zdielanie SF 918 a SF 908

Odpovědět
pank

zdielanie SF 918 a SF 908

Příspěvek od pank »

Nemozem najst nejake forum v nasich jazykoch, kde by sa riesila SF 908 okrem CSfora ale tam som toho moc nenasiel. Potrebujem stabilne zdielanie skylinku na jednom HD a jednom SD. Mam otestovany Linux ale chcem ist bez Linuxu a vychadza mi prave kombinacia Octagonov ale nikde ziadne info o stabilite aj ked Duce pisal, ze ich uz poridil 7 ks len neviem ci ich aj sietuje alebo nie. Dakujem za rady.
kaon
Pokročilý
Pokročilý

Re: zdielanie SF 918 a SF 908

Příspěvek od kaon »

pank píše:Nemozem najst nejake forum v nasich jazykoch, kde by sa riesila SF 908 okrem CSfora ale tam som toho moc nenasiel. Potrebujem stabilne zdielanie skylinku na jednom HD a jednom SD. Mam otestovany Linux ale chcem ist bez Linuxu a vychadza mi prave kombinacia Octagonov ale nikde ziadne info o stabilite aj ked Duce pisal, ze ich uz poridil 7 ks len neviem ci ich aj sietuje alebo nie. Dakujem za rady.

Funguje v pohode -tiež používam túto kombináciu /ako master mám 908 kôli spotrebe 918HD/ ak to nemáš vyriešené kľudne sa ohlás.
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600
pank

Příspěvek od pank »

To sa mi ulavilo, lebo hladam nieco skutocne dobre a stabilne na zdielanie. Mas s tym nejake problemy, o ktorych by som mal vediet, alebo je to uz vycistene a slape to bez problemov. Ono to nie je pre mna, preto to musim tak osetrit aby vsetko slapalo. Este jedna dolezita vec predpokladam ze hovorime o prepjeni cez LAN? Dakujem za informacie.
kaon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od kaon »

pank píše:To sa mi ulavilo, lebo hladam nieco skutocne dobre a stabilne na zdielanie. Mas s tym nejake problemy, o ktorych by som mal vediet, alebo je to uz vycistene a slape to bez problemov. Ono to nie je pre mna, preto to musim tak osetrit aby vsetko slapalo. Este jedna dolezita vec predpokladam ze hovorime o prepjeni cez LAN? Dakujem za informacie.
LAN -primy kábel pre 2 a switch pre viac/mám odskúšané 3/
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600
kaon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od kaon »

pank píše:To sa mi ulavilo, lebo hladam nieco skutocne dobre a stabilne na zdielanie. Mas s tym nejake problemy, o ktorych by som mal vediet, alebo je to uz vycistene a slape to bez problemov. Ono to nie je pre mna, preto to musim tak osetrit aby vsetko slapalo. Este jedna dolezita vec predpokladam ze hovorime o prepojeni cez LAN? Dakujem za informacie.
Na to aby si to mohol odskúšať potrebuješ príjm. dva a predpokladám -asi ich nemáš. Skúšky a testy je dlhodobejšia záležitosť-a mne to fachá.
Bez urážky Ty si asi obchodnik , no ja ak môžem ,rady dávam , no nepredávam.
Už to tu niekto spomínal na fóre, že niektoré rady a doporučenia sú neodborné ,neoverené a tým zavádzajúce, čo siaha dosť do peňaženiek veľa nadšencom- čo je neseriózne/mám dojem flešky a hdd/
pank

Příspěvek od pank »

Dakujem za informaciu. Prepac, ale k ostatnemu sa nebudem vyjadrovat je to zbytocne odbocenie od temy.
sporty
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od sporty »

uvazuji o koupi noveho hd receiveru s twin tunerem, Octagon 918 asi pofrci do loznice, mam kartu CS link a potreboval bych ji sdilet na 2 prijimace, vi nekdo s kym Octagon komunikuje?
Formuler F1 OpenNFR, D-Cube R2 OpenATV 5.1, Opticum HD AX-ODin-E2 OpenATV 5.3, Octagon SF 1008 HD, Triax 80 cm, Rotor Sat HH-100
kaon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od kaon »

pank píše:Dakujem za informaciu. Prepac, ale k ostatnemu sa nebudem vyjadrovat je to zbytocne odbocenie od temy.
Odbočenie to nie je -chcel si ja som to spracoval aby som Ti to mohol poslať a Ty nič. Ide mi len oprincíp,že ľudia ktorí chceli pomôcť su zbytočne zaťažov.
/Ja tiež prijmem poznatky iného a zo svojimi sa podelím/
pank

Příspěvek od pank »

Moc ti nerozumiem, o co ti ide, ale v zasade s tebou suhlasim.
Odpovědět

Zpět na „Octagon HD SF 918, SF 1008, ...“