e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Leden 2019 - 8:30

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 2 příspěvky ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2016 - 16:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Únor 2016 - 16:26
Příspěvky: 1
Zdravím. Na starším satelitním příjimači Homecast S3000CR potřebuji naladit kanály z družice Astra 3b. Při manuálním ladění tahle družice v seznamu nabízených chybí. Jak se dostanu ke kanálům na Astře 3b?
Díky


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2016 - 16:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
z pohladu uzivatela sa jedna o jednu a tu istu poziciu Astra 3A/3B - 23°E , takze ju tam uz mas. Staci dopisat chybajuci tp manualne, alebo pouzit vyhladanie s povolenym NIT (sietovym ) hladanim .
Problem bude mozno v tom, ze ak nemas HD prijimac, snazis sa dostat k programom ,ktore su vysielane s kodekom mpeg4 , co uz nemusi tvoj prijimac zvlaDAT.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 2 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk