e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Listopad 2018 - 17:51

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AB enigma a katalog pluginov ipbox 9900
PříspěvekOdeslal: 13.Únor 2012 - 16:35 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2597
Poděkoval: 23 krát
Poděkováno: 32 krát
Po nainstalovani hocijakej ab enigmy(vratane nocturno) do ipboxu 9900 mi v ponuke na stahovanie pluginov z menu stb toho dost chyba-napr dreamexplorer a podobne(to ale nie je problem stiahnut z netu),ale napr newcs a mgcamd uz môze byt problem s naslednou instalaciou.
Ake stranky pridat,aby nebol problem?

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Naposledy upravil(a) Kasr dne 22.Březen 2012 - 20:28, celkem upraveno 2 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Únor 2012 - 19:23 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2597
Poděkoval: 23 krát
Poděkováno: 32 krát
Nemam vôbec adresu feedu na emu(mgcamd a newcs).Mohol by ju niekto sem hodit?

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Únor 2012 - 19:36 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2009 - 12:34
Příspěvky: 360
satelitni prijimac: X-Trend ET 10000, 2x DVB-S2
Místo/Bydliště: Žilina
1. Exit z menu a este raz sa tam "vratit".
2. Ak nepomoze, skus restart boxu, prip. vypnutie a zapnutie zadnym koliskovym vypinacom.
3. Obcas u mna (99 HD) pomohol iba novy flash boxu.

_________________
Xtrend ET-10000 + 2x DVB-S2 + intern. 2.5" HDD 650 GB TOSHIBA MK6465GS * Image: E2 OpenATV 6.2 * 60 cm parabola => Astra 19.2 FTA + Astra 23.5 & Skylink ICE 0D96 + Astra 28.2 FTA


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Únor 2012 - 21:26 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2597
Poděkoval: 23 krát
Poděkováno: 32 krát
Vsetko som samozrejme robil a flashoval uz 3 krat. A stale tam chyba vela veci-rucne nahodim klientserver-potom uz je v ponuke,torrent-tiez az potom sa objavil ru tam hlavne systemove pluginy,ale tie vsetky su standardne v stb po instalacii,locales,nastastie tam boli oscamy-teraz po instalacii oscam nocturno sa zobrazuje iba jeden,oscam nocturno,co je uz nainstalovany.
A postup som mal-flash-clientserver rucne,reboot-pluginy neboli,po presune var na flash-ziadna zmena.
Druhykrat-flash,presun var na usb,clientserver,reboot...to iste.
Niekde je chyba,ale nie medzi kreslom a stb.
Jasne,ze newcs a mgcamd nemusim mat-ved mam oscam,pripadne s trochou problemov môzem subory nahadzat rucne-niejake zalohy v pc najdem,ale tato komfortna instalacia mi chyba.
Vsetky pluginy mi nenajde ani pri nastaveni stredny a v pluginoch stiahnt,ani pri nastaveni expert a v sprave software.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Únor 2012 - 21:58 
Pokud přesuneš var na usb flešku kde už máš původní pluginy,tak ti nenabídne jejich stažení v pluginech.Po čistém flashi a nahrání klienserveru,by měla být většina pluginů ke stažení dostupná.Popřípadě kouknout do downloadu tady v sekci,nebo link na ab-feed TADY,něco můžeš najít i na uložišti které poskytnul ladan69 a do kterého si ukládáme všelijaké,ale i některé nefunkční pluginy TADY.Oficiální feed je přístupný jen z boxu.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Únor 2012 - 22:35 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2597
Poděkoval: 23 krát
Poděkováno: 32 krát
Viem,ze feedy su dostupne iba z stb,ale pri expertnom nastaveni sa daju modifikovat.
Vsetko mimo mgcamd a newcs uz mam.
(inac box by som neflashoval,fungoval mi bezchybne s predoslym nocturnom,ale nenasiel som pricinu,preco mi nefungoval pri odpojenom sietovom kabli,alebo vypnutom routri-vsetko,co suviselo so sietami som zrusil,predpokladal som phoenixdownloader,ale ten mam teraz spusteny na trvalo a box slape aj bez siete)

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Únor 2012 - 16:52 
Taky jsem jednu dobu zpozoroval,že box bez sítě nenabootuje,teda alespoň pokud je sít' povolená.Možná že dokud se nepřipojí nepokračuje boot další položkou.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Březen 2012 - 19:51 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2597
Poděkoval: 23 krát
Poděkováno: 32 krát
Takze chyba je v priecinku ipkg a configoch feedu,ked som pridal conf z nebula,tak sa mi objavili dalsie pluginy na stahnutie-skusil som dreamexplorer a ok.Samozrejme vela pluginov bude nekompaktibilnych.
Preco uz nie su funkcne feedy na niektore pluginy? Su s tym niejake pravne problemy? Alebo iba chyba feed conf? Lebo aj po stiahnuti ipkg z menu pluginov nic nepribudne.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Březen 2012 - 22:00 
Je potřba restart po instalaci,pak se ukážou nainstalované pluginy (pokud se tada mají ukázat v pluginech).


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Březen 2012 - 22:11 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2597
Poděkoval: 23 krát
Poděkováno: 32 krát
Nainstalovane sa ukazu,ale pluginy na instalaciu nie. Schvalne-skus na usb multiboot a uvidis.Nie je feed.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Březen 2012 - 22:19 
Je to možné,ona většina pluginů co tam byla stajně nechodí a vyžaduje úpravu.Na co by ti bylo MyTube když nejde,nebo shoutcast bez genres atd.Většinou se musí stejně poupravit.Proto nainstaluj ,jestli máš hdd, pkt nebula a pluginy ti půjdou.Jdou tam doinstalovat i některé jako czsk archiv atd.Pro abcom nemá kdo by je upravil.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Březen 2012 - 22:53 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2597
Poděkoval: 23 krát
Poděkováno: 32 krát
Na hdd mam aj nebula-ohladom pluginov super, ale u ab mi vadi,ze väcsinu pluginov(co pred niejakym casom isli stiahnut priamo z boxu) musim nahadzovat rucne.Je tam akurat webinterace,oscamy,gbox,nasscamd,settingy,systemove pluginy a locales. Predtym toho bolo ovela viac.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2012 - 19:42 
Taky bych uvítal pohodlnější instalaci přímo z boxu, když už se tahle možnost nabízí. Mě i celkem vadí, že se po instalaci musí restartovat gui ručně. Nemám představu kdo z fóra udržuje feed/e2hd a jestli je možné tam nějaké pluginy přidávat.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2012 - 22:38 
Na abcom feed má přístup nejspíš JirkaS a na ab asi slavo nebo revis.Autoři nebo úpravci pluginů se budou muset obrátit nejspíš na ně,aby přidali pluginy do feedu.
Ten nutný manuální restart pro zviditelnění a zprovoznění pluginů se vyskytnul až z nástupem buildu image z gitu a osobně můžu říct,že mi to taky nevyhovuje,měly by být vidět hned po instalaci,ale ne zase aby se box sám restartoval po instalaci každého pluginu,to by bylo taky o nervy,zvláště pokud by se instalovalo více pluginů.Efektivní by bylo vystoupit z pluginů a když bych zase do nich vstoupil,aby bylo vidět nově nainstalované.
Jinak celkově spatřuji problém ve vývoji satboxů v tom,že se pořát chrlí nové a nové přístroje,namísto toho udělat základní desku,která by se mohla přizpůsobit novým požadavkům a vývoji,tím myslím možnost vyměnit chipset,velikosti pamětí a jiné.Někdo říká,že by ten box byl drahý,já říkám že by se dobře prodával i za víc peněz,pokud by tu byla možnost updatu HW.Proto je nyní SW omezen jen na stávající komponenty a software se rychle zbastlí a není ideální ani po ukončení výroby daného přístroje.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2012 - 20:58 
Vytvořil jsem nový zdroj pro instalaci balíčků přímo z ipboxu. Po nakopírování souboru do /etc/ipkg a restartu enigmy by se měla v pluginech objevit nová záložka - unstable.
Balíčky jsou určeny pro testovací účely a k funkčnosti jednotlivých balíčků je možné se vyjádřit.Zdroj balíčků bude postupně upravován dle potřeby.Návrhy na upload funkčních pluginů jsou vítány.
Za poskytnutí prostoru pro upload balíčků patří dík Ladanovi.

extensions :

subtitleplayer_3.09
cooltvguide_Coolman_V5.6.2
crashreader
off
glasssysutil
bitrateviewer


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Naposledy upravil(a) michal47 dne 18.Červen 2012 - 17:06, celkem upraveno 7 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2012 - 10:24 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 674
Místo/Bydliště: Košice
Nevedel by niekto poradiť, odkiaľ stiahnuť ipkg s inštalátorom webinterface? Toho webinterface, ktorý sa dá stiahnuť cez menu.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2012 - 10:27 
webinterface je v extensions


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2012 - 16:50 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 674
Místo/Bydliště: Košice
To viem, akurát ja mám neaktívne zelené tlačidlo na stiahnutie čohokoľvek z web-u. Preto sa práve pýtam na to, odkiaľ (cez PC) by išlo ten ipkg stiahnuť?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2012 - 17:01 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2008 - 16:07
Příspěvky: 711
satelitni prijimac: ip55hd,dm500s,GB Quad,dm800
Místo/Bydliště: středočeský kraj
Poděkováno: 1 krát
Diamant napsal:
To viem, akurát ja mám neaktívne zelené tlačidlo na stiahnutie čohokoľvek z web-u. Preto sa práve pýtam na to, odkiaľ (cez PC) by išlo ten ipkg stiahnuť?

stačí nakopírovat do extension - http://abf.comfeel.cz/Pluginy/pluginy-j ... 0ladan.rar


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2012 - 17:11 
Diamant napsal:
To viem, akurát ja mám neaktívne zelené tlačidlo na stiahnutie čohokoľvek z web-u. Preto sa práve pýtam na to, odkiaľ (cez PC) by išlo ten ipkg stiahnuť?

Zkus nastavení-systém-přizpůsobit-střední (nastavovací mód)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk