e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 12.Prosinec 2019 - 14:12

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 69 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Vodka Image
PříspěvekOdeslal: 18.Duben 2011 - 20:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Květen 2008 - 16:45
Příspěvky: 144
satelitni prijimac: Octagon SF4008 E2 4K UHD
Místo/Bydliště: Velké Poříčí
Poděkoval: 2 krát
renda567 napsal:
V.Konar napsal:
skus relook/relook někde to tu bylo již psaný


To jsem zkoušel ale bohužel nic.Zkoušel jsem mnoho různých kombinací ale nejdeto.
NewCS Management - tam jsem mněl chybu a už jsem se tam dostal.


Tak jsem to oběvil.Problém je v Internet Explorer 9.Mozila bez problému.
Zatím tento image používám jen dva dny ale v porouvnání s některýmy E2 co jsem zkouše je to bez problému.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vodka Image
PříspěvekOdeslal: 22.Duben 2011 - 21:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Červen 2008 - 22:38
Příspěvky: 162
Poděkováno: 1 krát
renda567 napsal:
Mám problém se dostat na webové rozhraní:AB IPBox 9000HD - Webinterface Nemohu zjistit jméno a heslo

zvykne byvat v: /var/etc/httpd.conf

_________________
IP9000HD, 2xDVBS2, toho casu PGI 1.3
IP9900HD, 2xDVBS2, ABE2HD
IP350, DVBS, AB Enigma;
LE40B650


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vodka Image
PříspěvekOdeslal: 16.Květen 2011 - 19:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Květen 2008 - 12:23
Příspěvky: 4
Dobrý den,

rovněž i já zkouším tento image v mém Ipboxu910. Zatím jsem vcelku spokojen. Jen se chci zeptat na tento problém. Pomoci Mediacentru přehrávám video soubor ve formátu mkv. Správný formát obrazu na monitoru 16:9 je taový, že nahoře a dole černý pruh, tak je obraz naprosto v poměru a vpořádku, ale pokud soubor přehrávám v Ipboxu na televizi ve formátu 16:9 tak je obraz přes celou obrazovku čili roztažen na výšku a samozřejmě tak jsou obličeje deformovány. Bohužel nevím zda je možné nějak ovlivňovat tzv. aspect ratio obrazu, aby nedocházelo k deformaci obrazu. Zatím nevím jak, mrzí mě to, protože jsem jinak s tímto imagem velmi spokojen.

Děkuji za jakýkkoliv odpověď či radu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vodka Image
PříspěvekOdeslal: 02.Červen 2011 - 10:31 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2007 - 15:12
Příspěvky: 387
satelitni prijimac: gigablue ue 4k,Formuler1
Místo/Bydliště: topoľčany
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 1 krát
Tiež skušam tento img.Je v celku fajn, ale pre mňa dosť vážny problem s muotnutim svojho HDD.Neviete ako nato?Nechcem ho totiž celý prepáliť.

_________________
GigaBlue UHD UE 4K,DM 800HD Se ,Formuler F1,IP Box 91HD,+nejaký sat.šrot.Paraboly dve,LNB 5ks


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vodka Image
PříspěvekOdeslal: 16.Červen 2011 - 9:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Březen 2011 - 9:44
Příspěvky: 12
satelitni prijimac: IPBOX 9000HDS 2xDVBS2
Nová verzia Vodka 0.11. ODPORÚČAM. Má plugin EMU aj s OSCAMom.
V AB IPBOX 9000HD - 2 x DVBS šlape ako hodinky. Aj nová ICE S....k. Podľa mňa ma kvalitnejší video obraz ako USB-PKT. Určite ma lepšie friendly ovladanie. Downl. súbor sa mi nedarí dať na tento odkaz. ????? Pozor zmena hesla (rooot/pw)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vodka Image
PříspěvekOdeslal: 16.Červen 2011 - 12:06 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Červen 2008 - 16:06
Příspěvky: 74
satelitni prijimac: AB IPBox 9900HD Plus
Dají se nějak přidávat programy do oblíbených? Nějak jsem na to zatím nepřišel.

_________________
AB IPBox 9900HD Plus, 2 x DVB-S2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vodka Image
PříspěvekOdeslal: 16.Červen 2011 - 15:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Březen 2011 - 9:44
Příspěvky: 12
satelitni prijimac: IPBOX 9000HDS 2xDVBS2
Ja na to používam PC Edit 1.2.60 Pri v 0.11 mám zatial hllášku na v. Db, ale programi sa zapíšu.
Nové hesla v 0.11 FTP root/pw, Web admin/pw


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vodka Image
PříspěvekOdeslal: 16.Červen 2011 - 15:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Červen 2008 - 16:06
Příspěvky: 74
satelitni prijimac: AB IPBox 9900HD Plus
Zdá se mi ale docela pomalá. Můj problém s ICE Výměna se bohužel nevyřešil. Chvilku to naběhlo, ale po určité době konec. Navíc se mi nepodařilo pomocí modulu zakázat PID. Asi se vrátím na PGI.

_________________
AB IPBox 9900HD Plus, 2 x DVB-S2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vodka Image
PříspěvekOdeslal: 16.Červen 2011 - 15:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Říjen 2008 - 15:25
Příspěvky: 36
Daj si Nessie, ICE ide bez problému na oscame.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vodka Image
PříspěvekOdeslal: 16.Červen 2011 - 16:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Červen 2008 - 17:43
Příspěvky: 56
satelitni prijimac: Vu+ ZERO 4K
Poděkoval: 2 krát
IP box9000-nainštaloval som vodku 0.11 ale ice karta nejde a ani emu.Je potrebné ešte niečo dodatočne nastaviť?Poradí niekto dík.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vodka Image
PříspěvekOdeslal: 16.Červen 2011 - 22:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Březen 2011 - 9:44
Příspěvky: 12
satelitni prijimac: IPBOX 9000HDS 2xDVBS2
Musiš opraviť pôvodne /var/keys/ subory:
oscam.conf (nocrypt = 127.0.0.1,192.168.0.0-192.168.255.255 --ak si v sieti, vykrižikuj [CCCAM] ak ho nepoužívaš)
oscam.server (caid = 0D03,0D96 -- stará aj ICE, podľa čítačky, alebo najednoduchšie oba)
oscam.srvid (doplň pre 0D03, 0D96 --- najdeš hocikde na fóre)

Plugin spúšťaš zeleným, vyberieš OSCAM (prvý riadok), štart EMU (zeleným), Set default (žltým) a chvíľu čakáš. Prípadne si to skontroluješ cez web, či ti OSCAM bežíš.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vodka Image
PříspěvekOdeslal: 18.Červen 2011 - 10:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Květen 2008 - 16:45
Příspěvky: 144
satelitni prijimac: Octagon SF4008 E2 4K UHD
Místo/Bydliště: Velké Poříčí
Poděkoval: 2 krát
Tak jsem se pokusil o instalaci image Vodka 0,11.Po úvodním nastavení a nahráním nového setingu z předchozí verze Vodky nemám signál z antény.Když jsem se pokusil nastavit satelit včetně natáčení tak se signál objevil,nastavení jsem uložil a vrátil se zpět s tím že je vše v pořádku.A opět bez signálu.Zkusil jsem přepnout programy až se mne zobrazil signál i s obrazem který asi po 30s zmizel a opět bez signálu po přepnutí se vše opakovalo.Mám AB IPBox 9000HD s jedním tunerem(CX24116) a natáčení antény Opticum DM 2800.Může mne prosím někdo poradit kde může být závada?Předchozí verze Vodka 0,10funguje bez problému.Dík.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vodka Image
PříspěvekOdeslal: 19.Červen 2011 - 9:08 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Březen 2011 - 9:44
Příspěvky: 12
satelitni prijimac: IPBOX 9000HDS 2xDVBS2
Podobný problém straty signálu bol aj u mňa. Predpokladal som, že to súvisi s vyššou verziou DB, s ktorou PCEditor pri zápise má nejaký problém. Nechcel som sa s tým babrať, tak som družice nastavil cez sat. hneď po prvom boot. Odvtedy to šľape. No problem. Jedine pre webprístup som opravil listnahravky (/var/www/cgi-bin/recording/fixfilelist)
A k predchádzajúcej pripomienke - prepínanie programov je rýchlejšie ako pri USB- PKT aktuálna v., ale najmä KVALITA VÝSTUPU ľudovo povedané OBRAZ je kvalitnejší pri Vodke. Neviem prečo ale je to tak.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vodka Image
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2011 - 10:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Květen 2008 - 16:45
Příspěvky: 144
satelitni prijimac: Octagon SF4008 E2 4K UHD
Místo/Bydliště: Velké Poříčí
Poděkoval: 2 krát
topkyab napsal:
Musiš opraviť pôvodne /var/keys/ subory:
oscam.conf (nocrypt = 127.0.0.1,192.168.0.0-192.168.255.255 --ak si v sieti, vykrižikuj [CCCAM] ak ho nepoužívaš)
oscam.server (caid = 0D03,0D96 -- stará aj ICE, podľa čítačky, alebo najednoduchšie oba)
oscam.srvid (doplň pre 0D03, 0D96 --- najdeš hocikde na fóre)

Plugin spúšťaš zeleným, vyberieš OSCAM (prvý riadok), štart EMU (zeleným), Set default (žltým) a chvíľu čakáš. Prípadne si to skontroluješ cez web, či ti OSCAM bežíš.



Koupil jsem si kartu Skylink výměna a pokusil jsem se jí rozběhnout v Vodka V.0.0.11.Funguje mne to nějak divně a to tak,že párkrát přepnu program a po chvilce to přestane dekódovat a musím restartovat oscam.Pokusil jsem se o nastavení dle výše popsaného ale nějak nerozumím tomuto:oscam.srvid (doplň pre 0D03, 0D96 --- najdeš hocikde na fóre)
Našel jsem spoustu souborů ale nevím který je ten pravý.Může mne někdo pomoc? Dík.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vodka Image
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2011 - 19:53 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Prosinec 2008 - 14:38
Příspěvky: 38
mgcam nastav ako klienta a oscam ako server a bude ti to chodit stabilne

_________________
IPBox S200, IPBox 350; IPBox 910HD
Astra 19.2E /23.5E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vodka Image
PříspěvekOdeslal: 04.Červenec 2011 - 19:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Květen 2008 - 16:45
Příspěvky: 144
satelitni prijimac: Octagon SF4008 E2 4K UHD
Místo/Bydliště: Velké Poříčí
Poděkoval: 2 krát
sappa napsal:
mgcam nastav ako klienta a oscam ako server a bude ti to chodit stabilne


Díky ale bohužel to je nad moje síly.Nevim,kde a co mám nastavit.Zkusím se na to podívat jestli něco nenajdu ale opravdu nevim co........ ](*,)
Může sem nekdo dát co a kde se má nastavit nebo nejaký odkaz kde to je popsaný tak aby to člověk který se v tom moc nevyzná pochopil?
Moc děkuji.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vodka Image
PříspěvekOdeslal: 04.Červenec 2011 - 23:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Březen 2011 - 9:44
Příspěvky: 12
satelitni prijimac: IPBOX 9000HDS 2xDVBS2
Skopíruj dané súbory. Malo by to ísť.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vodka Image
PříspěvekOdeslal: 05.Červenec 2011 - 10:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 16.Září 2008 - 12:52
Příspěvky: 135
satelitni prijimac: AB IPBOX 9000HD-DVBS2 -320HDD
Poděkoval: 7 krát
jake jsou přihlašovací údaje na ftpko skusil jsem kde co ale nemohu se tam dostat dik

_________________
Vu+Solo 4K VTI,IPBox 9000HD,2x DVB-S2 tuner Conexant CX24116,hdd 320GB,flash Vodka 10,usb Enigma2 Hyperion V4 ,Motor SG-2100-23.5E,19E,13E,0.8W
IPBox 9000HD,hdd 640GB,flash Vodka 10,usb Hyperion 4,5
1x IPBox 200S


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vodka Image
PříspěvekOdeslal: 05.Červenec 2011 - 13:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Květen 2008 - 16:45
Příspěvky: 144
satelitni prijimac: Octagon SF4008 E2 4K UHD
Místo/Bydliště: Velké Poříčí
Poděkoval: 2 krát
V.Konar napsal:
jake jsou přihlašovací údaje na ftpko skusil jsem kde co ale nemohu se tam dostat dik

Nové hesla v Vodka 0.11 FTP root/pw, Web admin/pw


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vodka Image
PříspěvekOdeslal: 05.Červenec 2011 - 13:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Květen 2008 - 16:45
Příspěvky: 144
satelitni prijimac: Octagon SF4008 E2 4K UHD
Místo/Bydliště: Velké Poříčí
Poděkoval: 2 krát
topkyab napsal:
Skopíruj dané súbory. Malo by to ísť.


Našel jsem tam odlišný nastavení v souboru oscam.conf v polažce [newcamd] kde jsem dal před všechno křížek krom key.
Bohužel ani po překopírování komplet oscam a restartovámí příjímače se nic nezměnilo.
Stačí přepnout jednou nebo dvakrát program a opět to nejde,musím restartovat oscam.
Muže mne někdo pomoc co s tím.Dík.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 69 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk