e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Červenec 2020 - 22:29

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 429 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 118 19 20 21 22 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2019 - 16:31 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 5036
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 243 krát
Poděkováno: 363 krát
Nikto ta nekamenuje - zacni tu https://openpli.org/download/formuler/F4+Turbo - stiahni si najnovsiu verziu. Zbehni dialog ci chces cesky, slovensky atd. Potom si stiahni plugin fastscan, oscam, nejake picony - vsetko z plugin menu a si skoro hotovy. Nieje to az tak zlozite. Mozno to zaberie viac casu, ale bude to fungovat a niekam sa posunies. Ak by sa nedarilo, pocitaj si v tomto vlakne aj v inych o openpli.
Pozri si viewforum.php?f=76 a specialne viewtopic.php?f=76&t=71265
Ak este nico nepochopis, radi poradime.

_________________
formuler f4 turbo combo, openpli, openhdf, orange pi, TBS3102, gemalto pc twin, tanix tx6, x403p, skylink, antiksat
nechajmetootvorene


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2019 - 19:35 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 07.Září 2011 - 22:32
Příspěvky: 1308
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 35 krát
Ja to pre F4 turbo (ale aj ine boxy s E2) robim tak, ze stiahnem OpenPLI. Flashovanie trva asi 2 minuty, prejdem uvodnymi nastaveniami ako je jazyk, rozlisenie, druzice, pluginy ....
Instalujem skin matrix wpstyle, systemtime, oscam, openvpn a backupsuite.
Do boxu cez filezilla nakopirujem vsetky configy (vratane aktualneho satellites.xml), upravim smb.conf a dam restart enigma gui.
Spravim scan, cez DBE poukladam stanice ako chcem. Ked je vsetko hotove a funguje, tak cez backupsuite spravim zalohu na USB.
Ak sa nieco v boxe domrda o mesiac o pol roka ..., tak flashujem zalohu.
Zaloha sa do boxu dava tak isto ako novy IMG, len zaloha je uz plne nakonfigurovana.
Skusenejsi uzivatel vie box nastavit za niekolko minut a zalohu moze distribuovat kde kolvek na internet.
Hocikto si tuto zalohu vie stiahnut a moze ju pouzit vo svojom boxe bez nejakych hlbsich znalosti. Problem moze mat ten, kto sa do E2 vobec nevyzna, pretoze tvorca zalohy moze byt zaskodnik a moze tazit zo svojich zaloh.
Uzivatel bude, ale velmi spokojny, ze ako mu to paradne ide. Presne tak ako to robi napr. microsoft, eset atd ... tiez su uzivatelia spokojny, ze ako su paradne chraneny defenderom, firewallom, alebo antivirom od esetu, ale opak je pravdou.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2019 - 21:48 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 5036
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 243 krát
Poděkováno: 363 krát
Zvazoval som možnosť takejto konfigurácie ala ellano, ktoru by som dal nezistne k dispozícii. Aj ked predkonfigurovany systém ponuka určité uľahčenie, moj image ma moje specialitky. Z uvedenych dovodov aj ked by som rad pomohol prednastavenym, moj image by nikomu trn z paty nevytrhol.
Aj u ellano konfigurácie by som mal len polotovar, ktorý by som musel prekopat.

Mam pod palcom 3 prijimace s openpli a jeden s openhdf.

Napriklad:
- Pouzivam zdielany disk. Teda je tam konkretna ip adresa samba servra.
- oscam beží na orange pi - zase vlastna ip, vlastne porty, vlastne hesla
- zoznamy kanalov podla vlastných preferencií - prakticky domiesany fastscan pre cz a sk a k tomu par stanic z 28
- diseqc prepinac 4/1 na 3 pozície - 23 na 1, 19 na 2, 28 na 3
- nastavenie dropbear, aby si stroje medzi sebou rozumeli cez scp a ssh
- pluginy youtube, videoenhancement, permanent timeshift, script executor, historyzapselector, autobackup, backupsuite, chocholousek picons, epgcacheselector, fastscan, hotplug, (wirelesslan), (skinselector), (cutlisteditor),epgsearch, graphmultiepg, (moviecut) , oscam, (hdmicec), epgimport, (libusb), (remotestreamconvert), perl
- naopak nepouzivam archiv czsk - kodi na android boxe to robi lepsie, cutlisteditor - striham na pc, openopera


Obcas pluginy skúšam, teda instalujem pre mna nové nezname a tie, co sa neosvedcia vyhodim
- ak pri používaní nejaký chyba, doinstalujem
- pluginy, ktore prisli s image neuvadzam
- so skinmi velmi neexperimentujem, väčšinou mi vyhovuje default skin.

Niektoré pluginy nepouzivam, lebo netuším naco su a ako ich konfigurovať, ale asi ich nepotrebujem.

Za hodku az 2 sa da spraviť slusne funkčný stroj, jemné doladenie trva viac.

Aktualizácie softu po nedobrych skúsenostiach jedine ked je k dispozicii cerstva záloha uz nakonfigurovaneho systemu na usb kľúči.

_________________
formuler f4 turbo combo, openpli, openhdf, orange pi, TBS3102, gemalto pc twin, tanix tx6, x403p, skylink, antiksat
nechajmetootvorene


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2019 - 22:03 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 07.Září 2011 - 22:32
Příspěvky: 1308
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 35 krát
To co som pisal je fakt zakad. Klient si moze uz doinstalovat co chce (ak to teda vie). Vacsinou si nikto nic neinstaluje, uplne postacuje to co som uviedol vyssie. Ak je vacsie preladovanie, spravim rescan a distribuujem to do vsetkych boxov. Zamerne tam davam openvpn a cez webif (ftp, ssh) sa da poriesit vsetko ostatne ako keby si bol pri boxe (akurat je to o nieco zdlhavejsie ako s DO pred boxom).

Uzivatel boxu niekedy nema ani paru, ze existuju nejake pluginy, alebo webif. Pouzivaju tlacidla OK, sipky a volume. Su spokojny, ze maju bezproblemovy a stabily prijem, bez vypadkov a viac im netreba.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 16.Leden 2020 - 17:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Březen 2010 - 18:19
Příspěvky: 3
Poděkoval: 1 krát
Ahojte, mám nový Formuler F4 Turbo. Nemám skúsenosti s linuxovým prijímačom, no podarilo sa mi ho nastaviť, spojazdniť.
Včera večer som spojazdnil aj homesharing na Amiko HD8150, dnes som to skontroloval, po hodine prevádzky kódované programy vypadli. Zistil som, že na mojom Formuleri tiež nehrajú. Pomohol až reštart odpojením napájania.

Viete mi prosím poradiť?
_______
Príjem:
Skylink ICE
oscam-ice-irdeto

homesharing:
cccam

oscam.conf
[newcamd]
port = 12010@0624:000000
key = 0102030405060708091011121314
keepalive = 1
mgclient = 1

[cccam]
port = 12001
nodeid = 2178A303104313C6
version = 2.3.0

[dvbapi]
enabled = 1
au = 1
pmt_mode = 0
user = dvbapiau
boxtype = dreambox

[monitor]
port = 988
aulow = 120
monlevel = 0
hideclient_to = 15

[webif]
httpport = 8888
httprefresh = 5
httpallowed = 10.0.0.1-255.255.255.255
aulow = 120
hideclient_to = 15

oscam.user

[account]
user = dvbapiau
pwd = 88888888
description = amiko
caid = 0624
uniq = 3
keepalive = 0
au = 1
group = 1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 16.Leden 2020 - 17:48 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 5036
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 243 krát
Poděkováno: 363 krát
Amiko pripoj cez cccam a cez svojho uzivatela. Pojde ako hodinky.

oscam.user

[account]
user = dvbapiau
au = 1
group = 1

[account]
user = amiko
pwd = amiko
keepalive = 1
group = 1

Příloha:
20181108_203837 (1).jpg


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
formuler f4 turbo combo, openpli, openhdf, orange pi, TBS3102, gemalto pc twin, tanix tx6, x403p, skylink, antiksat
nechajmetootvorene


Naposledy upravil(a) peter54 dne 16.Leden 2020 - 20:30, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 16.Leden 2020 - 20:11 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Březen 2010 - 18:19
Příspěvky: 3
Poděkoval: 1 krát
Tak pridal som si user-a "amiko" a zmenil aj v Amiku.

To že som využil existujúceho user-a "dvbapiau" bola veľká chyba? Čo to znamenalo?
V log-u som videl, že sa dookola niečo fail-ovalo a reštartovalo.

Ďakujem za pomoc


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 16.Leden 2020 - 20:32 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 5036
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 243 krát
Poděkováno: 363 krát
Mal si dvbapiau obmedzené na 3 pripojenia. Spojenie s amikom párkrát vypadlo a dalsie už nevedel nadviazať. V principe vy to islo aj s iba odstranenim obmedzenia, ale je to humus.

_________________
formuler f4 turbo combo, openpli, openhdf, orange pi, TBS3102, gemalto pc twin, tanix tx6, x403p, skylink, antiksat
nechajmetootvorene


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 07.Květen 2020 - 14:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Prosinec 2008 - 10:58
Příspěvky: 127
Poděkoval: 5 krát
Ahoj. Velmi prosim o radu :) Mam asi uplne cisty f4 turbo. Zkousel jsem 3 ruzne flashky. FW od OpenATV,Openpli. Zkousel jsem i ten cisty factory image. Najde to USB,zmacku vypinani na boku.. Napise to F500,F700 a po nejake dobe to dojde do rebootu a ukaze se jen logo na TV. Ted momentalne logo Openatv. Ale nenabehne. Jen blika na displeji SE:n0 nebo nejak tak. Děkuji moc pokud budete vedet.

_________________
|X-Trend ET 6500|E2 Openpli|23.5E,19,2E,1W|Seagate Free Agent GO 320GB|Samsung UE48H6400|


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 07.Květen 2020 - 15:30 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 5036
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 243 krát
Poděkováno: 363 krát
Ak mas openpli odtialto https://openpli.org/download/formuler/F4+Turbo/ a ostane stat na pol ceste, tak este by som skusil dve veci.
1. Z daneho usb skusit flashnut iny f4 turbo.
2. Preformatovat usb https://www.sdcard.org/downloads/format ... index.html tymto software a pokus zopakovať. Dat plny formát aby sa overila fyzicka korektnosť usb kluca.

Flashe zo zalohovania sa nie vzdy daju korektne nahrat. Tu ak su pochybnosti sa musi pouzit panensky image - istota je openpli.

Podla výsledku bud to pôjde alebo kontaktovať predajcu a asi z toho bude reklamacia.
Ja som svoje f3 a f4 flashoval desiatky krát. Raz to trvalo snad aj vyrazne viac ako pol hodiny, ale vzdy to nakoniec preslo.
Usb kluce mam odskúšané od 8 do 32 gB - fat32 - urcite ide z toho sd formattera. Niektoré tooly vytvoria formát tak, ze sa vobec nezacne flashovat.

_________________
formuler f4 turbo combo, openpli, openhdf, orange pi, TBS3102, gemalto pc twin, tanix tx6, x403p, skylink, antiksat
nechajmetootvorene


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 07.Květen 2020 - 16:33 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Prosinec 2008 - 10:58
Příspěvky: 127
Poděkoval: 5 krát
Z toho Openpli odkazu jsem zkousel i 7 i 6 verzi a nic. Jeste zkusim ten program na ty flashky.
Jinak tam davam cisty fw.Neni to zalohovany. Je mi divne,ze pri flash openatv se zmenil boot obrazek. Predtim tam byl formuler obrazek a ted je tam openatv obrazek.
Ale dekuji. Jinak tam jeste na zacatku blikalo myslim E-99 nebo nejak tak.

_________________
|X-Trend ET 6500|E2 Openpli|23.5E,19,2E,1W|Seagate Free Agent GO 320GB|Samsung UE48H6400|


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 07.Květen 2020 - 16:47 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 07.Září 2011 - 22:32
Příspěvky: 1308
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 35 krát
Skus nejaku malu flashku (2,4,8 GB) a naformatuj ju na FAT32 (neviem ako vo win, ale v linuxe je na to dobry gparted).
Vyskusaj openpli 4 https://openpli.org/download/formuler/F4+Turbo/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 07.Květen 2020 - 16:53 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 5036
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 243 krát
Poděkováno: 363 krát
Openpli neobsahuje boot obrazok. Ja mam na troch masinach vdaka tomu openhdf a openatv obrazky aj ked pouzivam openpli, ale nikdy ma to nestvalo az tak, aby som to riesil. Ak pridas k flashu spravny obrazok, tak sa tam nahra, inak ostava stary. Malokedy tieto obrazky vidim, lebo bezne vypinam len do pohotovosti.
Tu sa pise ako sa to robi: viewtopic.php?f=357&t=70010&p=712227&hilit=mvi#p712227

@gusto1: flashku formatovanu v gparted mi nebralo, preto radim ten sd formatter - ten isto berie. Naopak - co sa velkosti tyka, uspel som s 32 GB flashkou sandisk - ani neviem co ma za format - tak ako prisla z aliexpressu. Piril zda sa nema problem zeby mu flashku nebralo, ale po flashnuti mu nenabehne box.

_________________
formuler f4 turbo combo, openpli, openhdf, orange pi, TBS3102, gemalto pc twin, tanix tx6, x403p, skylink, antiksat
nechajmetootvorene


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 07.Květen 2020 - 17:15 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1157
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 51 krát
S flashkou to nebude ak sa mu objavil "obrázok" OpenATV :) . Ja si myslím, že ak skúša správnu verziu image tak je to HW chyba.

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 07.Květen 2020 - 17:47 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Prosinec 2008 - 10:58
Příspěvky: 127
Poděkoval: 5 krát
jj zkousel jsem ruzne verze prave. Jeste zkusim tu 4 openpli. Popripade jeste zkusim bootloader primo od formuleru.

_________________
|X-Trend ET 6500|E2 Openpli|23.5E,19,2E,1W|Seagate Free Agent GO 320GB|Samsung UE48H6400|


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 07.Květen 2020 - 17:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Prosinec 2008 - 10:58
Příspěvky: 127
Poděkoval: 5 krát
Tak mozna bude opravdu problem ve flashce. Zkusim najit nejakou starou flashku. Pouzivam 16GB a to je asi take moc.

_________________
|X-Trend ET 6500|E2 Openpli|23.5E,19,2E,1W|Seagate Free Agent GO 320GB|Samsung UE48H6400|


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2020 - 16:22 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 5036
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 243 krát
Poděkováno: 363 krát
piril napsal:
Tak mozna bude opravdu problem ve flashce. Zkusim najit nejakou starou flashku. Pouzivam 16GB a to je asi take moc.

Neviem, ci sa tu chodite chlapci odreagovat po hadke z manzelkou alebo o co vam ide. O rady evidentne nie. V jednom prispevku napisem, ze som uspesne flesol f4turbo z 32 GB usb kluca a o 3 prispevky dalej filozofujes, ze 16 GB je moc. Tak to uz je na cvokaren.
Pekne je, ze po 10 minutach das dalsi prispevok, hoci by stacilo pridat vetu k predchadzajucemu.
Idem na koronaprechadzku.

_________________
formuler f4 turbo combo, openpli, openhdf, orange pi, TBS3102, gemalto pc twin, tanix tx6, x403p, skylink, antiksat
nechajmetootvorene


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2020 - 17:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Prosinec 2008 - 10:58
Příspěvky: 127
Poděkoval: 5 krát
Omlouvam se,ze jsem tak spamoval. Ale jsem bezradny. Nejde mi to ani jednou z 5 flashek co tu mam. Uz mam k tomu pichnuty i pc abych videl co to dela nebo nedela. Zkusil jsem ruzne fw a take nic. Porad to na mne hazi SE:n0 na displeji a ma je tam jen logo na tv. Nic vic. Na PC vidim,ze to flashku najde,vymaze,nahrava a rebootu uz nic. Porad ta stejna chyba.

Po restartu a nahrati to vypise jen toto.

Starting splash screun.
Looking for flash0.splash
Found 720x5760splash image

Executing Default STARTUP...
Loader:elf Filesys:raw Dev:flash0.kernel File: Options:(null)
Loading: 0x80001000/10287184 0x809d0850/222672 Entry address is 0x807a9730
Starting program0at 0x807a9730

Kód:
 BCM07362500


AVS 0.5.5

B1

PV=000002D7

PV=000002DB

MV=00000377


M0
SHMOO VER 1.17
MCB

PKID 20131007 003B6000 003B0000 0496103E 00001C00

S3000019F
00001010
+00000004 >00000101
t0000001F 0000003S
@00000096 ^00000015

RDEN W0 00000015 00000003 00000000


RDLY W0 00000004

RDQS W0

    0000000000111111111122222222223333333333444444444455555555556666
    0123456789012345678901234567890123456789012345678901234567890123
 00 -------++++++++++++++++++++++X+++++++++++++++++++++-------------
 01 ------------++++++++++++++++++++++X++++++++++++++++++++++-------
 02 -------+++++++++++++++++++++X+++++++++++++++++++++--------------
 03 -----------++++++++++++++++++++X++++++++++++++++++++------------
 04 --+++++++++++++++++++++P++++++++++++++++++++--------------------
 05 -----------+++++++++++++++++++++++X++++++++++++++++++++++-------
 06 ----++++++++++++++++++++X++++++++++++++++++++-------------------
 07 -----------++++++++++++++++++++++X++++++++++++++++++++++--------
 080--------+++++++++++++++++++++X+++++++++++++++++++++-------------
 09 -----------++++++++++++++++++++X++++++++++++++++++++------------
 10 ----------++++++++++++++++++++X+++++++++++++++++++--------------
 11 ----------++++++++++++++++++++X+++++++++++++++++++--------------
 12 ------+++++++++++++++++++++X++++++++++++++++++++----------------
 13 --------++++++++++++++++++++X+++++++++++++++++++----------------
 14 --------+++++++++++++++++++++X++++++++++++++++++++--------------
 15 --------++++++++++++++++++++X+++++++++++++++++++----------------


P    W0

    0000000000111111111122222222223333333333444444444455555555556666
    0123456789012345678901234567890123456789012345678901234567890123
 00 ------++++++++++++++++++++++X++++++++++++++++++++++-------------
 01 ------------+++++++++++++++++++++++X++++++++++++++++++++++------
 02 --------+++++++++++++++++++++++X++++++++++++++++++++++----------
 03 --------++++++++++++++++++++++X+++++++++++++++++++++------------
 04 ++++++++++++++++++++++X+++++++++++++++++++++--------------------
 05 ----------+++++++++++++++++++++++X+++++++++++++++++++++++-------
 06 ---+++++++++++++++++++++X++++++++++++++++++++-------------------
 07 ----------+++++++++++++++++++++++X++++++++++++++++++++++--------
 080--------+++++++++++++++++++++X+++++++++++++++++++++-------------
 09 ------------+++++++++++++++++++++X++++++++++++++++++++----------
 10 ----------+++++++++++++++++++++X++++++++++++++++++++------------
 11 ----------++++++++++++++++++++++X+++++++++++++++++++++----------
 12 ------+++++++++++++++++++++X+++++++++++++++++++++---------------
 13 --------+++++++++++++++++++++X+++++++++++++++++++++-------------
 14 --------+++++++++++++++++++++X+++++++++++++++++++++-------------
 15 --------++++++++++++++++++++X++++++++++++++++++++---------------


N    W0

    0000000000111111111122222222223333333333444444444455555555556666
    0123456789012345678901234567890123456789012345678901234567890123
 00 -------+++++++++++++++++++++++X++++++++++++++++++++++-----------
 01 ------------+++++++++++++++++++++++X++++++++++++++++++++++------
 02 --------+++++++++++++++++++++X++++++++++++++++++++--------------
 03 -----------++++++++++++++++++++++X+++++++++++++++++++++---------
 04 --+++++++++++++++++++++P+++++++++++++++++++++-------------------
 05 -----------+++++++++++++++++++++++X++++++++++++++++++++++-------
 06 ----++++++++++++++++++++X++++++++++++++++++++-------------------
 07 -----------++++++++++++++++++++++X++++++++++++++++++++++--------
 080--------+++++++++++++++++++++X+++++++++++++++++++++-------------
 09 ----------+++++++++++++++++++++X++++++++++++++++++++------------
 10 ---------++++++++++++++++++++X++++++++++++++++++++--------------
 11 --------+++++++++++++++++++++X++++++++++++++++++++--------------
 12 ------+++++++++++++++++++++X++++++++++++++++++++----------------
 13 ------+++++++++++++++++++++X++++++++++++++++++++----------------
 14 ---------++++++++++++++++++++X++++++++++++++++++++--------------
 15 --------++++++++++++++++++++X+++++++++++++++++++----------------


WRDQ W0

   00000000000111111111122222222223333333333444444444455555555556666
    0123456789012345678901234567890123456789012345678901234567890123
 00 ++++++++++++++++++X++++++++++++++++++-----------++++++++++++++++
 01 +++++++++++++++++++++X++++++++++++++++++++---------+++++++++++++
 02 +++++++++++++++++X+++++++++++++++++--------------+++++++++++++++
 03 ++++++++++++++++++++X+++++++++++++++++++--------++++++++++++++++
 04 ++++++++++++++X++++++++++++++--------------------+++++++++++++++
 05 +++++++++++++++++++++P++++++++++++++++++++---------+++++++++++++
 06 +++++++++++++++P++++++++++++++-------------------+++++++++++++++
 07 +++++++++++++++++++++X++++++++++++++++++++-------+++++++++++++++
 08 ++++++++++++++++++X+++++++++++++++++------------++++++++++++++++
 09 ++++++++++++++++++++X+++++++++++++++++++---------+++++++++++++++
 10 ++++++++++++++++++X++++++++++++++++++------------+++++++++++++++
 11 +++++++++++++++++++X+++++++++++++++++++---------++++++++++++++++
 12 +++++++++++++++++X+++++++++++++++++------------+++++++++++++++++
 13 +++++++++++++++++X++++++++++++++++---------------+++++++++++++++
 14 ++++++++++++++++++X++++++++++++++++++-----------++++++++++++++++
 15 +++++++++++++++++X+++++++++++++++++-------------++++++++++++++++


WRDM W0 00000012
WRDM W0 00000012


ADDR

  0 0000000000111111111122222222223333333333444444444455555555556666
    0123456789012345678901234567890123456789012345678901234567890123
 00 ++++++++++++++++++++++++++++++SX++++++++++++++++++++++++++++++++

CZS
L2=1
LLMB=1
BrCfg=E30FB7C6
#@

BCM90736A0 CFE v14.11, Endian Mode: Littlu
Build Date: Tue May  1 00:03:52 KST 2018 (formuler4turbo@formuler)
Copyright (C) Broadcom Corporation.


CPU speed: 0          751MHz
DDR Frequency:        796 MHz
DDR Mode:     0       DDR3
Total memory(MEMC 0): 512MB
MEMC 0 DDR Width:    016
Boot Device:          NAND
Total flash:          256MB
RTS VERSION:          Initial RTS Version
ETH0_PHY:             INT
ETH0_MDIO_MODE:       1
ETH0_SPEED:           100
ETH0_PHYQDDR:         1

Initializing USB.
USB: Locating0Class 09 Vendor 0000 Product 0000: USB Root Hub

CFE initialired.
[et6226_init] ...

USB: New device connected to bus 0 hub 1 port 2


USB: Resetting device on bus 0 hub 1 port 2

USB: Locating0Class 08 Vendor 058F Product 6387: Mass-Storage Device

USBMASS: Unit 0 connected

*** JetFlash Transcend 8GB     (8032 MB, lbs=512) ***
*** formuler4turbo.sh: File not found
*** JetFlash Transcend 8GB     (8032 MB, lbs=512) ***
*** diag/f4t/kernel_diag: File not found
formuler4turbo/imageversion file found.
Press POWER Kuy to update.
[ET6226] keyValue = 40
OK Key Pressed.
Reading usbdisk0:formuler4turbo/kernel.bin: Done. 5354503 bytes read
offset: 00000000   size: 00600000
Force erasing...
Erasing flash...
Programming...

>>>[ui_flash] Writing data (flash0.kernel) from source (formuler4turbo/kernel.bin)
done. 5354503 bytes written
Reading usbdisk0:formuler4turbo/rootfs.bin: Done. 86114304 bytes read
offset: 00000000   size: 0F500000
Force erasing...
Erasing flash...
Programming...

>>>[ui_flash] Writing data (flash0.rootfs) from source (formuler4turbo/rootfs.bin)
done. 86114304 bytes written
Flashing Done! Auto Reboot. 




edit:
Po mnoha ruznych fw a zkouseni to vzdy skonci timto zapisem a nerozjede se obraz.Jde videt ze projde zapis noveho fw,ale nechce se tomu dal.

Kód:
  ENIGMA_DEBUG_LVL=3
[gFBDC] no framebuffer available
[   32.952000] do_page_fault(): sending SIGSEGV to enigma2 for invalid read0access from 0000001c
[   32.961000] epc = 76a85db4 in libpthreqd-2.24.so[76a7c000+1b000]
[   32.967000] ra  = 005186e8 in eniwma2[400000+2b4000]
Segmentation vault

INIT: Id "gui" respqwning too fast: disabled for 5 minutes


INIT: no more processes left in this runlevel   

_________________
|X-Trend ET 6500|E2 Openpli|23.5E,19,2E,1W|Seagate Free Agent GO 320GB|Samsung UE48H6400|


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2020 - 21:36 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 5001
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 125 krát
"piril"
A o tomto vieš?
Čítal si aj takýto návod?
https://digitalne.ellano.sk/magazin-7/s ... f4-turbo-6

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD 2ks
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W & 16°E
Paraboly: 85E+120
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 09.Květen 2020 - 11:03 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Prosinec 2008 - 10:58
Příspěvky: 127
Poděkoval: 5 krát
Ano vim i o tomto. Je to ale porad klasicky zpusob nahrati fw. I se tam pise,ze zaklad se tam dava standartnim zpusobem. Jenze bud jsem dostal spatny kus,coz je mozne nebo nevim. Vse podle logu jede,ale sekne se to az v posledni chvilce. To je v tom mem prispevku uplne na konci po edit.

_________________
|X-Trend ET 6500|E2 Openpli|23.5E,19,2E,1W|Seagate Free Agent GO 320GB|Samsung UE48H6400|


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 429 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 118 19 20 21 22 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk