e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 10.Prosinec 2019 - 1:17

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 20 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: karta skylink čisté idreto M7
PříspěvekOdeslal: 19.Červen 2017 - 12:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Listopad 2007 - 19:53
Příspěvky: 23
satelitni prijimac: DM8000HD
Místo/Bydliště: Bystřice nad Pernštejnem
bohužel mě odešla do věčných lovišť karta ICE, jako náhradu mám novou M7, ta funguje jen v skylink ready modulu
v Dreamboxu využívám i Cline přes Cccam
lze nějak nastavit, aby se prioritně četla karta v CI modulu (pouze základní balíček se zaplaceným servisním poplatkem) a ostatní šlo přes cccam z Cline ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: karta skylink čisté idreto M7
PříspěvekOdeslal: 19.Červen 2017 - 22:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Říjen 2007 - 19:23
Příspěvky: 141
Poděkoval: 1 krát
heh to jsem zvědavej jestli ti místní borci pošlou oscam na M7 :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: karta skylink čisté idreto M7
PříspěvekOdeslal: 19.Červen 2017 - 23:12 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3383
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 142 krát
evidentne ho zatiaľ nepotrebuje :D
oscam na M7 je pre ľudí, nie len pre borcov, tak ak k tomu príde keď to bude treba, tak ... :D

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: karta skylink čisté idreto M7
PříspěvekOdeslal: 20.Červen 2017 - 9:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Listopad 2007 - 19:53
Příspěvky: 23
satelitni prijimac: DM8000HD
Místo/Bydliště: Bystřice nad Pernštejnem
v žádném případě mě nejde o sharing karty, beru to jako koníčka, k tomu směřoval i můj amatérský pohled, pokud se týká oscamu pro novou M7, beru to jako chiméru, něco o čem se mluví ale nikdo to neviděl, ale nechám se přesvědčit o opaku


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: karta skylink čisté idreto M7
PříspěvekOdeslal: 20.Červen 2017 - 9:49 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 25.Únor 2012 - 14:24
Příspěvky: 130
satelitni prijimac: VU+ ZERO,VU+ UNO 4K
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 4 krát
mám to samé co ty a mě pomohlo tohle, hodil jsem tam 2 a jelo to.
Příloha:
Bez názvu.jpg
Bez názvu.jpg [ 109.62 KiB | Zobrazeno 3729 x ]

_________________
skype:sglg90
VU+Zero , VU+UNO 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: karta skylink čisté idreto M7
PříspěvekOdeslal: 20.Červen 2017 - 9:50 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4732
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 232 krát
Poděkováno: 312 krát
Neide len o sharing karty. Ide aj o korektnu funkčnosť viactuneoveho prijimaca. Proste cam modul slúži k tomu aby si platil viac za horšie služby. Ďalší stupen je skylink ready, secure silicon atd. Marketing sa snazi vyvolať dojem, ze tieto funkcie akosi zaručujú super funkčnosť, pritom zaručujú super zisky tym čo nam celý tento paskvil vnucuju.

_________________
formuler f4 turbo combo , openpli, openhdf, orange pi zero, 0624, TBS3102, tanix tx6, chromecast


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: karta skylink čisté idreto M7
PříspěvekOdeslal: 20.Červen 2017 - 11:51 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 11.Leden 2011 - 16:57
Příspěvky: 1529
satelitni prijimac: Dreambox 7080,TBS 5925
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 120 krát
stanislav97 napsal:
mám to samé co ty a mě pomohlo tohle, hodil jsem tam 2 a jelo to.
Příloha:
Bez názvu.jpg

Ako môže oscam preferovať kartu v CA module?

_________________
Dreambox 920 / 7080
Oscam EMU r11503
TBS 5925
Parabola:150cm 76,5E-34,5W,90cm Fe 28,2E+23,5E+19,2E+13,0E
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: karta skylink čisté idreto M7
PříspěvekOdeslal: 20.Červen 2017 - 11:52 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1124
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 49 krát
stanislav97 napsal:
mám to samé co ty a mě pomohlo tohle, hodil jsem tam 2 a jelo to.
Příloha:
Bez názvu.jpg

No neviem, či Ti to správne funguje ak je karta v module? Podľa mňa nie. Ak je karta v module môžeš tam nastavovať hocičo, oscam si ju vôbec nevšíma totiš.

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: karta skylink čisté idreto M7
PříspěvekOdeslal: 20.Červen 2017 - 12:11 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1124
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 49 krát
sikula napsal:
bohužel mě odešla do věčných lovišť karta ICE, jako náhradu mám novou M7, ta funguje jen v skylink ready modulu
v Dreamboxu využívám i Cline přes Cccam
lze nějak nastavit, aby se prioritně četla karta v CI modulu (pouze základní balíček se zaplaceným servisním poplatkem) a ostatní šlo přes cccam z Cline ?

Nahoď oscam. Nastav si linku /reader/. Potom si prekopíruj tieto súbory medzi configy oscamu. V súbore oscam.dvbapi si daj I: ignore ktoré máš na karte.


Přílohy:
oscamservicesdvbapi.rar [2.69 KiB]
Staženo 287 x

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP
Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: karta skylink čisté idreto M7
PříspěvekOdeslal: 20.Červen 2017 - 14:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Listopad 2007 - 19:53
Příspěvky: 23
satelitni prijimac: DM8000HD
Místo/Bydliště: Bystřice nad Pernštejnem
petersk
díky, vyzkouším


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: karta skylink čisté idreto M7
PříspěvekOdeslal: 20.Červen 2017 - 18:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Listopad 2007 - 19:53
Příspěvky: 23
satelitni prijimac: DM8000HD
Místo/Bydliště: Bystřice nad Pernštejnem
tak jsem přešel na Oscam, nastavil dle rady, funguje to
ještě jsem musel v Dreamboxu v Nastavení/ Common Interface Assignment zadat service programů ativovaných přes kartu, aby se neobjevovalo u programů pracujících přes Cline oznámení, že daný program nemám předplacený
děkuji za rady


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: karta skylink čisté idreto M7
PříspěvekOdeslal: 23.Listopad 2018 - 3:23 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Červenec 2009 - 18:26
Příspěvky: 3025
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat
Místo/Bydliště: perla moravy-slovácká slivovice
Poděkoval: 401 krát
Poděkováno: 622 krát
:) Využiju toto téma k otázce :
Jak poznám kartu skylink irdeto M7???

Karty ICE mají pod čipem nápis ICE 01 , PIN 0000
Příloha:
d_d__vyr_5Karta-skylink-ICE.jpg
d_d__vyr_5Karta-skylink-ICE.jpg [ 24.63 KiB | Zobrazeno 1588 x ]


Karty Irdeto maji pod čipem nápis Irdeto , PIN 0000
Příloha:
karta-standard-hd-skylink-irdeto-m7-nova-_i1815 (1).jpg
karta-standard-hd-skylink-irdeto-m7-nova-_i1815 (1).jpg [ 52.33 KiB | Zobrazeno 1588 x ]


Ale jak poznám kartu irdeto M7 opravdu nevím :oops: :oops:
Já osobně jsem se dosud setkal jenom s kartami ICE....

_________________
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: karta skylink čisté idreto M7
PříspěvekOdeslal: 23.Listopad 2018 - 7:10 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 02.Duben 2006 - 19:15
Příspěvky: 3497
Poděkoval: 94 krát
Poděkováno: 202 krát
Vizualne sa nijako nelisi od karty irdeto bez uniblock spoznas to az ked ju vlozis do necertifikovaneho prijimaca ze nedekoduje.

_________________
https://oskorip.blog.sme.sk/c/522224/po ... statu.html

https://www.pofis.sk/katalog/produkty/z ... a-caputova


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: karta skylink čisté idreto M7
PříspěvekOdeslal: 23.Listopad 2018 - 7:59 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Červenec 2009 - 18:26
Příspěvky: 3025
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat
Místo/Bydliště: perla moravy-slovácká slivovice
Poděkoval: 401 krát
Poděkováno: 622 krát
Děkuju vensan.
to není zrovna příznivá informace, že to nelze poznat. Viděl jsem na obrázcích i několik karet, které pod čipem neměly uvedeno nic - tak jsem se domníval, že právě takové karty by mohli být ty M7....
Mám nabídku na koupi karty, ale zatím nevím, o jakou kart se jedná...

_________________
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: karta skylink čisté idreto M7
PříspěvekOdeslal: 23.Listopad 2018 - 8:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Červenec 2007 - 7:34
Příspěvky: 102
Poděkováno: 3 krát
To by měl vědět prodávající!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: karta skylink čisté idreto M7
PříspěvekOdeslal: 23.Listopad 2018 - 8:33 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Únor 2013 - 22:00
Příspěvky: 162
satelitni prijimac: Zero 4K
Místo/Bydliště: etc\enigma2\buket doma
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 4 krát
Kup ICE,to máš zaručeno ,že je Skylink a pod oscamem půjde jako Irdeto.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: karta skylink čisté idreto M7
PříspěvekOdeslal: 23.Listopad 2018 - 8:57 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Leden 2017 - 23:52
Příspěvky: 117
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 14 krát
I ICE muze byt prepnuta do "Dinamic Cam Key" modu, takze zaruceno mas velke prd, pozor na to!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: karta skylink čisté idreto M7
PříspěvekOdeslal: 23.Listopad 2018 - 9:53 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 02.Duben 2006 - 19:15
Příspěvky: 3497
Poděkoval: 94 krát
Poděkováno: 202 krát
presne tak treba to najprv odskusat,

_________________
https://oskorip.blog.sme.sk/c/522224/po ... statu.html

https://www.pofis.sk/katalog/produkty/z ... a-caputova


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: karta skylink čisté idreto M7
PříspěvekOdeslal: 23.Listopad 2018 - 10:47 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 24.Červenec 2010 - 12:20
Příspěvky: 403
Poděkováno: 21 krát
jistá možnost pro M7 a přepálení ICE by mohl být CAM Deltacam TWIN pozor prý na firmware
má to být programovatelný modul uvnitř snad s oscamem , kdo vyzkoušel nechť se pochlubí


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: karta skylink čisté idreto M7
PříspěvekOdeslal: 23.Listopad 2018 - 16:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Prosinec 2011 - 7:24
Příspěvky: 2
http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=309535
http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=309533


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 20 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk