diablo cam 2.3 + HUMAX iCord

Vše kolem T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
ddodo

diablo cam 2.3 + HUMAX iCord

Příspěvek od ddodo »

Ahojte - nerozchodil som to ziadnym sposobom - postupoval som podla vsetkych moznych navodov (mam tam posledne keys.bin, konfigurak podla tu uvadzanej predlohy, caids tiez odtialto, fw stealth 254) a nic nefunguje. Dokonca mam Skylink zaplateny s MULTI balikom a ani ten nejde. Poradite mi?
zzaner
Odborník
Odborník

Re: diablo cam 2.3 + HUMAX iCord

Příspěvek od zzaner »

A proč máš na REV 2.3 ST??Dej UW 181,Caid CS,Češtinu,nebo Slovenštinu,smázni klíče na České+ Slovenské programy a pokud tvůj přijmač spolupracuje s ďáblem(snáší se s ním),tak pokud máš natáčení,ještě nějakou legraci s ním užiješ. :good:
ddodo

Příspěvek od ddodo »

ani tuk.. mne nejde ani ta zaplatena ponuka - vlastne mi nejde vobec nic.
zzaner
Odborník
Odborník

Příspěvek od zzaner »

Tvůj přijmač neznám,vyzkoušej modul v jiném přijmači.U mne v modulu jde vše možné,co lze.Je možné,že je to přijmačem.Odkud jsi??
sekop1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od sekop1 »

ddodo píše:ani tuk.. mne nejde ani ta zaplatena ponuka - vlastne mi nejde vobec nic.
Skús použiť soft Horizon 101, špecialne určený na podporu kariet v Diable.
Golden 8005 CI Premium, DiSEqC switch 2/1,motor SG 2100,Vantage 7100 HDTV PVR, FW 022902 ,switch 4/1,Ext.HDD cez USB 2.0, cez router v LAN/WAN ,Skylink,SHOWBOX 5000 HD, DM500S NEWCS 1.7 + CCcam 2.1.1 Diablo WiFi
Maximum E-85 LNB 2xQuad,2xTwin
mat

Příspěvek od mat »

ako píše zzaner,vyskušaj a ohlas sa..... [-o<
mat

Příspěvek od mat »

Humax Icord 320GB ( Horný CI-Slot ) [-o<
ddodo

Příspěvek od ddodo »

Stale sa mi to nepodarilo, kto by mi to naprogramoval?
zzaner
Odborník
Odborník

Příspěvek od zzaner »

ddodo píše:Stale sa mi to nepodarilo, kto by mi to naprogramoval?
K tomu potřebuješ napsat něco formou:Jméno-adresa-Prosím toho,kdo bydlí poblíž mého bydliště,zda by mně naprogramoval Diabolo REV.....atd,třeba se někdo najde. :poklona: :) :)
mat

Příspěvek od mat »

už som mu písal, (SZ) ale sa neozval.... #-o
Dan-zx12r

Příspěvek od Dan-zx12r »

jestli ještě potřebuješ poradit jak rozchodit na icordu diablo tak se ozvi na
Dan-hs@seznam.cz
mám tuto kombinaci a jedete to....
janko
satelitni prijimac: SS2,Openbox 810,Openbox S2 Hd

Příspěvek od janko »

ddodo píše:Ahojte - nerozchodil som to ziadnym sposobom - postupoval som podla vsetkych moznych navodov (mam tam posledne keys.bin, konfigurak podla tu uvadzanej predlohy, caids tiez odtialto, fw stealth 254) a nic nefunguje. Dokonca mam Skylink zaplateny s MULTI balikom a ani ten nejde. Poradite mi?
no asi si velmi negooglil, pretoze tento problem som uz riesil skoro rok dozadu a VSADE sa docitas ze posledny UW ktory chodi s iCordom je 1.29!!! zozen si ten, NEZABUDNI nahrat CAIDS_CSK.XML - ktovie ci sa nedoplnali v poslednej dobe, toto si nie som isty, pripajam ho pre istotu, potom v menu MODULU musis zvolit dany subor CAID_CSK a preto pripajam aj komplet navod podla ktoreho som isiel (inak je to jednoduche Menu - configuration - CAIDS file - a zvolit CSK ;) kto by to bol povedal)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Skystar 2, Openbox X-810, motor SG-2100, Openbox S2 HD, LNB Gold Edition Single 0,1 dB,100 AL, Gital, DI BOX T-22, USB DVB-T
batman

Příspěvek od batman »

janko píše:
ddodo píše:Ahojte - nerozchodil som to ziadnym sposobom - postupoval som podla vsetkych moznych navodov (mam tam posledne keys.bin, konfigurak podla tu uvadzanej predlohy, caids tiez odtialto, fw stealth 254) a nic nefunguje. Dokonca mam Skylink zaplateny s MULTI balikom a ani ten nejde. Poradite mi?
no asi si velmi negooglil, pretoze tento problem som uz riesil skoro rok dozadu a VSADE sa docitas ze posledny UW ktory chodi s iCordom je 1.29!!! zozen si ten, NEZABUDNI nahrat CAIDS_CSK.XML - ktovie ci sa nedoplnali v poslednej dobe, toto si nie som isty, pripajam ho pre istotu, potom v menu MODULU musis zvolit dany subor CAID_CSK a preto pripajam aj komplet navod podla ktoreho som isiel (inak je to jednoduche Menu - configuration - CAIDS file - a zvolit CSK ;) kto by to bol povedal)

juuuj Janko prepac, nedopatrenim moj PC ma po dlhej dobe prihlasil pod tvojim loginom (ktory som bol nuteny pouzit ked nesla registracia) a odoslal som nejake odpovede vo fore v tvojom mene :( mrzi ma to - ak administrator chce moze predoslu spravu prepisat na moj login a chem odoberat odpovede ;)
batman

Příspěvek od batman »

janko píše:

btw na Vianoce pride stryko ktory iCord s Diablom ma a spytam sa ho na skusenosti ;)

pekne sviatky prajem
mat

Příspěvek od mat »

podla spoluprace ludí ako "ddodo " a "Dan-zx12r " - N°1 :) je funkčné EMU /bez problemou/ so Stealth 2,54 + aktualne keys, pokial chceš mať v diable S:LINK,CSLINK kartu,treba zmazať v keys. bin providera czechlinku, Diablo používať v hornom slote... :good:
ddodo

Příspěvek od ddodo »

mat: dakujem za pomoc a ochotu :) (ten stealth som tam nerozbehal, len UW)

Dan-zx12r: vdaka este raz - rozchodil som to podla teba :)

batman: dakujem za radu, uz teraz viem :) ale aby si mal uplne info, keby sa ta este niekedy na tuto kombinaciu niekto pytal, tak UW1.29 robi problemy pri prepinani medzi roznymi kodovacimi systemami (je nutne povytiahnut kartu, alebo vypnut/zapnut pristroj)

pekne vianoce vsektym ;)
p56

Příspěvek od p56 »

ddodo píše:mat: dakujem za pomoc a ochotu :) (ten stealth som tam nerozbehal, len UW)

Dan-zx12r: vdaka este raz - rozchodil som to podla teba :)

batman: dakujem za radu, uz teraz viem :) ale aby si mal uplne info, keby sa ta este niekedy na tuto kombinaciu niekto pytal, tak UW1.29 robi problemy pri prepinani medzi roznymi kodovacimi systemami (je nutne povytiahnut kartu, alebo vypnut/zapnut pristroj)

pekne vianoce vsektym ;)
Jeste jedna drobna poznamecka - nevim proc, ale me se nepodarilo v dablu aktivovat CSLink. Nepremyslej jsem, negoooglil, pujcil jsem si obyc CA od kamarada a karta se aktivovala behem par vterin. Vratil jsem dabla a ten uz videl aktivni kartu.
Treba to nekomu nekdy pomuze...
Technisat Digicoder HD S2, Diablo Cam 2.3 + UW 1.89, CasStudio 8.7
2x Al 80cm quard LNB monoblock Inverto (Astra)+ Dual SilverStar monoblock 0.1dB (Thor+Sirius)
batman

Příspěvek od batman »

mat píše:podla spoluprace ludí ako "ddodo " a "Dan-zx12r " - N°1 :) je funkčné EMU /bez problemou/ so Stealth 2,54 + aktualne keys, pokial chceš mať v diable S:LINK,CSLINK kartu,treba zmazať v keys. bin providera czechlinku, Diablo používať v hornom slote... :good:
ahoj

hore si spominal ze Stealth ti nesiel, ako to ze si to nakoniec rozchodil, stryko ten iCord s Diablom doniesol a sem tam to zamrzne pri prepinani audio kanalov

tak by som velmi rad vedel tu funcnu kombinaciu ci postup, vdaka!!!

pomozes aj mne?
batman

Příspěvek od batman »

opat man problemy dlablo prestane reagovat nepomaha restart nič :(

stale po dni dvoch pouzivania prestane reagovat a ani v programatore sa nehlasi, ako byl bol fuc, potom zrazu po dni dvoch dam dnu a nabehne, je to soft problem alebo mam reklamovat HW?

som z toho zufaly, nechcem ho uz na emu iba na skylink a takto blbne :(

myslite ze pomoze horizon? skusal to niekto s icordom?

alebo dat novy UV? (je tam 1.29 lebo ten jediny v icorde isiel podla for)
mat

Příspěvek od mat »

batman, "dan".... tam ma hore napísaný kontakt, skus mu napísať, ked nie je niekde na dovolenke tak určite ti pomôže, no ale ked maš programator, tak vyskušaj napr. zmenu U.W.,poprípade skús dodatočné chladenie reciviera,ja oi. používam aj stolny ventilator,Diablito" sa dosť zahrieva...to nehovorím ešte o 2" - 2,3 tak nekúri..... :D
Odpovědět

Zpět na „T-REX / DRAGON / DIABLO CAM“