e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 12.Srpen 2020 - 22:43

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: súbor wky
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2019 - 14:20 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Leden 2010 - 13:55
Příspěvky: 100
Poděkováno: 1 krát
ahoj,, prosím vás, v akom program viem otvoriť resp editovať súbor WKY? je to z openboxu
dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: súbor wky
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2019 - 14:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 24.Prosinec 2019 - 11:21
Příspěvky: 5
Poděkoval: 1 krát
Skus sa poobezerat po niecom ako PolarEditOpenbox.

P.S. nabuduce staci to sem dat len 1x. :wink:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: súbor wky
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2019 - 15:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Leden 2010 - 13:55
Příspěvky: 100
Poděkováno: 1 krát
toto je len na programy,, ja potrebujem na NewCamd klúče,, súbor WKY


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: súbor wky
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2019 - 15:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 24.Prosinec 2019 - 11:21
Příspěvky: 5
Poděkoval: 1 krát
Vlez do http://www.belsatsk.com/download/tool%20openbox/ stiahni si a nainstaluj PolarEditOpenBoxS1Setup_0.003a_TEST.exe.zip a cez to potom PolarEditOpenbox_4.zip

ako som niekde zachytil tak editor cita / otvara subory ; WDB; F3K; WKY a aj uklada upravene subory vo formate f3d; WDB; WKY

Za pokus nic nedas. :wink:
:poklona:

Edit: tak uz som nasiel kde to bolo spomenute, hod ockom na http://westsat.net.ua/showthread.php?t=2635 , je to rusky ale translator pomoze. :D
Je tam popis co to vie a aj na instalaciu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: súbor wky
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2019 - 15:34 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Leden 2010 - 13:55
Příspěvky: 100
Poděkováno: 1 krát
vypisuje chybu, že toto mi chýba aplib.dll

už to funguje,, dakujem :)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk