e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Březen 2019 - 10:00

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 77 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Octagon 918 HD - asi se prehral ?
PříspěvekOdeslal: 22.Červenec 2010 - 18:22 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2556
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
To Misut,nerozumiem poslednej poznámke-čoho 1000?Korún,opráv,čoho?

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon 918 HD - asi se prehral ?
PříspěvekOdeslal: 22.Červenec 2010 - 19:10 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 02.Prosinec 2007 - 11:41
Příspěvky: 181
satelitni prijimac: Octagon,918HD
Místo/Bydliště: Ostrava-Petřvald
prostě jsem ho dal do opravny a řekl,že chci informovat o ceně opravy a byla kolem 1000,!!!!!!!! takže jsem to zvládl za hodnotu viz výše :good: :good: navíc mi pomohli kluci z Košic :poklona: :poklona: ,kde zjistili co a jak,ale vše kamarádi :thankyou: :thankyou:

_________________
Octagon918 HD,CCCAm 2.0.11,Newcamd 5.25,95x100 Al Emme Motor BigSat SG2100BS,Diavolo 0,1 dB singl LNB,Přepínač EMP E112E 12V,95x100 Al Emme ,Multifeed Emme Esse 4,4xGolden Interstar GI 201 Singl LNB,DiSEqC Maximum 1216,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon 918 HD - asi se prehral ?
PříspěvekOdeslal: 22.Červenec 2010 - 22:42 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 17.Květen 2009 - 13:39
Příspěvky: 645
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Místo/Bydliště: Vysočina
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 4 krát
To Misut: A proč jsi to dělal? Z doby, kdy jsem byl mladý a nadějný radioamatér vím, že elektrolyt musí vydžet aspoň 5 let. Je snad něco nového? Chápu, že za 25 Kč je to zadarmo, pokud víš co, ale proč? Měl jsi nějakou poruchu, víš, že ty nové jsou lepší, než co tam byly? Nota bene máš jeden z prvních přístrojů z Anglie, a tam to snad hoši neošidili. Jinak díky za radu, bude to první, po čem půjdu, až mi to klekne.

_________________
VU+ Solo2, Gigablue quad plus-openATV 5.3-doscam 0.25, Amiko Alien-openATV 5.3-oscam current, Optibox 8750 HDCICX-cccamd 2.1.4, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE


Naposledy upravil(a) mzahalka dne 22.Červenec 2010 - 23:00, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon 918 HD - asi se prehral ?
PříspěvekOdeslal: 22.Červenec 2010 - 22:49 
Online
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 04.Říjen 2007 - 18:33
Příspěvky: 1003
Poděkoval: 321 krát
Poděkováno: 138 krát
@mzahalka: děkuju za připomínku, že se mám zkusit zamyslet. Málem jsem už resívr balil.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon 918 HD - asi se prehral ?
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2010 - 18:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13.Leden 2009 - 10:08
Příspěvky: 35
Takze uz aj ja patrim medzi "stastlivcov", ktorym odisiel zdroj v Octagone.
Bezal mi rok a pol 24 hodin denne, 7 dni v tyzdni (teda - vacsinu casu v standby, ale nevypinal som ho uplne).

Po otvoreni som videl vydute 3 kondenzatory - uz tu boli spominane - 1x 2200uF/10V a 2x 220uF/35V. Nove ma stali cca 0,50 Eura a vymena mi trvala tak 10 minut. Otvorenim prijimaca neporusite ziadnu plombu a ked si date pozoer, tak nito nic nemoze zistit (ak by bolo treba neskor zaruku).

Pri tej prilezitosti som uz rovno dal dovnutra aj ventilator - maly model podobny tomu na grafickej karte v PC. Kedze priamo na konektore zdroja su napatia 2V, 3.3V, 5V aj 7V, rozhodol som sa pre model na 5V s tym, ze ho napojim na 3.3 alebo 2V, aby bol tichy. Lenze 2V vetva je velmi slaba a neutiahne ho, tak som ho musel dat na 3.3V, kde ho uz trosku pocut (ked je v miestnosti ticho, inak nie). Skusal som dat dva rovnake ventilatorceky do serie, ale to uz 3.3V vetva zdroja tiez neutiahne ...:-(
Ventilator som jednoducho nalepil obojstrannou lepiacou paskou "nastojaka" tak, aby fukal na chladice stabilizatorov zdroja a mam vystarane. Nic som nikde nevrtal a v pripade potreby mozem stav vratit a uplatovat zaruku (stare kondiky som si nechal) ...

Tri zakladne poznamky :
- vyzera to, ze pri odideni zdroja Octagona ide vzdy o tri tie iste kondiky (vidiet to na ich vydutom puzdre)
- mozno lepsie bude pouzit 12V ventilator a napojit ho na 7V vetvu zdroja (nemam osobne odskusane, ale mohlo by to byt trochu tichsie, ak to tato vetva zdroja utiahne)
- v tomto zapojeni ventilator ide stale, aj v standby rezime (treba vypinat vypinacom vzadu)

_________________
================================================
Panasonic TH-37PX80, Octagon SF-918, Multibeam e85 (1W, 13E, 19.2E, 23.5E), 4xGI201, Sigmatek 700XM, Genius Home Theatre 5.1, Lumix FZ50 ...:-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon 918 HD - asi se prehral ?
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2010 - 18:35 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13.Leden 2009 - 10:08
Příspěvky: 35
Este upresnim - nie som si uz celkom isty napatim 5V na konektore zdroja, ale urcite je tam 3.3V a 2V (tie som skusal). V pravom dolnom rohu zdroja (podla obrazku kdesi vyssie v tomto vlakne, ale tam to nie je vidiet, je to mimo zaber) su dve neosadene pozicie pre vykonove odpory jedna z nich je na 3.3V - tam treba napojit ten ventilator. Ak ma niekto chut, mozno by stalo za vec odskusat nejaky mohutnejsi 12V model s priemerom max. 40mm a napojit ho na 3.3V. Mohlo by to stacit a bol by absolutne tichy.

_________________
================================================
Panasonic TH-37PX80, Octagon SF-918, Multibeam e85 (1W, 13E, 19.2E, 23.5E), 4xGI201, Sigmatek 700XM, Genius Home Theatre 5.1, Lumix FZ50 ...:-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon 918 HD - asi se prehral ?
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2010 - 21:59 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2556
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
To Janob,ale o tomto som už písal dávno,v súvislosti s Octagonom,ale aj Opticumomm 9500-HD.Na zdrojovej časti plošného spoje je viacej výstupných napätí,ako si už spomínal.Ja zásadne používam zo zdroja, výstupné napätie 7 V na ventílátorček o nap.12 V z gafickej karty PC o rozmeroch 50X50 mm a na procesor 30X30 mm zapojených paralelne,cez teplotné čidlo.Počas chodu STB ich nepočuť a ja vypínam natvrdo všetko zo siete,takže ma nič neruší.Je na každom majiteľovi tohoto typu STB či si ho nejako upraví,alebo bude tŕpnúť či mu aspoň bez závady vydrží do záruky,ale čo potom?

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon 918 HD - asi se prehral ?
PříspěvekOdeslal: 26.Červenec 2010 - 0:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 02.Prosinec 2007 - 11:41
Příspěvky: 181
satelitni prijimac: Octagon,918HD
Místo/Bydliště: Ostrava-Petřvald
to já to udělal jinak ,shora na desku plechu ventilátor zdroje PC/12V/ a propojil s vývodem 12 /cinch- nutný samec 5Kč/a vždy při zapnutí DO vlezu do menu a nastavení antény- 12V zapnu a je to :good: před vypnutí DO vypnu i 12V - žádné vypnutí natvrdo.Provedl jsem u 3 přístroju za 5 dnu a všude spokojenost - ochlazuje jedna báseň \:D/

_________________
Octagon918 HD,CCCAm 2.0.11,Newcamd 5.25,95x100 Al Emme Motor BigSat SG2100BS,Diavolo 0,1 dB singl LNB,Přepínač EMP E112E 12V,95x100 Al Emme ,Multifeed Emme Esse 4,4xGolden Interstar GI 201 Singl LNB,DiSEqC Maximum 1216,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon 918 HD - asi se prehral ?
PříspěvekOdeslal: 26.Červenec 2010 - 6:42 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Červen 2009 - 17:24
Příspěvky: 54
satelitni prijimac: vu+ultimo
Místo/Bydliště: Jablunkov
misut napsal:
to já to udělal jinak ,shora na desku plechu ventilátor zdroje PC/12V/ a propojil s vývodem 12 /cinch- nutný samec 5Kč/a vždy při zapnutí DO vlezu do menu a nastavení antény- 12V zapnu a je to :good: před vypnutí DO vypnu i 12V - žádné vypnutí natvrdo.Provedl jsem u 3 přístroju za 5 dnu a všude spokojenost - ochlazuje jedna báseň \:D/

jestli múžu doplnit,tak je tam dobre prřidat odpor pro snížení otáček,já jsem si to taky tak udělal ,ale bez odporu mi ten větrák moc hučel


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon 918 HD - asi se prehral ?
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2010 - 18:24 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 20:41
Příspěvky: 1359
Místo/Bydliště: Doma
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 26 krát
:arrow: 12V ventilator na 7V vetvu a nie je co riesit.

:idea: Pri uprave ktoru popisuje misut je v pripade s pouzitim motora tychto 12V v menu treba zapinat zvlast pre kazdu druzicu. Neviem ako to je v pripade pouzitia viac lnb a prepinaca ,ale pocitam ,ze to bude obdobne.

:idea: Ja som skor ako za spinanie v menu za trvale vypinanie stb, je to sice menej komfortne no o to viac setrne aj vzhladom k problemom so zdrojovou castou.

_________________

Vlastním:
GigaBlue HD x1
Obrázek
Octagon SF918 HD, clon SAB
Mám v opatere:
VU+ Zero
AB Cryptobox 650 HD
AB Cryptobox 600 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon 918 HD - asi se prehral ?
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2010 - 18:30 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 20:41
Příspěvky: 1359
Místo/Bydliště: Doma
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 26 krát
janob napsal:
mozno by stalo za vec odskusat nejaky mohutnejsi 12V model s priemerom max. 40mm a napojit ho na 3.3V. Mohlo by to stacit a bol by absolutne tichy.


odskusane na 40x40 mm ventilatoroch 12v s pouzitim 3,3v a vysledok nulovy. Ventilator sa ani nepohol. jedine tu je realna moznost pouzit napajanie 5V z usb alebo zo smart reader no tu treba dat pozor na polaritu moze prist k "odpaleniu" filtracie napajania smart card reader.

_________________

Vlastním:
GigaBlue HD x1
Obrázek
Octagon SF918 HD, clon SAB
Mám v opatere:
VU+ Zero
AB Cryptobox 650 HD
AB Cryptobox 600 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon 918 HD - asi se prehral ?
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2010 - 19:16 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2556
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
Testoval som viacej rôznych ventilátorčekov na 12V rôznych rozmerov, od tých najmänších 30x30mm až po 80x80 mm.Testoval som ich na rozbeh pri rôznych napätiach od 3,3 V do 12 V,kvôli hlučnosti,výkonu chladenia a pod.Osvedčilo sa mi napätie 7 V zo zdrojovej dosky PS.Je to spoľahlivé,tiché a účinné chladenie a zvlášť ak je spojené s automatikou snímania okolitého tepla, vo vnútri STB,aj na procesore.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon 918 HD - asi se prehral ?
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2010 - 21:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 02.Prosinec 2007 - 11:41
Příspěvky: 181
satelitni prijimac: Octagon,918HD
Místo/Bydliště: Ostrava-Petřvald
Re Ulmus
:idea: Pri uprave ktoru popisuje misut je v pripade s pouzitim motora tychto 12V v menu treba zapinat zvlast pre kazdu druzicu. Neviem ako to je v pripade pouzitia viac lnb a prepinaca ,ale pocitam ,ze to bude obdobne.

Samozřejmě,zapneš všechny na motoru sledované/12V/ a vždy ,když vypínáš vypneš 12V,stejná pozice satu .se ti snad :twisted: po zapnutí objeví a zapneš a znovu to jde na všech ,to je triviál :x

_________________
Octagon918 HD,CCCAm 2.0.11,Newcamd 5.25,95x100 Al Emme Motor BigSat SG2100BS,Diavolo 0,1 dB singl LNB,Přepínač EMP E112E 12V,95x100 Al Emme ,Multifeed Emme Esse 4,4xGolden Interstar GI 201 Singl LNB,DiSEqC Maximum 1216,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon 918 HD - asi se prehral ?
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2010 - 21:34 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 07.Listopad 2008 - 21:53
Příspěvky: 100
Poděkoval: 5 krát
Ja som si chladenie vyriešil ešte v máji troma ventilatorčekmi na procesore,diable a na zdroji samostatným adaptérom cez konektor na zadnej strane primača.Ventilatorčeky su dva o rozmere 3x3 a jeden 4x4cm prilepené neutrálnym silikonom.Nechcel som ich ale napájať na zdroj v primači,keď chcem chladiť proste zapnem adaptér nastavený na 7,5V(Vlado ucho má pravdu,že to pri tom napäti najmenej huči)


Přílohy:
Snímek 1164.jpg
Snímek 1164.jpg [ 18.89 KiB | Zobrazeno 567 x ]
Snímek 1162.jpg
Snímek 1162.jpg [ 25.88 KiB | Zobrazeno 566 x ]
Snímek 1156.jpg
Snímek 1156.jpg [ 46.19 KiB | Zobrazeno 577 x ]

_________________
WU+DUO2
Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon 918 HD - asi se prehral ?
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2010 - 22:12 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 20:41
Příspěvky: 1359
Místo/Bydliště: Doma
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 26 krát
misut napsal:
Re Ulmus
:idea: Pri uprave ktoru popisuje misut je v pripade s pouzitim motora tychto 12V v menu treba zapinat zvlast pre kazdu druzicu. Neviem ako to je v pripade pouzitia viac lnb a prepinaca ,ale pocitam ,ze to bude obdobne.

Samozřejmě,zapneš všechny na motoru sledované/12V/ a vždy ,když vypínáš vypneš 12V,stejná pozice satu .se ti snad :twisted: po zapnutí objeví a zapneš a znovu to jde na všech ,to je triviál :x



No a teraz ako co???? Pokial sa nemylim tak si to vo svojom popise "upravy" ani nespomenul. Je tu dost takych co pridu so stupidnou otazkou "otocil som parabolu a nejde mi ventilator. Preco?".
No preto ,ze ak to dakto poopravi v dobrej viere tak potom ho "nadrazany" moderator zosmiesni. Myslim ,ze mas akademicky titul tak to by som cakal aspon od teba inu reakciu.
Ked som zacal na fore s temou chladenia octagonu tak tu vela ludi zacalo frflat "a naco? a k comu to bude?" a zrazu je tu milion "odbornikov" ,ale keby len to tak aj neprajnikov.

http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... ho+teplota

_________________

Vlastním:
GigaBlue HD x1
Obrázek
Octagon SF918 HD, clon SAB
Mám v opatere:
VU+ Zero
AB Cryptobox 650 HD
AB Cryptobox 600 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon 918 HD - asi se prehral ?
PříspěvekOdeslal: 28.Červenec 2010 - 18:17 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 02.Prosinec 2007 - 11:41
Příspěvky: 181
satelitni prijimac: Octagon,918HD
Místo/Bydliště: Ostrava-Petřvald
Je dobře,že jsi tady dal tému ,kterou začal Janík,kdyby jsi si ji přečetl, nemusel by ses ptát na točení motorem,Janík to tam přesně popsal :good:
Jinak jak jsem psal ,udělal 3 octagony a dva úplně noví majitelé,když dali jinou pozici a ventilátor ztichl a vrátili se zpět ,tak se rozjel ,vše pochopili :good: Musím ti říct,že jeden byl 15-ti letý kluk řídící otce/v sat./Proto to považuji za triviál.Jinak diplom dávám při psaní na fóru do skříně,tak aby jsi věděl :poklona:

_________________
Octagon918 HD,CCCAm 2.0.11,Newcamd 5.25,95x100 Al Emme Motor BigSat SG2100BS,Diavolo 0,1 dB singl LNB,Přepínač EMP E112E 12V,95x100 Al Emme ,Multifeed Emme Esse 4,4xGolden Interstar GI 201 Singl LNB,DiSEqC Maximum 1216,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon 918 HD - asi se prehral ?
PříspěvekOdeslal: 28.Červenec 2010 - 19:22 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 17.Květen 2009 - 13:39
Příspěvky: 645
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Místo/Bydliště: Vysočina
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 4 krát
Tak taky dám něco do diskuse.
1) Nevím jak souvisí potřeba chlazení s výměnou kondenzátorů. Chladit je potřeba aktivní prvek (tranzistor, čip)
2) Ačkoliv Vlado Ucha nemusím, tak jeho návod na chlazení se mi zdá nejlepší. Čím větší ventilátor, tím tišší. Při nižších otáčkách udělá stejnou službu, jako ten menší s vyššími. Výše otáček dělá hlučnost. Tzn. velký ventilátor na 12 V připojený na 7V.

_________________
VU+ Solo2, Gigablue quad plus-openATV 5.3-doscam 0.25, Amiko Alien-openATV 5.3-oscam current, Optibox 8750 HDCICX-cccamd 2.1.4, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE


Naposledy upravil(a) mzahalka dne 28.Červenec 2010 - 22:35, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon 918 HD - asi se prehral ?
PříspěvekOdeslal: 28.Červenec 2010 - 21:30 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2556
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
To Mzahalka,ja viem že ma nemusíš,ale odpoviem ti na podivnú otázku,čo majú kondíky spoločné s chladením?Veľa a neveril by si, že kondíky sa tiež počas prevádzky hrejú a dosť a tým sa samozrejme aj vysúšajú,môže sa vyskytnúť vnútorný skrat medzi fóliou a staniolom,ako dialektrikom.Môže sa stať že sa priehriatím naplynuje a vybuchne.Videl som mnoho zničených,neopraviteľných elektronických zariadení s veľkou škodou,úrazom obsluhy ale aj opravára,ktorému kondík buchol do tváre,len tým, že sa prehrial.Prečo myslíš, že výrobcovia úvádzajú na kondíkoch ich maximálnu teplotu?

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon 918 HD - asi se prehral ?
PříspěvekOdeslal: 28.Červenec 2010 - 22:37 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 17.Květen 2009 - 13:39
Příspěvky: 645
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Místo/Bydliště: Vysočina
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 4 krát
To Vlado ucho: mluvíme tady o elektrolytických kondenzátorech, které se tady mění, ty mluvíš o svitkových, které mají folii, jako dielektrikum, takže já o voze, ty o koze. Každý kondenzátor je stavěn na určité napětí. Pokud výrobci slavného octagonu naznali, že tam má být tento, tak asi mají k tomu důvod. Že tam nakonec dali šmejdy, které po roce provozu selhávají, je moc smutné. A chlazení možná oddálí kolaps zdroje, ale jen na chvíli.

_________________
VU+ Solo2, Gigablue quad plus-openATV 5.3-doscam 0.25, Amiko Alien-openATV 5.3-oscam current, Optibox 8750 HDCICX-cccamd 2.1.4, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon 918 HD - asi se prehral ?
PříspěvekOdeslal: 28.Červenec 2010 - 23:29 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2556
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
To Mzahalka,nebudeme sa sporiť o prkotinách.Ja nehovorím len o elektrolitoch,ale o všetkých kondíkoch použitých v zdroji,to je aj o svitkových.Neuč kozáka jazdiť na koni.Čo spackali pri návrhu zdroja projektanti,ako dimenzovali prvky,kondíky,tlumivky,diody,tranzistory,IO a trafo a iní prvky,nielen napäťovo,teplotne,ale hlavne, že tam je perforácia na vetrák a ten tam nenainštalovali,považujem za diletanstvo a fušerinu,nech to vyrába kto chce.Ja si zdroj dokážem opraviť aj sám,nie jeden som už opravoval,ale to nie je o tomto.Čau. :poklona:

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 77 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk