e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 13.Listopad 2019 - 22:24

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: DM500HD - nejde pridať tuner
PříspěvekOdeslal: 25.Únor 2013 - 9:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 16.Říjen 2010 - 16:01
Příspěvky: 2
Dobrý deň,

potreboval by som poradiť s pridávaním tuneru.
Po nahratí "opensif-3.0-dm500hd-20130116" pri úvodnej konfigurácií si žiada nastaviť tuner, ale žiadny neide pridať, prípadne neviem ako. Prosím, ak niekto vie, ako sa dá cez menu alebo cez ftp niekde uložiť konfiguračný súbor, prosím o pomoc. Ďakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DM500HD - nejde pridať tuner
PříspěvekOdeslal: 25.Únor 2013 - 11:18 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Leden 2008 - 17:19
Příspěvky: 668
Místo/Bydliště: Cz
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
skus /menu/informace/o dreamboxu/
tam by mel byt viden tuner,jestli ne neco je spatne,skus sundat viko dreamu a tuner pritlacit do slotu je mozne ze se uvolnil,stava se to hlavne pri preprave.

_________________
Vu+ UNO 4k SE
DM 520 HD
Maximum E-85 1W,13E,19,2E,23,5E
web http://www.clasicrock.eu/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DM500HD - nejde pridať tuner
PříspěvekOdeslal: 25.Únor 2013 - 16:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Duben 2006 - 17:47
Příspěvky: 36
Poděkováno: 2 krát
cez ftp pridaj do suboru etc/tuxbox korektný satellites.xml !!!! napr. od REINHARDA


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DM500HD - nejde pridať tuner
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2013 - 8:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Srpen 2012 - 13:45
Příspěvky: 70
pro erikm429: znamena to, ze Dreambox pise, ze neni zadny tuner ?

pro clasicrock: pokud se nepletu, pak DM500HD ma tuner pripajen

pro maros30: Myslim, ze sattelite.xml nema zadny vliv na tuner jako takovy.

_________________
-----------------------------------------
###################################
Provádíme opravy přijímačů Dreambox a jejich tunerů
( Včetně výměn procesorů )
###################################


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DM500HD - nejde pridať tuner
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2013 - 12:23 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2519
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 138 krát
pokial tam sattelite.xml chyba alebo je poskodeny , tuner ako taky prijmac vidi ale nie jemozne nic naladit, respektive hotovy lamedb vyhadzuje nedostupny tuner alebo nedostupne pmt

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DM500HD - nejde pridať tuner
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2013 - 13:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Srpen 2012 - 13:45
Příspěvky: 70
pro EnoSat: Ano, v tomto smyslu jak pisete, satellite.xml ma vliv , tzn. nedaji se naladit satelity.Ale pristroj NEPISE, ze neni tuner.
Pokud pristroj napise pri konfiguraci, ze neni tuner pak nahrati satelite.xml nepomuze, ponevadz se jedna o hardwarovy problem

_________________
-----------------------------------------
###################################
Provádíme opravy přijímačů Dreambox a jejich tunerů
( Včetně výměn procesorů )
###################################


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DM500HD - nejde pridať tuner
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2013 - 17:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 17.Prosinec 2009 - 19:25
Příspěvky: 75
satelitni prijimac: DM800SE,DM800SE V2....
Místo/Bydliště: Trebisov
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 3 krát
Preflashovat img, resp. naflashovat iny img.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DM500HD - nejde pridať tuner
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2013 - 18:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2519
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 138 krát
pisal som o stave ked tuner vidi , a podla vsetkeho uz erikm problem vyriesil kedze od 25 februara uz nenapisal zeby problem pokracoval

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk