Prevod .ts do .mpg

Odpovědět
sporty
Pokročilý
Pokročilý

Prevod .ts do .mpg

Příspěvek od sporty »

Kdyz nahraju neco z CT1 nebo CT2, upravim to do mpg (Videoredo), tak se upravena nahravka neda kopirovat.

Vysilaji tam zamerne nejakou chybu?

Octagonem jde originalni format .ts prehrat bez problemu. Pri nahravkach z jinych programu je vse funkcni. Setkal se s tim uz nekdo? V upravenym .mpg se VLC zastavi na tom miste, kde je chyba...
Formuler F1 OpenNFR, D-Cube R2 OpenATV 5.1, Opticum HD AX-ODin-E2 OpenATV 5.3, Octagon SF 1008 HD, Triax 80 cm, Rotor Sat HH-100
Foolproof
Pokročilý
Pokročilý

Re: Prevod .ts do .mpg

Příspěvek od Foolproof »

Nepochopil jsem, jak se nedá kopírovat, myslíš binárně jako soubor ?

Pokud ano, tak je to proto, protože máš v debilním Exploreru povoleny miniatury a ten si to drží. Použij třeba TotalCommander a pojede to nebo zakaž náhledy.
VU+ Solo4K a VTI 14, parabola Nokia Sathunter 146x120, rotátor ze Sovětského Svazu na 36 V z roku 1992, pozicioner Nokia, Dune BDPrime, Yamaha media receiver, Evolveo H8+LibreElec, plasma Panasonic 165 cm a spousta dalšího bordelu 8)
sporty
Pokročilý
Pokročilý

Re: Prevod .ts do .mpg

Příspěvek od sporty »

Chyba byla jinde, pri prevodu do mpg jsem mel pusteny jeste jiny programy, to asi zpusobilo tu chybu v nahravce, ze se to nedalo zkopirovat. Pustil jsem jenom Videoredo a prevod probehl v poradku, nasledne i kopie.
Formuler F1 OpenNFR, D-Cube R2 OpenATV 5.1, Opticum HD AX-ODin-E2 OpenATV 5.3, Octagon SF 1008 HD, Triax 80 cm, Rotor Sat HH-100
Odpovědět

Zpět na „Octagon HD SF 918, SF 1008, ...“