e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 13.Prosinec 2019 - 12:02

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: DM-500HD - jaky FW
PříspěvekOdeslal: 20.Září 2012 - 7:12 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Červenec 2007 - 20:41
Příspěvky: 58
Poděkoval: 1 krát
Prosím mam tam ted gemini2-510 Nejak nemuzu docilit abych tam dohral mgcamd. prosim poradite? případně jaky je dobry FW kde přes blue nahraji. Díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DM-500HD - jaky FW
PříspěvekOdeslal: 20.Září 2012 - 7:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Červenec 2007 - 20:41
Příspěvky: 58
Poděkoval: 1 krát
jeste jeden dotaz. nemate nejaky link na posledni uboot? Jelikoz jak tam chci nahrat jakykoliv jiny novsi soft treba od sifteam tak mi pise ze je stary ci co. diky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DM-500HD - jaky FW
PříspěvekOdeslal: 21.Září 2012 - 6:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2553
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 25 krát
Poděkováno: 141 krát
nahraj si tam newnigmu2 , emulatory (aj mgcamd) si mozes stiahnut priamo v menu
u GP2 si to musis riesit externe.

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DM-500HD - jaky FW
PříspěvekOdeslal: 21.Září 2012 - 6:43 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Červenec 2007 - 20:41
Příspěvky: 58
Poděkoval: 1 krát
Děkuji za radu. zkusil jsem a jde to. snad to bude stabilní. Díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DM-500HD - jaky FW
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2012 - 11:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 02.Prosinec 2007 - 20:25
Příspěvky: 160
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
nenašla by se zde dobrá duše , která by sem pověsila stránku ze které jde opravdu stáhnout pro Dm 500 HD korektní image ve kterém mi pojede skylink karta výměna IRDETO.
Děkují


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DM-500HD - jaky FW
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2012 - 15:21 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 13.Únor 2010 - 15:45
Příspěvky: 359
Poděkoval: 3 krát
marecek123 napsal:
nenašla by se zde dobrá duše , která by sem pověsila stránku ze které jde opravdu stáhnout pro Dm 500 HD korektní image ve kterém mi pojede skylink karta výměna IRDETO.
Děkují

stiahni nejaky img podla simky, co mas v prijmaci
image najdes tu :
http://www.sat-universe.com/forumdisplay.php?f=470

potom si cez addonsy stiahni a nainstaluj Cccam 2.3.0

uprav config a pozeraj...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DM-500HD - jaky FW
PříspěvekOdeslal: 03.Leden 2013 - 21:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Srpen 2006 - 14:29
Příspěvky: 21
Poděkováno: 2 krát
ferino12 napsal:
marecek123 napsal:
nenašla by se zde dobrá duše , která by sem pověsila stránku ze které jde opravdu stáhnout pro Dm 500 HD korektní image ve kterém mi pojede skylink karta výměna IRDETO.
Děkují

stiahni nejaky img podla simky, co mas v prijmaci
image najdes tu :
http://www.sat-universe.com/forumdisplay.php?f=470

potom si cez addonsy stiahni a nainstaluj Cccam 2.3.0

uprav config a pozeraj...


Pre kartu IRDETO nefunguje cccam2.3.0
Ten ide len pre ICE karty.
Na tvrde irdeto potrebujes bud oscam alebo staci aj gboxnet.

Vedla chipu mas napisane ICE01 ...cize je to icecka (cccam2.3.0) alebo
IRDETO01(cize potrebujes ten oscam)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DM-500HD - jaky FW
PříspěvekOdeslal: 03.Leden 2013 - 22:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Červenec 2008 - 4:38
Příspěvky: 125
Poděkováno: 1 krát
Scam umel irdeto snad uz pred 2 lety, ne?

Oscam byla potreba zvlastni kompilace se zadratovanymi klici, nyni na netu unikly uz i klice, takze si to muze kazdy dat do sve konfigurace.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk