e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 07.Prosinec 2019 - 13:06

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Na některých programech nehraje zvuk
PříspěvekOdeslal: 15.Listopad 2016 - 14:51 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Září 2009 - 5:27
Příspěvky: 23
Zdravím všechny, poradil by někdo proč na některých programech na HD Boxu 9105+ nefunguje zvuk ?
Stačí vlézt do MENU - INSTALACE - NASTAVENÍ JAZYKA a potom vyskákat exitem pryč a zvuk naběhne. Ale po vypnutí přijímače a opětovném spuštění zvuk opět nefunguje.
Dělá to u pár programů. Jedná se např. o CS Film, Barandov....
Budu rád za každou radu.
Ještě upřesním že se jedná o MGcam a firmware v přístroji je 2.12.21. Ale dělalo to i u 2.21.18.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Listopad 2016 - 19:29 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Červen 2008 - 19:02
Příspěvky: 238
Poděkováno: 4 krát
Tovární nastavení ?

_________________
Informace mám z první ruky a vždy čerstvé od agentury Jedna Paní Povídala
www.JPP.com


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Listopad 2016 - 19:50 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 05.Září 2008 - 11:09
Příspěvky: 331
satelitni prijimac: Openbox SX 6
Místo/Bydliště: Neďaleko od Trenčína......
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
Mám Openbox Sx 6 , je to tiež Fortis, mne to robilo, keď som mal v nastavení A/V výstupov zapnuté HDMI Dolby Digital a Predvoliť Dolby Digital zvuk . Dal som to oboje vypnúť a je to O.K. Mrkni sa na to či tam nemáš čosi podobné.

_________________
Openbox SX6 , S2 ,S1 2x Fe 80 , A 19,2E. 23,5E SkyLink , Th 0,8W - Int-1W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Listopad 2016 - 21:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Září 2009 - 5:27
Příspěvky: 23
Obnovení tovární nastavení jsem zkoušel, ale bez úspěchu.
To nastavené HDMI a Dolby jsem měl defaultně vypnuté a zkoušel jsem i povolit, ale nic.
Ještě jsem zkoušel vypnout MGCAMD a zkusit XCAM client a možná by to tím mohlo být.
Uvidím během zítřka co bude a napíšu.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Listopad 2016 - 18:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Září 2009 - 5:27
Příspěvky: 23
Tak problém se vyřešil změnou share pluginu. Vypnul jsem MGCAMD a dal tam oscam a jede to v pohodě.
Takže problém vyřešen. Děkuji všem za rady.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk