e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Listopad 2019 - 17:44

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 38 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: dreambox len zelena controlka
PříspěvekOdeslal: 12.Září 2012 - 6:50 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 17.Prosinec 2009 - 19:25
Příspěvky: 75
satelitni prijimac: DM800SE,DM800SE V2....
Místo/Bydliště: Trebisov
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 3 krát
pre Radek dm:
26.8. som ti poslal SS doteraz si nereagoval...???


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: dreambox len zelena controlka
PříspěvekOdeslal: 12.Září 2012 - 8:18 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Srpen 2012 - 13:45
Příspěvky: 70
Pokud nechate pripojenou televizi, drzite On/Off tlacitko na DM500HD a zapnete jej do elektriky, pak Vam vypise IP adresu, s dalsimi udaji, na televizi

_________________
-----------------------------------------
###################################
Provádíme opravy přijímačů Dreambox a jejich tunerů
( Včetně výměn procesorů )
###################################


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: dreambox len zelena controlka
PříspěvekOdeslal: 18.Září 2012 - 17:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Říjen 2010 - 12:53
Příspěvky: 6
pls viem mi niekdo poradit, flashol som DM500HD _ img_dream elite 4.0_ako tam viem dostat cccam a ktory tam funguje. dakujem za radu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: dreambox len zelena controlka
PříspěvekOdeslal: 23.Říjen 2012 - 21:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Listopad 2007 - 9:37
Příspěvky: 15
ivankicin napsal:
pre Radek dm:
26.8. som ti poslal SS doteraz si nereagoval...???


Přišli mi dvě SZ ale ani jedna nejde zobrazit, píše to
"uživatel smazal zprávu dříve než vám byla doručena"

:(

_________________
DM 500HD, Optibox 550S, Ferguson Ariva 200, Amiko SHD 8000


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: dreambox len zelena controlka
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2012 - 17:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Říjen 2008 - 8:30
Příspěvky: 77
Poděkoval: 4 krát
Skusil som asi všetky možnosti a dostupne verzie FW ale stale mi to hodi hlašku Invalid image or old version.

Skusal som cez Dream UP najnovsi alebo cez web...

Už fakt neviem kde može byt pes zakopany......

DM500HD....Stale len zelena blikajuca LED a max si dokažem prečitat IP boxu.....

_________________
AB IPBox 200S
AB IPBox 99HD
Opticum403HD
Opticum 9500 HD
100cm parabola,DiSEqC 13E,19,2E,23,5E,28,2E a novo aj Sirius


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: dreambox len zelena controlka
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2012 - 19:46 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Srpen 2012 - 13:45
Příspěvky: 70
Tipnul bych si, ze se snazis instalovat spatnou image pro verzi hardaware,anebo mas nejakou chybu v hardware DM500HD

_________________
-----------------------------------------
###################################
Provádíme opravy přijímačů Dreambox a jejich tunerů
( Včetně výměn procesorů )
###################################


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: dreambox len zelena controlka
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2012 - 21:05 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Říjen 2008 - 8:30
Příspěvky: 77
Poděkoval: 4 krát
no fasa.... jednou verziou Drem Up sa mi podarilo Flash až do konca, napisalo mi to že hotovo a po reštarte už nenabehne vobec nič ani nedokažem prečitat IP .....

_________________
AB IPBox 200S
AB IPBox 99HD
Opticum403HD
Opticum 9500 HD
100cm parabola,DiSEqC 13E,19,2E,23,5E,28,2E a novo aj Sirius


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: dreambox len zelena controlka
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2012 - 9:08 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Říjen 2008 - 8:30
Příspěvky: 77
Poděkoval: 4 krát
a nejde ani prepnut do servisneho stavu aby som zopakoval postup.... mam pocit že uplne umrel...

_________________
AB IPBox 200S
AB IPBox 99HD
Opticum403HD
Opticum 9500 HD
100cm parabola,DiSEqC 13E,19,2E,23,5E,28,2E a novo aj Sirius


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: dreambox len zelena controlka
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2012 - 9:43 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Říjen 2008 - 8:30
Příspěvky: 77
Poděkoval: 4 krát
nema niekto nejaky napad ako to rozchodit ??????

_________________
AB IPBox 200S
AB IPBox 99HD
Opticum403HD
Opticum 9500 HD
100cm parabola,DiSEqC 13E,19,2E,23,5E,28,2E a novo aj Sirius


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: dreambox len zelena controlka
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2012 - 10:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Srpen 2012 - 13:45
Příspěvky: 70
Pokud uplne umrel, pak je cas se podivat na hardware, prislusna napeti a na funkci CPU, BIOSu , pripadne dalsich obvodu

_________________
-----------------------------------------
###################################
Provádíme opravy přijímačů Dreambox a jejich tunerů
( Včetně výměn procesorů )
###################################


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: dreambox len zelena controlka
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2012 - 16:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Říjen 2008 - 8:30
Příspěvky: 77
Poděkoval: 4 krát
nieje niekto v okoli Bratislavy kto by sa na to pozrel ????

_________________
AB IPBox 200S
AB IPBox 99HD
Opticum403HD
Opticum 9500 HD
100cm parabola,DiSEqC 13E,19,2E,23,5E,28,2E a novo aj Sirius


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: dreambox len zelena controlka
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2012 - 17:47 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 02.Prosinec 2007 - 20:25
Příspěvky: 160
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
mám stejný problém . Jak se u DM 500 HD přepíná do servisního stavu ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: dreambox len zelena controlka
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2015 - 21:41 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 361
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 13 krát
Dostal sa my do rúk DM500, má ten istý problém, svieti len zelená dióda, skúšal som tieto postupi čo sú tu popísané ale bez úspechu. Napojil som ho na putty a tu je výpis:
Citovat:
Dreambox DM500
loaded at: 00500000 0060816C
relocated to: 00400000 0050816C
board data at: 00506124 0050616C
relocated to: 00405194 004051DC
zimage at: 004058D1 005052B5
avail ram: 00509000 02000000

Linux/PPC load: console=null root=/dev/mtdblock5 rootfstype=squashfs ro
Uncompressing Linux...inflate returned FFFFFFFD
exit


Potom som spravil aj JTAG, ale nič.

Akým spôsobom sa dá tam nahrať IMG, lebo ako vidím to tam chýba alebo je poškodené.
Za radu vopred ďakujem.

_________________
2xVu+Solo4K - OpenATV 6.2 + 28,5E - 23,5E - 19,2E - 16E - 13E - 0,8W
DM500HD-OpenPli, DM8000HD-OpenATV 6.2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: dreambox len zelena controlka
PříspěvekOdeslal: 25.Leden 2015 - 0:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Listopad 2011 - 16:14
Příspěvky: 11
satelitni prijimac: DM800HDse,DM500s,Opticum9600HD
cao,

klon alebo original?
ip sa ti zobrazi na tv, ak to robis spravne.
ak je to klon, potrebujes sunray-dreamup, pre original box dreamup.
do boxu pripoj len servisny usb kabel, lan, a scart, a samozrejme zdroj.
na pc mas nainstalovany driver pre dm500. spustis dreamup ako spravca, vyhladas port, use network nezaskrtnut !! zapni box vzadu, dreamup posle loader a box sa dostane do http rezimu. flashni len secondstage ssl84d, disconnect, vypni box vzadu, podrz predne tlacitko(ca.10sekund), zapni box, na displeyi blikne asi 10x, box je v http mode. otvor mozilllu, natukaj do prehliadaca ip boxu(zapni tv, alebo v rutri si pozri), a mozes flashovat. najprv secondstage nahraj, potom image, a len teraz restartni box.
ked si to robil spravne, dm sa korektne nabootuje...

T.

_________________
PC OSCAM 1.20, DM 800HD Se, DM 500-S, 2x AB 400HD, Opticum 9600HD TS...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: dreambox len zelena controlka
PříspěvekOdeslal: 25.Leden 2015 - 11:27 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 361
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 13 krát
To je OK, čo píšeš pri HD boxoch, ale to je SD, a nemá USB, ale možno aj u toho boxu je to podobné. To či je origo alebo clon ako zistím presne, lebo má aj holografickú nálepku, ale SIM nie.

_________________
2xVu+Solo4K - OpenATV 6.2 + 28,5E - 23,5E - 19,2E - 16E - 13E - 0,8W
DM500HD-OpenPli, DM8000HD-OpenATV 6.2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: dreambox len zelena controlka
PříspěvekOdeslal: 25.Leden 2015 - 12:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Listopad 2011 - 16:14
Příspěvky: 11
satelitni prijimac: DM800HDse,DM500s,Opticum9600HD
tu je diskusia pre dm500HD...

500s sa flashuje rs232 kablom...

T.

_________________
PC OSCAM 1.20, DM 800HD Se, DM 500-S, 2x AB 400HD, Opticum 9600HD TS...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: dreambox len zelena controlka
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2017 - 15:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Červenec 2008 - 20:07
Příspěvky: 49
satelitni prijimac: Ferguson 7318, Vantage 7100
Caute,

vedel by mi niekto rozchodiť DM500HD original. Zelená kontrolka, da sa komunikovať cez mini USB. Skušal som nahrať fw ale bezúspešne. M"áem poslať aj poštou.
Vďaka.

F.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: dreambox len zelena controlka
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2017 - 20:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Listopad 2008 - 6:53
Příspěvky: 94
satelitni prijimac: Dm800,Ariva200,IpBox420,atd..
Poděkováno: 2 krát
piki75 napsal:
Dostal sa my do rúk DM500, má ten istý problém, svieti len zelená dióda, skúšal som tieto postupi čo sú tu popísané ale bez úspechu. Napojil som ho na putty a tu je výpis:
Citovat:
Dreambox DM500
loaded at: 00500000 0060816C
relocated to: 00400000 0050816C
board data at: 00506124 0050616C
relocated to: 00405194 004051DC
zimage at: 004058D1 005052B5
avail ram: 00509000 02000000

Linux/PPC load: console=null root=/dev/mtdblock5 rootfstype=squashfs ro
Uncompressing Linux...inflate returned FFFFFFFD
exit


Potom som spravil aj JTAG, ale nič.

Akým spôsobom sa dá tam nahrať IMG, lebo ako vidím to tam chýba alebo je poškodené.
Za radu vopred ďakujem.


Ahoj.Ako vydim Optiflasher od Yasinova si neskusal vsak?Skus.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 38 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk