Takže problém je vyriešený diaľkové je funkčné , stačilo prefleshovať enigmu novšou enigmou (daný užívateľ mal v prijímači enigmu z r.2021).milan209 píše: ↑06.červen 2024 - 18:30 Zdravim, prosim poradte. Odjakživa som mal problem pri prepínaní programov na uClan Ustym 4K PRO. Tak som kúpil najnovšiu verziu DO a to Ustym Premium RCU 4.0. Dal nové baterky a prijímač absolútne nereaguje. Jedine čo som dokázal tak po naprogramovaní TV funguje vypnutie a zapnutie TV. IR dioda teda funguje.
Nie je v MENU prijímača nejaká možnosť nastavenia diaľkového ovládača, aby si rozumel prijímač s ovladačom?
uClan Ustym 4K PRO
Moderátor: Pastoman
Re: Diaľkový ovládač UCLAN Premium RCU 4.0.
uClan Ustym 4K PRO / OpenATV6.4+OS Define
uClan Ustym S2 4K OTT / OS DENYS
Nokia Streaming Box 8000 / OS Android TV 10
Re: uClan Ustym 4K PRO
Tiež som sa stretol s problemom DO pre tento prijimač. Kolega kupil aj dalsie DO a prakticky ten istý problem - akoby slabe baterky v DO. Potom kupil radsej iny prijimac. Potom som mu pozical moje DO od prijimača (kupený pred mesiacom) a všetko mu ide bez problemov.
Prijimač určite neflešoval. A teď babo raď.
Prijimač určite neflešoval. A teď babo raď.
Xpeed LX3,SF8008,T 90.
Ahojte,
- neviem, kde to napísať, ale chcel by som poprosiť o pomoc..
- po nainštalovaní posledného openatv-7.3-ustym4kpro-20240630 a hd glass 17 (v.9.20) po nakonfigurovani cccam sa obraz síce spusí, ale stále dookola hádže "modrú smrť". Vedeli by ste mi pomôcť?
Ďakujem
- neviem, kde to napísať, ale chcel by som poprosiť o pomoc..
- po nainštalovaní posledného openatv-7.3-ustym4kpro-20240630 a hd glass 17 (v.9.20) po nakonfigurovani cccam sa obraz síce spusí, ale stále dookola hádže "modrú smrť". Vedeli by ste mi pomôcť?
Ďakujem
Nainstaluj 7.4ku, 7.3 je uz bez dalsieho vyvoja a podpory.
------------------
Prosím pýtajte sa na fóre a nie v súkromných správach, nech z toho majú prospech všetci.
------------------
Nosce te ipsum.
Prosím pýtajte sa na fóre a nie v súkromných správach, nech z toho majú prospech všetci.
------------------
Nosce te ipsum.
skúšal som, no nejde hdglass 17 (v.9.20)
zvláštne je, že keď dam do oscamu prihlasovacie údaje, telka sa spustí, no hneď nastane modrá smrť..keď ich nedám kódované kanály nejdú, no modrá smrť nie je..
zvláštne je, že keď dam do oscamu prihlasovacie údaje, telka sa spustí, no hneď nastane modrá smrť..keď ich nedám kódované kanály nejdú, no modrá smrť nie je..
V OpenATV 7.4 skin HD Glass 17 v.9.20 v pohode bezi.
------------------
------------------
Nosce te ipsum.
------------------
Nosce te ipsum.
toto mi vyskočí na obrazovke..ale nevyznám sa, čo je to za chybu..doteraz sa mi to nestalo..PS. práve som zistil, že text z fotky sa dá normálne skopírovať
Kód: Vybrat vše
Your receiver encountered a software problem, and needs to be restarted.
Please send the logfile /home/root/logs/20240715-093316-enigma2-crash.log to the openATV forum (www.opena.tv).
lour receiver will restart in 10 seconds.
Component: Enigma2
09:33:06.2646 File "/usr/ib/enigma2/python/Tools/GetEomlnfo.py"。.line 73, in getEcmData 09:33:06.2649 File"/usr/lib/enigma2/python/Tools/GetEcmlnfo.py-,line 55, in pollEcmData 09:33:06.2652 File "cfrozen codecs>- line 322,in decode
09:33:06.2653 UnicodeDecodeError:'utf-8' codec can't decode byte 0xfd in position 66: invalid start byte
09:33:06.2653 [ePy0bject](Py0bjeot_Caliobject(<bound method Poll.poll of zclass 'Components.Corverter. PliExtralnfo.PliExtralnfo'>(CryptoNDS)>,O)) failed)
09:33:16.2736 Traceback (most recent call last):
09:33:16.2737 File "/usr/ib/enigma2/python/Components/Converter/Poll.py",line 26, in poll
09:33:16.2741 Filo"/usr/lb/enigma2/python/Components/Converter/PliExtrainfo-.py, tihe 592, in changed
09:33:16.2744 File "/usr/ib/enigma2/python/Components/Element.py",line 61, in changed
09:33:16.2748 File"/usr/lib/enigma2/python/Tools/CList.py",line 7,ih__cal
09:33:16.2751 File "/usr/lib/enigma2/python/Components/Renderer/Label.py".line 24, in changed
09:33:16.2754 File "/usr/lib/enigma2/python/Components/Element.py",line 101, in wrapper
09:33:16.2757 File"/usr/lib/enigma2/python/Components/Converter/pliExtralnfo.py", ihe 424, in getText 09:33:16.2760 File "/usr/lib/enigma2/python/Components/Converter/PliExtralnfo.py",line 196, in getCryptolnfo 09:33:16.2763 File "/usr/lib/enigma2/python/Tools/GetEcmInfo.py",line 73, in getEcmData
09:33:16.2766 File "/usr/lib/enigma2/python/Tools/GetEcmlnfo.py",line 55, in pollEcmData
09:33:16.2769 File "cfrozen codecs>",Iine 322, in decode
09:33:16.2769 UnicodeDecodeError:'utf-8' codec can't decode byte Oxfd in position 66: invalid etart byte
09:33:16.2770 [ePyObject](Py0bject_Callobject(<bound method Poll.poll of cclass 'Components.Converter.PliExtralnfo.PliExtralnfo'>(CryptoBeta)>,()) failedl)
Daj si tam ciste, nove image 7.4, nato glass 9.20 a potom mozes zacat "laborovat".
------------------
------------------
Nosce te ipsum.
------------------
Nosce te ipsum.
Stalo sa: openatv-7.4-ustym4kpro-20240715 (áno ide aj hdglass 9.20) a chyba úplne rovnaká - po zadaní prihlasovacích údajov do cccam, modrá smrť dookola
Kód: Vybrat vše
Your receiver encountered a Python software problem. There have been 1 crashes so far.
Please send the logfile /home/root/logs/20240715-195037-enigma2-crash.log to the openATV forum (www.opena.tv).
Your receiver will restart if it happens 2 more time(s).
Component: Enigma2
19:50:25.6227 [Enigma] DVB API version 5, DVB API version minor 12
19:50:25.6227
Enigma] Enigma debug level 3.19:50:25.6228[
[Enigma] sourcedate 2024-07-14 / 7.4 33480+980ac6b 19:50:36.1512 [eDVBPESReader] Created. Opening demux
19:50:36.1514 [eDVBPESReader] Created. Opening demux
19:50:37.2179 Traceback (most recent call last):
19:50:37.2180 19:50:37.2185 19:50:37.2189
File "/usr/lib/enigma2/python/Components/Converter/Poll.py", line 26, in poll File "/usr/lib/enigma2/python/Components/Element.py",line 61, in changed File "/usr/lib/enigma2/python/Tools/CList.py",line 7, in_call_
File "/usr/lib/enigma2/python/Components/Converter/PliExtraInfo.py", line 592, in changed 19:50:37.2192
19:50:37.2196
File "/usr/lib/enigmaz/python/Components/Renderer/Label.py",line 24, in changed 19:50:37.2199 File "/usr/lib/enigma2/python/Components/Element.py",line 101, in wrapper
19:50:37.2203 File "/usr/ib/enigma2/python/Components/Converter/pliExtraInfo.py",line 424, in getText 19:50:37.2206 File "/usr/lib/enigma2/python/Components/Converter/PliExtraInfo.py", line 196, in getCryptoInfo 19:50:37.2210 File
19:50:37.2214
File 19:50:37.2217
"/usr/lib/enigma2/python/Tools/GetEcmInfo.py", line 73, in getEcmData h/usr/lib/enigma2/python/Tools/GetEcmInfo.py", line 55, in pollEcmData File "<frozen codecs>
19:50:37.2218 UnicodeDecodeError:'utf-8' codec can't decode byte Oxfd in position 66: invalid start byte
19:50:37.2219 [ePyObject](PyObject_CallObject(<bound method Poll. poll of <class 'Components.Converter. PliExtraInfo.PliExtraInfo'>(CryptoNDS)>,()) failed)
Nerob taketo "psie kusy" a daj si tam nejaky Oscam.
------------------
------------------
Nosce te ipsum.
------------------
Nosce te ipsum.
Sewa, toto ti nemôže robiť čistá enigma + oscam . Čo tam inštaluješ a odkiaľ inštaluješ softcam?
softcam 6 plus mám stiahnutý odtialto viewtopic.php?f=242&t=60430/ nainštalujem cez telnet do prijímača a odtiaľ oscam (ako plugin)
Enigmu máš akú? neinštaluješ okrem toho niečo iné? Aký oscam , oscam.stable z feedu E2? Niekde robíš stále rovnakú chybu, vyhadzuje to chybu systémového komponentu, takže skús nanovo preinštalovať čistú enigmu a daj tam iba oscam a setting a nič iné a skús tak.
- mám enigmu 2, čisté - openatv-7.4-ustym4kpro-20240715, softcam 6plus, oscam stable z feedu..
- nerobím to prvý krát, zatiaľ som takýto problém nikdy nemal
- ale napadá ma, že možno mám už starý softcam, kt. už nie je kompatibilný, alebo to blbne kvoli archivu cz/sk, nič iné tam nedávam
Edit: Problém vyriešený, po niekoľkonásobnom flashovaní som chybu odhalil, spôsobovalo to interpunkčné znamienko v oscame, resp. dľžeň (taká blbosť kks.., predtým to problém nebol..).
Ďakujem všetkým za pomoc
- nerobím to prvý krát, zatiaľ som takýto problém nikdy nemal
- ale napadá ma, že možno mám už starý softcam, kt. už nie je kompatibilný, alebo to blbne kvoli archivu cz/sk, nič iné tam nedávam
Edit: Problém vyriešený, po niekoľkonásobnom flashovaní som chybu odhalil, spôsobovalo to interpunkčné znamienko v oscame, resp. dľžeň (taká blbosť kks.., predtým to problém nebol..).
Ďakujem všetkým za pomoc
Nahratie zálohy image do multiboot
Ahojte,
chcem Vás ešte poprosiť o radu ako nahrať image zálohu do multiboot. Mám openatv-7.4, vytvorený Multiboot, na USB (Fat 32) rozbalený image OS Enigma2 recovery_emmc.zip (5 súborov) + OS Enigma2 zálohu s koncovkou_mmc.zip a keď v prijímači recovery menu zvolím USB Multiboot Image Upgrade a chcem zvoliť svoj image, napíše že sa tam žiaden image nenachádza.
Skúšal som hádam všetko a neviem, kde je pes zakopaný. Ďakujem za každú radu.
chcem Vás ešte poprosiť o radu ako nahrať image zálohu do multiboot. Mám openatv-7.4, vytvorený Multiboot, na USB (Fat 32) rozbalený image OS Enigma2 recovery_emmc.zip (5 súborov) + OS Enigma2 zálohu s koncovkou_mmc.zip a keď v prijímači recovery menu zvolím USB Multiboot Image Upgrade a chcem zvoliť svoj image, napíše že sa tam žiaden image nenachádza.
Skúšal som hádam všetko a neviem, kde je pes zakopaný. Ďakujem za každú radu.
Tu viewtopic.php?p=842240#p842240 som riesil podobnu vec na Octagone takze by to mohlo pomoct aj tebe.
------------------
------------------
Nosce te ipsum.
------------------
Nosce te ipsum.
Áno veď o tomto píšem, že to nefunguje.. na USB (FAT 32) mám súbory:
apploader.bin, bootargs.bin, fastboot.bin, imageversion, usb_update.bin a openatv-7.4-ustym4kpro-backup-20240724_2120_recovery_emmc.zip a keď v prijímači recovery menu zvolím USB Multiboot Image Upgrade a chcem zvoliť svoj image, napíše že sa tam žiaden image nenachádza.
apploader.bin, bootargs.bin, fastboot.bin, imageversion, usb_update.bin a openatv-7.4-ustym4kpro-backup-20240724_2120_recovery_emmc.zip a keď v prijímači recovery menu zvolím USB Multiboot Image Upgrade a chcem zvoliť svoj image, napíše že sa tam žiaden image nenachádza.
Tak este raz: na ten USB kluc nakopiruj CELY ZIP SUBOR, nerozpakuj ho ale prskni ho tam cely tak ako si ho stiahol. Nedavaj ho do ziadneho adresara ale priamo do rootu kluca a musi ti to ist.
A este odporucim pred tym nanovo naformatovat ten USB kluc na FAT32, vzdy to tak robim pred kazdym jednim novym kopirovanim noveho imagu (zipu) na kluc.
A este odporucim pred tym nanovo naformatovat ten USB kluc na FAT32, vzdy to tak robim pred kazdym jednim novym kopirovanim noveho imagu (zipu) na kluc.
------------------
------------------
Nosce te ipsum.
------------------
Nosce te ipsum.
Sewa.
Robil si recovery zálohu , tak ju musíš nainštalovať cez recovery inštaláciu a nie cez USB multibooot!!
týmto postupom: https://digitalne.ellano.sk/magazin-8/ ... ecoverynov
Háčik je v tom že recovery inštalácia ti prepíše všetky partície a vymaže všetky image a zostane iba tvoj recovery image založná v slote1 a ostatné budú zmazané. Navyše ak máš veľkú tú zálohu, tak ti ju aj tak nenahrá.
1.Musíš urobiť zálohu týmto postupom: https://digitalne.ellano.sk/magazin-8/r ... #multimage
2.Potom ju nainštaluješ do prijímača cez lokálnu inštaláciu(tam si zvolíš slot, ktorý chceš): https://digitalne.ellano.sk/magazin-8/e ... ma-2#lokal
Záloha sa dá inštalovať aj cez recovery menu ako USB multiboot ale tiež ti ju takto nainštaluje iba do určitej veľkosti a koncovka súboru so zálohou musí byť v roorte USB a musí byť premenovaná z _usb.zip na _mmc.zip potom ti ju zobrazí v USB multiboot postup je tu:
https://digitalne.ellano.sk/magazin-8/e ... sbmultnove
Drž sa však bodu jedna a dva vyššie v texte.
Robil si recovery zálohu , tak ju musíš nainštalovať cez recovery inštaláciu a nie cez USB multibooot!!
týmto postupom: https://digitalne.ellano.sk/magazin-8/ ... ecoverynov
Háčik je v tom že recovery inštalácia ti prepíše všetky partície a vymaže všetky image a zostane iba tvoj recovery image založná v slote1 a ostatné budú zmazané. Navyše ak máš veľkú tú zálohu, tak ti ju aj tak nenahrá.
1.Musíš urobiť zálohu týmto postupom: https://digitalne.ellano.sk/magazin-8/r ... #multimage
2.Potom ju nainštaluješ do prijímača cez lokálnu inštaláciu(tam si zvolíš slot, ktorý chceš): https://digitalne.ellano.sk/magazin-8/e ... ma-2#lokal
Záloha sa dá inštalovať aj cez recovery menu ako USB multiboot ale tiež ti ju takto nainštaluje iba do určitej veľkosti a koncovka súboru so zálohou musí byť v roorte USB a musí byť premenovaná z _usb.zip na _mmc.zip potom ti ju zobrazí v USB multiboot postup je tu:
https://digitalne.ellano.sk/magazin-8/e ... sbmultnove
Drž sa však bodu jedna a dva vyššie v texte.
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Klony - nelinuxove prijimače
- ↳ Klony - linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- ↳ Testy
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem -vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51