e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Listopad 2019 - 0:56

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Merlin3 OE2.0
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2013 - 20:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Červenec 2010 - 19:13
Příspěvky: 10
satelitni prijimac: DM-500, DM-500HD
Zdravím, mám dotaz jestli se s tím už někdo setkal, a nemá nějaké řešení?
Nainstaloval jsem Merlin3 OE2.0 do DM500HD.
Přes TSpanel nainstaloval mgcamd 1.37.
Po spuštění camu ale žádný obraz ani zvuk. Připojení na server je ok, v cam info píše ip serveru, CAID, dobu ...., ale žádný obraz ani zvuk.
Předem díky za případné poznatky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Merlin3 OE2.0
PříspěvekOdeslal: 07.Květen 2013 - 17:41 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 11.Leden 2011 - 0:03
Příspěvky: 438
johnykaras napsal:
Zdravím, mám dotaz jestli se s tím už někdo setkal, a nemá nějaké řešení?
Nainstaloval jsem Merlin3 OE2.0 do DM500HD.
Přes TSpanel nainstaloval mgcamd 1.37.
Po spuštění camu ale žádný obraz ani zvuk. Připojení na server je ok, v cam info píše ip serveru, CAID, dobu ...., ale žádný obraz ani zvuk.
Předem díky za případné poznatky.

a config mgcamdu jsi vyplnil ???

_________________
nesahej na nic , co funguje


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Merlin3 OE2.0
PříspěvekOdeslal: 19.Květen 2013 - 8:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Červenec 2010 - 19:13
Příspěvky: 10
satelitni prijimac: DM-500, DM-500HD
iiggii napsal:
johnykaras napsal:
Zdravím, mám dotaz jestli se s tím už někdo setkal, a nemá nějaké řešení?
Nainstaloval jsem Merlin3 OE2.0 do DM500HD.
Přes TSpanel nainstaloval mgcamd 1.37.
Po spuštění camu ale žádný obraz ani zvuk. Připojení na server je ok, v cam info píše ip serveru, CAID, dobu ...., ale žádný obraz ani zvuk.
Předem díky za případné poznatky.

a config mgcamdu jsi vyplnil ???

Jo jo vyplnil, v info mně píše CAID, ip serveru i dobu odezvy, i ikona CW v infobaru zezelená ale obraz nikde ](*,)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Merlin3 OE2.0
PříspěvekOdeslal: 19.Květen 2013 - 16:00 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 15:34
Příspěvky: 4046
Poděkoval: 216 krát
Poděkováno: 440 krát
V mgcamd config musíš mít B: { 06}

_________________
Dreambox 920 UHD, OE2.5 + GP4, dual FBC DVB-S2X-MS + dual DVB-T2/C - E85 multi-feed ( 1W, 4,8E, 13E, 19E, 23,5E, 28E )
Zgemma H7.S image openATV


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Merlin3 OE2.0
PříspěvekOdeslal: 20.Květen 2013 - 20:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Červenec 2010 - 19:13
Příspěvky: 10
satelitni prijimac: DM-500, DM-500HD
georg11 napsal:
V mgcamd config musíš mít B: { 06}

Super, už to šlape, díky moc. :Yahoo!:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Merlin3 OE2.0
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2014 - 9:53 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 948
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 59 krát
iiggii napsal:
johnykaras napsal:
Zdravím, mám dotaz jestli se s tím už někdo setkal, a nemá nějaké řešení?
Nainstaloval jsem Merlin3 OE2.0 do DM500HD.
Přes TSpanel nainstaloval mgcamd 1.37.
Po spuštění camu ale žádný obraz ani zvuk. Připojení na server je ok, v cam info píše ip serveru, CAID, dobu ...., ale žádný obraz ani zvuk.
Předem díky za případné poznatky.

a config mgcamdu jsi vyplnil ???

Nechci zakládat nove vlákno tak se jen zeptam ohledně Merlin 3 Excalibur 03-03-2014
Chtěl jsem doinstalovat Merlin OE2.0 Cam Feed a nejde to !
Tak mě napadlo jestli není Merlin pouze jako Experimental tam taky nejde doinstalovat ( emu ) nebo se pletu ?
Děkují .

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2
skype:emilsat


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk