e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 12.Srpen 2020 - 23:37

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: openbox s3 mini hd cccam
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2018 - 10:35 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 07.Září 2011 - 22:32
Příspěvky: 1322
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 36 krát
Chcem sa opytat, ci ma podporu tento box pre cccam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: openbox s3 mini hd cccam
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2018 - 12:34 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 559
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 32 krát
nie nema len newcamd


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: openbox s3 mini hd cccam
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2018 - 14:00 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 07.Září 2011 - 22:32
Příspěvky: 1322
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 36 krát
vedel som, podla (neofiko) specifikacii ze to vie newcamd, ale chcel smo vediet ci nahodou nevysiel novsi fw s podporou cccam.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: openbox s3 mini hd cccam
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2018 - 14:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 27.Říjen 2008 - 19:42
Příspěvky: 241
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 10 krát
doloz este padika u kup bojaschopny box.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: openbox s3 mini hd cccam
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2018 - 14:23 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 07.Září 2011 - 22:32
Příspěvky: 1322
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 36 krát
To samozrejme neni moj box a vidim ho prvy krat :) ale bohuzial sa mi nepodarilo rozbehnut ani newcamd (data boli zadane korektne)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: openbox s3 mini hd cccam
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2020 - 11:57 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 19.Únor 2008 - 14:45
Příspěvky: 164
Poděkoval: 1 krát
Tiez som to dlllllho hladal a vcera ked som z nudy preklikaval tak som to objavil:

Mam verziu 182.

Vojdes do MENU .. 1113.. ServerList

pri editacii kolonky "Zakazany" sa dookola preklikava OFF..NewCamd..CCCam

a dokonca to aj funguje! :)

trochu ma miatlo ze je tam aj KEY (povodne pre NewCamd) a je zrejme ze ccccam to ignoruje, boli lenivi
tu kolonku vyhodit pre volbu cccam


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk