To je jistě správné vypínání. Ty tvrdé halty za provozu tam zpomínal kraken a pár dalších nekde na začátku.
Pánové zzaner a m zahalka dobře ví, že lenost je drahá
A já jsem línej , proklatě línej

Digi měřák z lídlu, a je tam vše v poho stavu tzn, sat,TV,DVDrec,Vhs,Hifivež,LCD tv jako monitor,4x dálkově ovladaná zásuvka(každá 7w), radiobudík s hodinami.lubo32 píše:To havana: Ako si meral tú spotrebu? To je neako veľa.

Tak jsem to znovu proměřil :mzahalka píše:To havana:
Tak zkus změřit, kolik má odběr Optibox ve stavu zapnutí a standby. Díky

Myslím, že je to ten jistý, ten účiník je cosinus fí, a v ideálním případě je 1,(u mne nápis 99 ale tzn. 0.99) protože U a I by nemělo být ideálně fázově posunuto.Spencer píše:havana,ešte k tomu meraču spotreby. Neviem aký máš typ,ja som to tiež kúpil niekde v Baumaxe alebo Lidli, ale keď prepínam tlačidlom Function,tak mi nahadzuje rôzne údaje a okrem iného aj Volt,Amp,Watt a Power Factor-čo je vlastne ten spomínaný účinník. Na mojom merači je zobrazovaný malými číslicami - ledva ich vidieť. Mrkni lepšie na Tvoj merač,možno to máš tam aj Ty.

vanek píše:Jinak - to chlazení se mi docela líbí - jen kdyby se napájení toho cinche (12V) vypínalo při vypnutí stb - chodit před každým vypnutím do menu nastavení antény a vypínat to ručně je docela opruz - ale kdyby to fungovalo s vypnutím stb , tak bych do toho šel - Octagon topí fakt dost.

Příspěvek od vlado.ucho »

Příspěvek od vlado.ucho »
Zpět na „Octagon HD SF 918, SF 1008, ...“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz