SAB Ultimate

jjara
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Xtrend 8000,Octagon 8008Combo,

Re: SAB Ultimate

Příspěvek od jjara »

Liska j píše:
frenk67 píše:Není nic hroznějšího, než bránit své dítě i když vím že je to hajzlík - pokud udělám špatný kup - nikdy to nepřiznám - ještě že tomu naše ženy nerozumí.
Nejsi nějaký nemocný?Pokud nemáš Saba,tak ten vzkaz stejně nebyl pro tebe.Možná bude někdo rád za info.Bohužel ty to štěstí nemáš.Toto je technické fórum a sem by nemělo patřit osobní napadání. :smoke:
:) Souhlasím s tebou teď mám nového Saba abs.spokojenost(v tomto jsem nováček)
Liska j
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Liska j »

Zase něco pro Saba Ultimate.Na stránkách www.Dvbstand.com jsou uvedeny nové soubory Cccam pro tento příjmač.Někomu se to bude hodit.Jinak,jak jste spokojeni z posledním SW.Zdá se být dost stabilní.Mě se ještě nestalo,aby smazal setting a i zamrzání je málokdy.Stačí restart a Sab jede bez újmy dále.Ještě jeden poznatek,při nahrávání na flaschu je vše bezproblémové,jenom při mazání,které jsem provedl v PC+formátování a formátování Sabem je třeba udělat ruční restart příjmače.Bez restartu mě Sab nahrával jenom asi 5-10min.soubory.Nyní je vše v pořádku.Jelikož je nyní aktuální Cccam,rád bych se o tom něco dozvěděl,ale nevím kde pátrat.V této problematice jsem úplný laik a jak si tak všímám nejenom já.Ptal jsem se na to spolupracovníka,který se zabývá montáží sat.tech.a ani ten mě nedokázal odpovědět.Prostě,co kde zapojit,jakým kabelem,co nahrát do příjmače atd...Na CS fóru jsem toho moc nenašel.Děkuji. :smoke:
Octagon SF 8008 E2 UHD 4K combo +1Tb HDD,100cm porabola na motoru,Sony 55XF 8596
EmbreOnyx
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od EmbreOnyx »

Nastaveni cccam najdes v menu kdyz si zapnes v CAM server, staci pak nastavit spravnou IP+branu atd. (musis omrknout co mas na routeru a v PC) pak nastavit spravny protokol (CCCAM), vybrat sdileci server (IP nebo adresu) jmeno heslo a port a teoreticky to pojede, prakticky to zatim nefunguje poradne ani na Octagonu z nehoz vychazi ten soft na ktery odkazujes... Jinak k propojeni staci sitovy kabele SAT<->router pripadne switch - zalezi jak to mas doma zapojeno.
HD-BOX 9200 FW 1.11.57, Octagon 918 HD @ NEXT YE-2000 FW 109.53, Multibeam E-85, 3xLNB Chess Edition III 0.1dB, 1xQuad LNB Edision QSL-6 0,2dB, 1xLNB Head Digital 0.1dB, P.168-W V1, TV Samsung LE46B650, 1.0°W, 13.0°E, 19.2°E, 23.5°E, 28.2°E
Fire71

Dálkový ovladač

Příspěvek od Fire71 »

Zničeho nic mně přestal reagovat dálkový ovladač. Baterky nebo správné přepnutí na SAT překontrolováno. Dioda přez display foťáku bliká. Odpojení od sítě na pár hodin ani restarty s podržením šipek - nic nepomohlo. Zkusil jsem přehrát FW (105.68) ale tady jsem narazil - bez dálky nejde dát tovární nastavení. Pomalu si začínám myslet. že mě zachrání pouze opravna. Neměl jste někdo podobný problém?
Dík za všechny odpovědi !
DM 800 HD PVR-s /klon/,ramiMAHER-v19,Boot 82, SIM 2.01, Sab Ultimate HD (RYEC109.06) , Ariva 200 HD(1.07B1) , CCcam 2.2.1, Diablo Cam Light 2.3, UW205, Skylink CW karta, 2x CS link CW, CAS3 8.7, SG 2100 BS, 39°E-43°W, 2x90 Fe, 1x LNB Diavolo 0,1db, 1x LNB Inverto Monoblock Twin Black Pro 0,2 db
Liska j
Pokročilý
Pokročilý

Re: Dálkový ovladač

Příspěvek od Liska j »

Fire71 píše:Zničeho nic mně přestal reagovat dálkový ovladač. Baterky nebo správné přepnutí na SAT překontrolováno. Dioda přez display foťáku bliká. Odpojení od sítě na pár hodin ani restarty s podržením šipek - nic nepomohlo. Zkusil jsem přehrát FW (105.68) ale tady jsem narazil - bez dálky nejde dát tovární nastavení. Pomalu si začínám myslet. že mě zachrání pouze opravna. Neměl jste někdo podobný problém?
Dík za všechny odpovědi !
Odzkoušet jiné DO,ale to jistě napadlo i tebe.Jenom mě zarazilo,co máte všichni z tím tov.nastavením po nahrátí nového FW.To přeci není nutné i když to taky dělám,snad jen pro jistotu.Zaráží mě ještě,,restart z podržením šipky".Tak to už nechápu vůbec.Saba Ultimáte mám přesně jeden rok,prošel jsem snad všechny emu FW.Já osobně jsem sním spokojený a když byl problém,tak to bylo v mém nastavení a ne v příjmači.Ve tvém případě bude asi opravna nevyhnutelná.Dá se vypnout přední panel,ale DO asi ne,alespoň jsem to v menu nenašel. :smoke:
Octagon SF 8008 E2 UHD 4K combo +1Tb HDD,100cm porabola na motoru,Sony 55XF 8596
Fire71

Re: Dálkový ovladač

Příspěvek od Fire71 »

Jiny dalkovy ovladac vyzkousen - chova se naprosto stejne. Muj ovladac na jinem SABu funkcni. Ze by odesel snimac na prednim panelu pristroje?
SABa mam taky ca. rok a az doposud byl bez problemu.
DM 800 HD PVR-s /klon/,ramiMAHER-v19,Boot 82, SIM 2.01, Sab Ultimate HD (RYEC109.06) , Ariva 200 HD(1.07B1) , CCcam 2.2.1, Diablo Cam Light 2.3, UW205, Skylink CW karta, 2x CS link CW, CAS3 8.7, SG 2100 BS, 39°E-43°W, 2x90 Fe, 1x LNB Diavolo 0,1db, 1x LNB Inverto Monoblock Twin Black Pro 0,2 db
Liska j
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Liska j »

Opět vyšel nový SW pro Saba Ultimate.Zkoušel jsem jen krátce.Nejde posouvat přehrávání po časové liště.Odzkoušejte a podělte se o poznatky. :smoke:
zzaner
Odborník
Odborník

Příspěvek od zzaner »

Liska j píše:Opět vyšel nový SW pro Saba Ultimate.Zkoušel jsem jen krátce.Nejde posouvat přehrávání po časové liště.Odzkoušejte a podělte se o poznatky. :smoke:
Tak že pro vás také pustili ten pojebaný soft,už jsem se těšil že jej opraví.Tak že hupky,hupky na minulý.Žádné :smoke: ,ale :cry:
Liska j
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Liska j »

Asi tak nějak. :smoke:
Odpovědět

Zpět na „Octagon HD SF 918, SF 1008, ...“