e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 11.Srpen 2020 - 23:01

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 3 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Humax Digi+II
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2013 - 12:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Březen 2009 - 22:58
Příspěvky: 273
Poděkoval: 45 krát
Poděkováno: 2 krát
Nazdar. Potrebujem radu ohladom tohoto prijimaca ku platforme digi tv.Prijimac mi robi jeden problem a to ,ze ked ho odpojim od elektriny,vacsinou ,ked idem na víkend prec , tak po zapnuti nabehne,ziadny signal ,no postupom casu obraz nabehne. Najprv take farebne kocky so zamrzanim obrazu no po cca 10min obraz nabehne a ide. Potom prijimac nerobi problem. Bol som si isty ,ze to robi nejaky kondenzator, no po otvoreni krytu ,tam ziadny nafuknuty nevidim. Nemate s tym skusenosti ,ktory kondenzator by to mohol robit alebo ci to vobec je problem kondenzatora? dakujem :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Humax Digi+II
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2013 - 19:01 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Březen 2009 - 22:58
Příspěvky: 273
Poděkoval: 45 krát
Poděkováno: 2 krát
Ja sa pytam tych,ktorí majú s týmto prijimacom skúsenosť.Viem,ze kamarat mi hovoril,ze ked k nemu prisiel technik z digi tv,tak bez rozmyslania menil nejake kondenzatory a bolo po probleme.Preto sa pytam na tie kondenzatory,aby som ich nemusel menit po jednom


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Humax Digi+II
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2013 - 20:19 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 28.Leden 2009 - 12:40
Příspěvky: 423
satelitni prijimac: Linuxové prijmače
mikysupra napsal:
Ja sa pytam tych,ktorí majú s týmto prijimacom skúsenosť.Viem,ze kamarat mi hovoril,ze ked k nemu prisiel technik z digi tv,tak bez rozmyslania menil nejake kondenzatory a bolo po probleme.Preto sa pytam na tie kondenzatory,aby som ich nemusel menit po jednom


no tak treba co? zavolat technikovi. a potom bude co? po probleme... :D

ake jednoduché,ze? :Yahoo!:

_________________
Xtrend ET10000HD G-edition 3xDVBS2,OpenPli_Oscam/Vu+zero,OpenPli_Oscam/T90 9xLNB,39E-5W/FUBA DDA110 AL-36E,LNB circular ...
http://www.vhannibal.net/autosetting.php


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 3 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk