Kodovany kanal

Diskusia a download pre ABCryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC ,652 HD Combo
Odpovědět
Tom3k

Kodovany kanal

Příspěvek od Tom3k »

Ahojte prosím vás mám ab 650hd všetko šlo niekoľko rokov a teraz mám na sk cz programoch kodovany kanal..skúšal som aj iné fw a na jednom to zrazu išlo ale iba jeden deň..čo by mohlo byť zle?menili sme aj router že by si nejak nerozumel?aj ping je failed pritom serveri píše že sú pripojené..aj LAN je pripojený..že by nieco blblo v ip alebo v dnes?
tomko
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: odoslane z PC

Re: Kodovany kanal

Příspěvek od tomko »

prepač, neuraz sa, ale čítal som to viac krat a nerozumiem co si napisal. tak skus si to prečitať a modifikuj otazku
Wozi
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wozi »

Přesně, nedá se pochopit s čím máš problém, jakou službu využíváš, kde máš přístupovou kartu a s čím Ti třeba pomoci…… to že to do teď běželo a nyní ne je velice málo.
VU+ DUO4K SE (S2X FBC), VU+UNO4K SE (S2X FBC) + VU+ext.USB tuner (T2)...VTi, Zgemma4K H9 combo….OpenATV, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET,
jmurin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Rôzne

Příspěvek od jmurin »

Ja ti rozumiem, najspoľahlivejší fw pre tvoj STB 14.20433 patch. Skontrolovať LAN kabel. IP klienta posúdiť neviem...? Doporučujem vyskúšať nie cez LAN ale cez wifi dongle.
Tom3k

Příspěvek od Tom3k »

Skúšal som ten fw aj továrenské pred aj po ale neúspešne..na routeri som tiež skúšal nastavovať všetko možné..už mi príde či to blokuje router?skúšal som pracovať aj s ip, klientom, serverom kadejaké ip nech si hľadá sám alebo pridelenú..kábel LAN vyzerá byť ok aj v STB vypíše že je všetko pripojené..ale keď dám na klientovi ping na serveri je tam failed stále sú kódovane SK CZ programy..skúsim zohnať ešte to wifi cez usb..kedysi to dlho šlo s fw z roku 2015 nechcú ísť ani tie..čo by ste ešte poradili..nakoniec som skúsil tento fw V1.14.20403 a zrazu sa to spustilo po dlhom čase..aspoň viem že to proste ide..ale po asi 20 min sa to hodilo zase do kodovaneho..
mmiriboy
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od mmiriboy »

Daj si tam ako server nejaký linux stb z E2, nastav si oscam aj zo správnou binárkou a máš svätý pokoj. Cryptoboxy sú proste šroty, ktoré sú častokrát nevyspytateľné a tým pádom nespoľahlivé.
VU+ DUO 4K SE
Dreambox One UHD Combo
Gigablue UHD Trio 4K
Qviart Lunix CO & 4K
Formuler F4 Turbo Combo 2ks
Paraboly: E-85+120
28,2°+19,2°+13°+9°+4,8°E+0,8°W & 16°+23,5°E
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB
Tom3k

Příspěvek od Tom3k »

Ďakujem za chrobáka do hlavy :D toto čo mám teraz už proste nie a nie spojazdniť už som dal aj starý router na ktorom to šlo niekoľko rokov..a nič..nejaký nápad čo by sa ešte dalo vymyslieť s tým ab
Wozi
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wozi »

A nebude chyba u ,,poskytovarele služby,,?
VU+ DUO4K SE (S2X FBC), VU+UNO4K SE (S2X FBC) + VU+ext.USB tuner (T2)...VTi, Zgemma4K H9 combo….OpenATV, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET,
Tom3k

Příspěvek od Tom3k »

Aj to je možné že tam niečo blokujú...lebo na ten router ide aj ina tv cez net a plus aj táto moja tv ale začalo blbnut ako menili router a aj akusy škatuľku malú vymenili či ona má v sebe nejaký bordel čo to stále kazí..
Wozi
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wozi »

Můžeme vyzkoušet, napíši SZ.
Tom3k

Příspěvek od Tom3k »

Ahojte odborníci...už tv fungovala..použil som radu vyššie a zapojil som to cez origo usb wifi anténu pre ab cryptobox a hneď odkodovalo..ale šlo len chvilu
Odpovědět

Zpět na „AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo“