Diablo Problem

Vše kolem T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
Odpovědět
fastf

Diablo Problem

Příspěvek od fastf »

Mam problem mam diablo modul ktery mi normal fakci na Topfield 7710 HDVR na chalupe mam KAON KSC 660 po zasunuti DIGI TV slape ale kdyz se chci dostat ke klicum a potvrdim NAGRAVISION 2 jako by se znovu nacita a nepusti me ke zmene klicu nevite cim to je diky
zzaner
Odborník
Odborník

Re: Diablo Problem

Příspěvek od zzaner »

S některými přijmači Diabolo nechce kamarádit.Je to prevít.Klíče si dávej v tom druhým. :poklona:
sekop1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od sekop1 »

zzaner píše:S některými přijmači Diabolo nechce kamarádit.Je to prevít.Klíče si dávej v tom druhým. :poklona:
Mňa v goldene pustí len k prvej osmičke, kua.
Vo Vantage komplet k celej šestnáske. Teraz ho mám na hosťovaní u švagra v staršom HomecasteCRCI kôli EMU a taktiež v pohode a najlepšie je zadávať keys v decimale (len čísla) je to pohodlnejšie.
Golden 8005 CI Premium, DiSEqC switch 2/1,motor SG 2100,Vantage 7100 HDTV PVR, FW 022902 ,switch 4/1,Ext.HDD cez USB 2.0, cez router v LAN/WAN ,Skylink,SHOWBOX 5000 HD, DM500S NEWCS 1.7 + CCcam 2.1.1 Diablo WiFi
Maximum E-85 LNB 2xQuad,2xTwin
zzaner
Odborník
Odborník

Příspěvek od zzaner »

Tak zase čekáme jestli pujdou znovu Holanďani,nějak se k tomu nemají,že by už DUO LABS došel dech a nechce se jim to updatovat??Nemá někdo informace? :thankyou:
hery

Příspěvek od hery »

Zzaner:proto jsem přešel na karty jsou tam SW v AU a je pokoj.Zatím jsem nezkoušel jsem na chalupě a dle rozhovoru s misutem,vše v kartě jede a valí dál,stále bez problémů od prvního naloudování loňského roku. :Yahoo!:
Piller
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Koala

Příspěvek od Piller »

Hery,omlouvám se,nestačím sledovat diskuzi,a ptám se možná blbě-jakou kartu myslíš?Kde se k ní dostanu a za kolik?
zzaner
Odborník
Odborník

Příspěvek od zzaner »

hery píše:Zzaner:proto jsem přešel na karty jsou tam SW v AU a je pokoj.Zatím jsem nezkoušel jsem na chalupě a dle rozhovoru s misutem,vše v kartě jede a valí dál,stále bez problémů od prvního naloudování loňského roku. :Yahoo!:
Já stále čekám na kartu na Nagra3.Že by ještě irdeto 2 mělo dlouhé trvání nepředpokládám!Když jsem ji nekoupil před rokem,tak teď jistě né(běží tam jen doplňkové programy,nic pro nás!!)Seca + Nagra 3,to jsou taháky.Pokud chtějí hrabat,tak s tím musí přijít. :poklona:
zizon

Příspěvek od zizon »

Zdravim vas,
potreboval by som poradit,mam diablo cam 2.2 ktory som nestihol updata na 2.3,a asi 4 mesiace som nemal primač na vyskušanie či ešte niečo šlape,da sa ešte s tym pozerat digi tv ak nahram posledny underw+keys,alebo mam ho zahodit.dakujem za odpoved
poison
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od poison »

Ano D**i TV se dá přes tento modul s alternativním softem a aktuálními keys sledovat.
VU+ ZERO 4K, E85 EMP 8/1-5W,4W,1W,3,1E,7E,13E,19,2E,23,5E
hery

Příspěvek od hery »

na tento modul diablo 2.2 dnes fakčí vše stejně jako na 2.3 včetně holandanů,tak žádný problém,dnes je jedno jestli diablo 2.2,nebo 2.3 jenom umět kombinovat. :Yahoo!:
misut
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Octagon,918HD

Příspěvek od misut »

už měsíc :Yahoo!:
Vše jasné na stránkach Satfreaksu- ampule s otevřenými pakety jsou už měsíc stejné,navíc tvůrci to už po skončení conaxu na 1W avizovali
Octagon918 HD,CCCAm 2.0.11,Newcamd 5.25,95x100 Al Emme Motor BigSat SG2100BS,Diavolo 0,1 dB singl LNB,Přepínač EMP E112E 12V,95x100 Al Emme ,Multifeed Emme Esse 4,4xGolden Interstar GI 201 Singl LNB,DiSEqC Maximum 1216,
Odpovědět

Zpět na „T-REX / DRAGON / DIABLO CAM“