e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 06.Prosinec 2019 - 16:19

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 239 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 18 9 10 11 12
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 20.Únor 2018 - 5:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Únor 2009 - 10:05
Příspěvky: 39
@Steiner děkuji za reakci může někdo potvrdit funkčnost Mgcamd 1.45b-bin-18.10.2016 s posledním firmware FAC.HDBOX.FS7119PVR.HbbTV.v2.12.31.20161 je třeba něco měnit v mg.cfg když stahnu mgcam z menu prijmače z abforum.info/ftp/up ?newcmad.list mám nastaven ...Na posledním firmware nefunguje stahování z menu / plugin musel jsem se vrátit na nižší verzi ...
Je lepší poslední mgcamd nebo Xcamclient ?

Děkuji moc


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Únor 2018 - 19:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3378
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
Keď už tam máš príslušný FW nahodený tak myslím že skôr by si to mal už vyskúšané ako si toto napísal. :D
Ale áno mne fungoval normálne.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Únor 2018 - 20:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Únor 2009 - 10:05
Příspěvky: 39
Jede super díky za rady nakonec jako vždy moje chyba došlo k změně ip a ja jsem zadaval starou ...stejně by mě ale zajímalo proč mi s novou telkou ta E2 prostě blika ...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Únor 2018 - 20:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3378
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
Nepadli si navzájom (telka s boxom a E2) do oka, aj to sa stáva.
Cesty Pána Boha a elektrónov sú nevyspytateľné. :D

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Únor 2018 - 15:00 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Únor 2009 - 10:05
Příspěvky: 39
muzu jeste prosbu nejde mi zvuk pres hdmi jsem teda na poslednim origo firmware a jede mi pouze opticky vystup. to se musi nejak zapnout ? v menu AV je jen nastaveni hdmi dolby ...dekuji


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2018 - 13:50 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Únor 2009 - 10:05
Příspěvky: 39
Neví někdo jestli se někde ve oficiálním firmware hd box 7119 nedá nastavit výstup zvuku? Ať už v menu ( fakt nemohu najít nebo editaci nějakého souboru pře ftp . Byl jsem na Enigma 2 ale musel jsem se vrátit na oficiální firmware - po koupi nové tv mi blikal obraz . Na Enigme 2 jsem měl zvuk přes optický kabel , ale teď bych chtěl posílat zvuk přes hdmi a nemohu přijít na to jak to nastavit . vyzkoušeny jiné hdmi kabely , přepínače v menu HDMI DOLBY DIGITAL .


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2018 - 14:28 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6554
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 77 krát
Menu - nastavení - nastavení A/V výstupu:
HDMI Dolby Digitál: vypnuto
Výchozí Dolby Digitál: vypnuto
Mód zvuku: stereo
Restart Boxu a musíš jet. :-)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Březen 2018 - 18:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Únor 2009 - 10:05
Příspěvky: 39
Moc děkuji za rady vše z výše uvedeného znova odzkoušeno a nepomohlo ... Já nevím ten hdbox si stou novou telkou nějak nerozumí přes optiku mi to šlape , přes enigmu jde zvuk přes hdmi normálně , ale kmitá obraz , origo fw zobraz super ale nemuzu zprovoznit ten zvuk ...nějaký nápad ještě prosím ?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Březen 2018 - 18:17 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6554
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 77 krát
Tak ještě propojit audio z boxu do TV přes cinch audio kabel (L+R)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Březen 2018 - 18:50 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Únor 2009 - 10:05
Příspěvky: 39
Tak konečně vyřešeno kdyby měl někdo stejný problém je třeba na LG TV vypnout HDMI Deep Color je to schované v nastavení...Všem moc díky za pomoc myslím že teď už mi poběží zpět enigma 2 ok


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Říjen 2018 - 9:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Listopad 2012 - 18:35
Příspěvky: 3
Zdravim, mam prijimac HD-BOX FS 9105HD PVR.
Vyse 4 rokov bezime na FW v2.11.34, Loader L6.20. Pouzivam MCAS s kartou ICE Skylink.
V lete prijimac zacal zamrzat, zmizne obraz (ako ked sa restartuje => cierna obrazovka) a na bedni ostane svietit len L6.20. Na ovladac nereaguje, pomoze len tvrde vypnutie zo siete. Toto mrznutie je nahodne, niekedy zamrzne po 30 sekundach, niekedy ide aj 2 hodiny, proste nie je v tom ziadny "vzorec"

Skusil som nahrat novy FW, ale s kazdy FW to mrzne dalej, stale nahodne.
vyskusane FW:
2.12.31
2.12.15
2.11.49

Stretol sa s tym niekto? neaky napad kde je chyba? za tie 4 roky sa na zariadeni nic nemenilo, mrznutie nenastalo po neakej SW aktualizacii/novom nahratom SW, takze nie je mi jasne co sa udialo.

taka vseobecna otazka, pozeram ze sa v popisoch na fore tato bedna uz ani neuvadza, pise sa vsade len o 9105+, prestalo toto forum "podporovat" 9105-tku?

vopred dakujem za odpovede/rady


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Říjen 2018 - 10:08 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 9:32
Příspěvky: 2156
satelitni prijimac: Samé VU+ a DM
Poděkoval: 26 krát
Poděkováno: 101 krát
Mozno by len "zdrojova cast" potrebovala spravit kontrolu. :wink:

_________________
Nosce te ipsum.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Říjen 2018 - 11:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Listopad 2012 - 18:35
Příspěvky: 3
Warder napsal:
Mozno by len "zdrojova cast" potrebovala spravit kontrolu. :wink:


zdrojova - napajanie? ci zdrojova - kod/program ?

o aku konrolu by malo ist?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Říjen 2018 - 11:47 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6554
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 77 krát
Elektrolyty ve zdroji, ale pokud to nepomůže, bude třeba prověřit a vyměnit vadné elektrolyty i na základní desce.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2019 - 21:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: Cryptobox 650,Samsung H-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
Prosim Vas,znamy si pri stahovani pluginu,nasledni isnatalaci a vyzvani na restart HD Boxu zrejme neco odpalil..resp.: box po restartu,nebo-li i zapnuti vypnuti(jen ze site,na DO nereaguje),blika diody cervena zluta a nic nenabehne... Koukal jsem nejaky navody,mam aj kabel RS232,ale obnovit tovarko se mi nepovedlo..
Pri spojeni pres RS232 sice v PC pise,ze je port otevren,ale nic se nedeje a ani nic nejde udelat..
Chci se teda zeptat, je Box uplne v ****,nebo lze jeste neco s nim udelat?

_________________
TV Samsung J6272+H6270 * Cryptobox 650 HD * 80cm klasika-plech * Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2019 - 21:39 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 15.Červen 2015 - 10:08
Příspěvky: 568
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 89 krát
A mas rs232 null modem? Lebo nie je kabel ako kabel

_________________
[-X


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2019 - 21:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: Cryptobox 650,Samsung H-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
Dekuji za odezvu..
Tak to netusim,ale delal jsem v minulosti s tim kabelem Arivu a slo to....tak nevim,jak to poznam..?

_________________
TV Samsung J6272+H6270 * Cryptobox 650 HD * 80cm klasika-plech * Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2019 - 21:59 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 15.Červen 2015 - 10:08
Příspěvky: 568
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 89 krát
Pokial sla ariva tak kabel bude dobry. Nuz tak bude inde pes zakopany hodne zdaru

_________________
[-X


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2019 - 12:06 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3378
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
ab-forum.info/ftp/up
+ Oscam-emu 11505 - Bin only -bez konfigov a SoftCam.Key, Emu r791

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 239 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 18 9 10 11 12

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk