

@KAON: To máš pravdu a nevím proč se zminuješ o mně když je zde debata jak sestříhat a následně přehrát nahrávku.
.-WMP byla otázka vhodného kodeku.Jinak používám,MPC,KMplayer,Showvideo.Vždy to některý přehraje co jsem zabastlil.
Na střih je na netu dost FW KTERÝ NAHRÁVKU UPRAVÍ DO SOUBORU jaký přehrávač vidí.

:book:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 23.Listopad 2009 - 15:34 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Květen 2007 - 0:10
Příspěvky: 265
zizi napsal:
ZIZI mal problém ,že WMP mu neprehrá zostrihanú nahrávku -nik si nič nepletie


@KAON: To máš pravdu a nevím proč se zminuješ o mně když je zde debata jak sestříhat a následně přehrát nahrávku.
.-WMP byla otázka vhodného kodeku.Jinak používám,MPC,KMplayer,Showvideo.Vždy to některý přehraje co jsem zabastlil.
Na střih je na netu dost FW KTERÝ NAHRÁVKU UPRAVÍ DO SOUBORU jaký přehrávač vidí.

:book:[/quote]
Sory to bolo od SPORTYHO

_________________
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 23.Listopad 2009 - 18:19 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 29.Srpen 2008 - 21:34
Příspěvky: 388
__Pavel napsal:
kaon napsal:
sporty napsal:
Media Player Classic to prehraje i se zvukem, dokonce i nahravky z Octagonu (nesestrihany).

Windows Media Player vôbec nepoužívam mám KM player.

Tady si zase někdo plete špičkový Media Player Classic se šrotem Windows Media Player.


Do dneska jsem taky nebyl pritelem WMP, pouzival jsem VLC.

V ramci testovani nahravek ve formatu ts, me u VLC zarazila spatna kvalita obrazu v HD. Proto jsem vyzkousel i novy WMP 12. U nej je na mem notebooku (Sony Vaio) obraz perfektni, bohuzel bez zvuku (AC3).

Media Player Classic to prehraje i se zvukem, bohuzel kvalita obrazu neni tak dobra jako u WMP.

Srotem bych proto WMP nenazyval.

Existuje nejaky funkcni codec pro WMP 12 (Win 7, 64 bit)? Zkusil jsem uz nainstalovat Win7codec, KLcodec, AC3Filter samostatne, ale bez vysledku.

_________________
Formuler F1 OpenNFR, D-Cube R2 OpenATV 5.1, Opticum HD AX-ODin-E2 OpenATV 5.3, Octagon SF 1008 HD, Triax 80 cm, Rotor Sat HH-100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 25.Listopad 2009 - 18:32 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 29.Srpen 2008 - 21:34
Příspěvky: 388
tak jsem na to prisel, aby to WMP 12 prehral i se zvukem AC3, musi se v DVR Studio HD nastavit jako export format ".m2ts". Neni potreba instalovat zadny specialni codecy.

_________________
Formuler F1 OpenNFR, D-Cube R2 OpenATV 5.1, Opticum HD AX-ODin-E2 OpenATV 5.3, Octagon SF 1008 HD, Triax 80 cm, Rotor Sat HH-100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2009 - 18:13 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 19.Leden 2007 - 13:45
Příspěvky: 314
Poděkováno: 11 krát
sporty napsal:
tak jsem na to prisel, aby to WMP 12 prehral i se zvukem AC3, musi se v DVR Studio HD nastavit jako export format ".m2ts". Neni potreba instalovat zadny specialni codecy.


Alespoň vidíš, jaká je to amaterština. Pokud je programátor alespoň blb, tak udělá identifikaci formátu podle 4CC nebo spec. bytů v headeru atp. a nikdy ne podle extenderu souboru. To je případ i media serveru pod Win, nastavit se to nedá, ale takové MKV za multimedílní soubor nepovažuje, takže klienti jej nevidí, ale staré WMC (komponents) už nefunguje.

Pokud předložíš MPC soubor s extenderem HOVNO, přehraje ti jej, nechť je v jakémkoliv formátu, zkus si to.

Nejsnazší způsob, jak si totálně zdegenerovat system je, nacpat tam různé kodekpacky a jiné zrůdné debility. Win7 jsou již od MIcrosoftů vybaveny téměř na všecko (pro to, co oni uznávají) obsahují tkzv. WMF (foundation),
MIcrosoft DTV decoder a AC3 zvuk rozhodně umí, jinak by nepřehrál ani historické DVD.
------------
Pro Win7 64 bit si nainstaluj MPC, ale 64 bit a ničeho se proboha nedotýkej, pojede ti všechno, má vlastní, interní dekoder, který umí i DXVA akceleraci, není nad čím přemýšlet.

Sorry za OT.

_________________
VU+ Solo4K a VTI 13.09, parabola Nokia Sathunter 146x120, rotátor ze Sovětského Svazu na 36 V z roku 1992, pozicioner Nokia, Dune BDPrime, Yamaha media receiver, Evolveo H8+LibreElec, plasma Panasonic 165 cm a spousta dalšího bordelu 8)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2009 - 19:30 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 29.Srpen 2008 - 21:34
Příspěvky: 388
CMP (64bit) mam nainstalovany, opravdu umi prehrat vsechno. Ale jak jsem uz psal, WMP ma u identicke nahravky lepsi obraz.

Jeste jeden dotaz, prede mnou se uz na to taky nekdo ptal.

Po sestrihani nahravky pomoci studio HD, ktera je vetsi jak 4.193.153.000 kB (FA32 maximum), ji Oct deli na dalsi cast (.tsm0).

Vyzkousel jsem nasledujici.

1.Upravil jsem vetsi oddil a exportoval do ts, oddil .tsm0 jsem taky upravil, s ponechanou koncovkou. Obe casti jsem vzal a prepsal puvodni na discu. Soubor jde prehrat az po misto, kde je ta nahravka rozdelena, pak se obraz zastavi a je videt, ze to dal neprecte.

2.Kdyz jsem oba soubory ve studiu HD spojil dohromady a exportoval do ts, tak mi samozrejme vzniknul jeden velky soubor (asi 5 GB) a tim se uz puvodni soubor na discu neda prepsat, protoze to FAT32 nepodporuje...

_________________
Formuler F1 OpenNFR, D-Cube R2 OpenATV 5.1, Opticum HD AX-ODin-E2 OpenATV 5.3, Octagon SF 1008 HD, Triax 80 cm, Rotor Sat HH-100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2009 - 10:40 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Září 2008 - 20:15
Příspěvky: 232
Ptal jsem se já, ale nedostal jsem doposud odpověď. Sám jsem zkoušel několik způsobů jak větší nahrávku dostat zpět, ale zatím bez úspěchu.

_________________
OCTAGON SF918 HD, HOMECAST S 5001 CICR, Monoblok INVERTO 0,2dB Twin, FTE maximal 105 Al, motor SM3D12, PHILIPS 8404, PHILIPS 7403


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2009 - 13:22 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 29.Srpen 2008 - 21:34
Příspěvky: 388
zkousel jsem i ze studia HD exportovat na disc ve FAT32, ale prijde hlaska, ze soubor je moc veliky a studio HD to neumi jako Octagon rozdelit...

_________________
Formuler F1 OpenNFR, D-Cube R2 OpenATV 5.1, Opticum HD AX-ODin-E2 OpenATV 5.3, Octagon SF 1008 HD, Triax 80 cm, Rotor Sat HH-100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2009 - 12:14 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 19.Leden 2007 - 13:45
Příspěvky: 314
Poděkováno: 11 krát
Mně se to tedy nechce zkoušet, ale brání něco tomu, aby to byly 2 samostatné soubory ? Akorát je nepřehraje vcelku. :?:

Myslím jako 2 nezávislé nahrávky.

_________________
VU+ Solo4K a VTI 13.09, parabola Nokia Sathunter 146x120, rotátor ze Sovětského Svazu na 36 V z roku 1992, pozicioner Nokia, Dune BDPrime, Yamaha media receiver, Evolveo H8+LibreElec, plasma Panasonic 165 cm a spousta dalšího bordelu 8)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 09.Prosinec 2009 - 23:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Květen 2007 - 0:10
Příspěvky: 265
sporty napsal:
zkousel jsem i ze studia HD exportovat na disc ve FAT32, ale prijde hlaska, ze soubor je moc veliky a studio HD to neumi jako Octagon rozdelit...


Ako písal Foolproof, máš len tú možnosť, že uložíš dva diely /časti/ danej nahrávky.
Dá sa stiahnuť už aj dlho očakávaná verzia.

_________________
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2009 - 11:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Září 2008 - 20:15
Příspěvky: 232
Tak to Ti moc nerozumím. To myslíš jako někde uprostřed nahrávání ukončit a samostatně nahrát druhou část? Nebo jak?

_________________
OCTAGON SF918 HD, HOMECAST S 5001 CICR, Monoblok INVERTO 0,2dB Twin, FTE maximal 105 Al, motor SM3D12, PHILIPS 8404, PHILIPS 7403


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2009 - 21:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Květen 2007 - 0:10
Příspěvky: 265
Aldo napsal:
Tak to Ti moc nerozumím. To myslíš jako někde uprostřed nahrávání ukončit a samostatně nahrát druhou část? Nebo jak?

Neviem ako upravuješ nahr. Ty , no ja ich nakopír. na PC - na octagone ich vymažem /čím sa upravia i sprievodé súbory/.
Po strihu jednotlivých častí cez DVR studio ,zistení V pid a A pid ich programom PVR dostanem na HDD Octagonu .

_________________
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2009 - 18:26 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 29.Srpen 2008 - 21:34
Příspěvky: 388
prave ohledne zjistovani a zadavani PID ten PVR ja nepouzivam, ve studiu HD se o to clovek nemusi starat a upravena nahravka je nasledne funkcni (az na velikosti nad 4.2 GB).

_________________
Formuler F1 OpenNFR, D-Cube R2 OpenATV 5.1, Opticum HD AX-ODin-E2 OpenATV 5.3, Octagon SF 1008 HD, Triax 80 cm, Rotor Sat HH-100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2009 - 6:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Květen 2007 - 0:10
Příspěvky: 265
sporty napsal:
prave ohledne zjistovani a zadavani PID ten PVR ja nepouzivam, ve studiu HD se o to clovek nemusi starat a upravena nahravka je nasledne funkcni (az na velikosti nad 4.2 GB).

Vravím o nahranie zostrihanej nahrávky na HDD octagonu tam to dáš cez PVR8918.

_________________
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 75 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk