e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 24.Březen 2019 - 2:49

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 19.Květen 2013 - 10:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Červen 2008 - 18:39
Příspěvky: 132
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 22 krát
To Florian,
mám taktiež DM7025+ a odskúšal som Tebou spomínanú frev.12226,všetky spomínané
kanály sú naprostom poriadku. U nickelod.všetky zvukové stopy OK. Mám taktiež OScam,services nepoužívam. CF karta - Barry Al. V základe mám OZOON a image používam Newnigma2 , 3.2.1, 3.2.2 ,s ktorým som nadmieru spokojný.
Skúšal som niekedy aj PB - VX E2 , už sa nepamätám ale pre niečo mi ten img nesedel.(asi bol pomalší) Mám UPC anténu asi 85cm - snr 13,1dB - v %je to 78.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Květen 2013 - 15:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2007 - 21:48
Příspěvky: 62
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
Tak to je dobrá zpráva.Moc děkuji za info.Zkusím tebou jmenované image a uvidím.
Díky ještě jednou.... :good:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Květen 2013 - 20:18 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2007 - 21:48
Příspěvky: 62
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
Tak bohužel.Ani po kompletní přeinstalaci se stav nemění.problém stále na stejném transpordéru.Použil jsem stejné image a nic.Přijde mi,že se na tomto transpordéru nedokáže dream rozhodnout o jaký kódovaí systém se jedná.Dokonce ani v seznamu kód systémů v info okně není CW.jen se objeví I,V,CN...Jiné programy na jiných trasporderech tam zobrazují I,N,CW.
Tak nevím,kde může problém být.Zkusil jsem i jinou DM7025 a stejné.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Květen 2013 - 20:38 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4736
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 93 krát
Ja by som na tvojom mieste skontroloval kabeláž - t.j. koax, F-koncovky medzi stb a LNB!

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Květen 2013 - 20:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2007 - 21:48
Příspěvky: 62
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
mmiriboy napsal:
Ja by som na tvojom mieste skontroloval kabeláž - t.j. koax, F-koncovky medzi stb a LNB!

V hlavním vlákně "UPC Direct všechno sem o službě" jsem psal,že pokud tam připojím Optibox CX PWR,tak vše chodí v pohodě.Dělá to opravdu jen jeden transpordér a jen na DM7025 a to oba tunery stejně......Dokonce jsem už pro jistotu zkusil i jiný Twin na parabole.Stejné.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Květen 2013 - 21:20 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4736
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 93 krát
Vyskúšaj ten stb na inej parabole, napr. u suseda, kamoša atď... Ak ti ten TP pôjde, platí to moje ohľadom koaxu atď, ak nepôjde tak potom je chyba v stb, ale to sa mi nezdá, že by bola rovnaká chýba na oboch stb!?!?

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Květen 2013 - 23:35 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2007 - 21:48
Příspěvky: 62
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
No,to se mi také nezdá,že by to byla HW chyba,když na stejné sestavě jede ten Optibox v pořádku.Těm DM něco vadí....


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Květen 2013 - 4:37 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4736
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 93 krát
Florian napsal:
No,to se mi také nezdá,že by to byla HW chyba,když na stejné sestavě jede ten Optibox v pořádku.Těm DM něco vadí....

Presne! "Těm DM něco vadí..." :!:
Skús to DM na inej parabole, budeme múdrejší... :)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Květen 2013 - 15:39 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2303
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 119 krát
Florian napsal:
No,to se mi také nezdá,že by to byla HW chyba,když na stejné sestavě jede ten Optibox v pořádku.Těm DM něco vadí....


zeby ignore.list ?

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Květen 2013 - 19:50 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2007 - 21:48
Příspěvky: 62
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
EnoSat napsal:
Florian napsal:
No,to se mi také nezdá,že by to byla HW chyba,když na stejné sestavě jede ten Optibox v pořádku.Těm DM něco vadí....


zeby ignore.list ?

Používám Oscam .V oscam.dvbapi mám P:0D02 a I: pro ostatní CAID,které používá UPC(I,V,N,CON) ,ale stejné.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Květen 2013 - 19:58 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2303
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 119 krát
Florian napsal:
EnoSat napsal:
Florian napsal:
No,to se mi také nezdá,že by to byla HW chyba,když na stejné sestavě jede ten Optibox v pořádku.Těm DM něco vadí....


zeby ignore.list ?

Používám Oscam .V oscam.dvbapi mám P:0D02 a I: pro ostatní CAID,které používá UPC(I,V,N,CON) ,ale stejné.


a ked si pouzil iny camd ako reagoval prijmac ?

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Květen 2013 - 20:20 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2007 - 21:48
Příspěvky: 62
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
Zkoušel jsem CCCam,MGcamd,ale bez priorit a ignore. Stejný výsledek.
myslím,že to má na svědomí simulcrypt na tomto transpordéru.Pro zajímavost přikládám výpis z oscamu při přepnutí na tento transpordér,tedy z VH-1 na VH1 Classic .


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk