Jtag na Amiko 8150

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
sicko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Jtag na Amiko 8150

Příspěvek od sicko »

Dobry, kto by vedel pomoct s jtag na Amiko 8150? Zly soft som tam zacal nahravat, teraz uz nenabootuje. Kde treba napajkovat kabliky a cez aky soft tam dat spravny firmware. Ak nejake fotky, velmi, velmi pomozu. Inac mi bud3 na zahodenie ta 8150. Vdaka.
jopo33
Znalec fóra
Znalec fóra

Re: Jtag na Amiko 8150

Příspěvek od jopo33 »

ahoj a už ani nesvieti displej len kontrolka? skus ho prehrat cez kabel tymto programom či by sa nechytil nezabudni zaškrtnut poličko include botloader.Ak to nepojde takym jednoduchym sposobom opravyt tak potom už len zložitym sposobom kupit programator z ali ch341a a štipec k nemu a pokusit sa prehrat subor tymto programatorom.Ten štipec pripojiš priamo na flash a takto to prehraješ.Potrebuješ však dump flash pre tento prijimač bed ho stiahneš z flash funkčneho prijimače cez tento programator alebo ti ho nejaka dobra duša pošle.Pokial nepjde naprogramovat tym štipcom tak druhy postup je taky že flash vybereš a naprogramuješ v programatore vela zdaru.Na vybratie flash potrebuješ teplovzdušnu stanicu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to .
sicko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od sicko »

Ooo dakujem za ochotu a cas podrobnym pisanim. S Ali nie som zatim kamos. Na jedno pouzitie ani sa neoplati. Kebi som mal aspon 5-6 takychto vadnych boxov. aj neviem vsetky tie postupi. Viem ze kamos hovoril ze sa da napajkovat priamo na flash a cez jtag tam prepalit. To by som skusil podla fotiek.

Diki este raz.
jopo33
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od jopo33 »

svieti na displeji on?
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to .
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“