e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 07.Prosinec 2019 - 7:09

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 17 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nejde Flash
PříspěvekOdeslal: 27.Listopad 2014 - 23:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Září 2007 - 8:43
Příspěvky: 60
Poděkoval: 2 krát
Potřeboval bych poradit - mám DM 500 HD (ferrari), bohužel svítí jen zelená kontrolka. Chci zkusit flash (přes DreamUp 1.3.3.9), po připojení vypíše pouze "Upload completed waiting for acknowledge..." a stojí - žádné potvrzení z boxu nedostane. Nepustí mě tedy k výběru image....
Ví někdo, co s tím?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde Flash
PříspěvekOdeslal: 27.Listopad 2014 - 23:41 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2556
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
cejen napsal:
Potřeboval bych poradit - mám DM 500 HD (ferrari), bohužel svítí jen zelená kontrolka. Chci zkusit flash (přes DreamUp 1.3.3.9), po připojení vypíše pouze "Upload completed waiting for acknowledge..." a stojí - žádné potvrzení z boxu nedostane. Nepustí mě tedy k výběru image....
Ví někdo, co s tím?
Vieme,nemôžeš používať DreamUp pre klasický flash.Musíš použiť pre Ferrari.Skús to s týmto.Nech sa darí.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde Flash
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2014 - 18:46 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Září 2007 - 8:43
Příspěvky: 60
Poděkoval: 2 krát
Díky,
ten funguje, vše se zastaví na hlášce "box is flashing from its memory..." a dále nic. Zkoušel jsem to několikrát, stále stejné.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde Flash
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2014 - 19:59 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2556
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
cejen napsal:
Díky,
ten funguje, vše se zastaví na hlášce "box is flashing from its memory..." a dále nic. Zkoušel jsem to několikrát, stále stejné.
je možné,že používaš nesprávny Image pre daný typ SIM-ky/Ferrari/ a pre daný typ STB.Nemôžeš flashovať niečo,čo tam nepatrí.Nech sa darí.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde Flash
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2014 - 9:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Září 2007 - 8:43
Příspěvky: 60
Poděkoval: 2 krát
koušel jsem několik image, vždy proběhne přenos dat, ale zastaví se na flash. Pokud je nesprávný - píše mi zprávu (wrong....). Už nevím, co s tím. Nevíš, jestli mohu použít třeba SIM do jiného DM800, kde mám "vadnou" ferrari a přijímač je zprovozněn dle návodu na foru?

Díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde Flash
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2014 - 11:38 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 20:41
Příspěvky: 1359
Místo/Bydliště: Doma
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 26 krát
Citovat:
Image flashing:
Internet Explorer (recommended)
dreamup


A cez IE si to skusal? Prave gjstroom odporuca pri svojich image uprednostnit Internet Explorer pred DreamUP.
hned prvy príspevok v odkaze
Kód:
http://www.crosatelite.com/threads/openplidm-500hd-ferrari.71674/


Navyse aj ja som mal tento problem pri posledných instalaciach pomocou DreamUP.
A je jedno ci som testoval OpenPli alebo ine img. napr. DreamElite.
Vlado nech to neberie teraz ako narazku.
Ide o osobnu skusenost a podobne problemy ako ma autor vlakna. Takze volba img. nema v tomto pripade rozhodujuci vyznam.

_________________

Vlastním:
GigaBlue HD x1
Obrázek
Octagon SF918 HD, clon SAB
Mám v opatere:
VU+ Zero
AB Cryptobox 650 HD
AB Cryptobox 600 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde Flash
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2014 - 12:18 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Září 2007 - 8:43
Příspěvky: 60
Poděkoval: 2 krát
Nezkoušel, bohužel nevím jak. Můžeš mi pomoci? Neznám IP adresu (na rozdíl od DM800, která mi ji zobrazí).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde Flash
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2014 - 12:30 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 20:41
Příspěvky: 1359
Místo/Bydliště: Doma
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 26 krát
Google
http://www.dream-multimedia-tv.de/en/dm ... re-browser

to plati obecne pre vsetky Dream ak sa nemylim.
http://www.youtube.com/watch?v=Epf5Za08Ayk

_________________

Vlastním:
GigaBlue HD x1
Obrázek
Octagon SF918 HD, clon SAB
Mám v opatere:
VU+ Zero
AB Cryptobox 650 HD
AB Cryptobox 600 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde Flash
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2014 - 14:21 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2556
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
Pretože DM-500 HD nemá dysplej,tak nie je vidieť IP adresu.Ja by som to skúsil cez obrazovku TV.Vypnúť STB z elektriky stlačiť a držať tlačítko Power,zapnúť STB a čakať kým sa na TV nezobrazí IP adresa drímu,skús,potom môžeš skúsiť ako písal ulmus aj cez InternetExplorer to flasnúť,skús.Nech sa darí.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde Flash
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2014 - 15:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Září 2007 - 8:43
Příspěvky: 60
Poděkoval: 2 krát
Provedl jsem to dle rady, tlačítko držím pět minut a nic se neděje. Zelená kontrolka svítí a na televizi není signál (zkoušel jsem přes HDMI i scart).
Jiná možnost zjištění IP adresy není?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde Flash
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2014 - 15:25 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3275
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
cejen napsal:
Provedl jsem to dle rady, tlačítko držím pět minut a nic se neděje. Zelená kontrolka svítí a na televizi není signál (zkoušel jsem přes HDMI i scart).
Jiná možnost zjištění IP adresy není?


kasli na to a daj si to niekde opravit.. zda sa ze je to nad tvoje sily a s tym duom vyssie to vyzera na pokracovanie tohoto: https://www.youtube.com/watch?v=xwuwl46kYko


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde Flash
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2014 - 15:42 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 20:41
Příspěvky: 1359
Místo/Bydliště: Doma
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 26 krát
Co si tym chcel povedat?
DM 500HD sa neda pripojit ku Flash pomocou WEB-IF ?

Ine ako osobných utokov a narazok na kohokolvek sa tu od teba clovek nedocka.
Takze mily Fogo opät si nesklamal.

_________________

Vlastním:
GigaBlue HD x1
Obrázek
Octagon SF918 HD, clon SAB
Mám v opatere:
VU+ Zero
AB Cryptobox 650 HD
AB Cryptobox 600 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde Flash
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2014 - 15:54 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3275
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
ulmus napsal:
Co si tym chcel povedat?
DM 500HD sa neda pripojit ku Flash pomocou WEB-IF ?

Ine ako osobných utokov a narazok na kohokolvek sa tu od teba clovek nedocka.
Takze mily Fogo opät si nesklamal.


ja len ze sa hadate o chu*ovinach a problem je uplne niekde inde..
ono nechcete operovat aj slepe crevo na dialku.. vy dvaja by ste to urcite dali :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde Flash
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2014 - 16:42 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 20:41
Příspěvky: 1359
Místo/Bydliště: Doma
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 26 krát
Mozno je, ale .....
V tom pripade i ja ma podobny problem. Mne tiez niektore img nejdu pomocou DremUP.
Zaujimave ,ze potom pomocou IE uz problémom nie su.
Mozno img od gjstroom maju iny "problem" preco pomocou DreamUP nejdu a naopak IE odporuca.
Navyse nicim si neprispel co by mu pomohlo este pred tym az skuutocne dream zveri do ruk servisu.

A jedine crevo si tu Ty. :D

_________________

Vlastním:
GigaBlue HD x1
Obrázek
Octagon SF918 HD, clon SAB
Mám v opatere:
VU+ Zero
AB Cryptobox 650 HD
AB Cryptobox 600 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde Flash
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2014 - 17:36 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
Cakat,ze DM500HD , resp. jeho bootloader zobrazi IP adresu na obrazovke TV je nerealne.
IP sa da zistit bud nejakym scanerom IP v lokalke , alebo vo web rozhrani routeru, kde zobrazi aj MAC a k nej pridelenu IP .
Ak nie, serial konzola a pomocou telnetu zadat IP , masku siete a aktivovat sietovku .
Ale podla toho co tu citam, je ozaj lepsie to dat do servisu .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde Flash
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2014 - 17:47 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3275
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
revis napsal:
Cakat,ze DM500HD , resp. jeho bootloader zobrazi IP adresu na obrazovke TV je nerealne.
IP sa da zistit bud nejakym scanerom IP v lokalke , alebo vo web rozhrani routeru, kde zobrazi aj MAC a k nej pridelenu IP .
Ak nie, serial konzola a pomocou telnetu zadat IP , masku siete a aktivovat sietovku .
Ale podla toho co tu citam, je ozaj lepsie to dat do servisu .



tak tak, vypise mu to seriova konzola, a atam aj uvidi kde je chyba.. je to najspolahlivejsie a najpresnejsie urcenie chyby..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde Flash
PříspěvekOdeslal: 07.Prosinec 2014 - 17:20 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2007 - 18:33
Příspěvky: 38
satelitni prijimac: je ich viac :)
dreambox ti IP vyblika diodkou. ked nestihas odratavat, tak skus nmap http://nmap.org/download.html


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 17 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk