Optibox Aligator/Panthera FW

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
jetpilot
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Optibox Aligator/Panthera FW

Příspěvek od jetpilot »

Tak som v nomom firmware skusil nahravat sd aj hd vysielanie na sietovy disk namapovany v popcorn a-200 a funguje to zatial fajn. Len skoda ze panthera ma zvlastny ts - stream a popcorn ani pc ho neprehra. Ale to by bolo uz dokonale.
IPBox 9900HD, HDbox 9100, Ariva 100HD, Cryptobox Mini, Multifokus 4x, Skylink, freeSAT, Openbox SF-55, ROVER Master STC
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

jetpilot píše:Tak som v nomom firmware skusil nahravat sd aj hd vysielanie na sietovy disk namapovany v popcorn a-200 a funguje to zatial fajn. Len skoda ze panthera ma zvlastny ts - stream a popcorn ani pc ho neprehra. Ale to by bolo uz dokonale.
Stačí nahrávku přejet v TsRemux a v PC to přehraje každý player. Na popcorn
bys to musel přejet i ProjectX a Cuttermaran. Tvá to jen pár minut.
Více najdeš na:
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 2&start=40
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: DM 525hd dvb-t2/c

Příspěvek od kontakt.spy »

Zapa prosím o přezkoušení dvb-t u aligátoru u nového sw 20.04-vubec se nenačítají kanály a frekvence,ani v ručním ani auto ladění,19.93-ok.
Samsung 55nu8002 ,42px80,DM525hd dvb-t2/c,mini pc diway m9
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Taky mě vůbec DVBT nešel. Vyřešil jsem to tak ,že jsem znovu zadal frekvence V ručním ladění zmáčknout zelené tlačítko zadat novou frekvenci (např 538,0) a udělat sken s natavením vše.Pak už to zůstane uloženo.To samé opakovat pro další multiplex.
jetpilot
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jetpilot »

To Zapa: Diky za info, len to remuxnem a prehra to pekne aj PCH. Dakujem za tip.
IPBox 9900HD, HDbox 9100, Ariva 100HD, Cryptobox Mini, Multifokus 4x, Skylink, freeSAT, Openbox SF-55, ROVER Master STC
losik1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od losik1 »

Csat down,aspon u mna na alligatore.Skoda,ze to islo tak kratko su tam super programy.Da sa niekde aktualizovat kluc?Zapa pomoz,please.Vdaka.
joe75
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od joe75 »

Da, ak bude zverejneny. Zatial nic. Neostava nam nic, len cakat ako sa to vyvynie.
losik1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od losik1 »

Dik Joe za info.Spolu so Zapom mi velmi pomahate.Vdaka.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Zatím nikdo nenapsal skušenosti s SW sw 20.04. Csat is down ,ale spousta
jiných s Via3 stále běží . Kromě menšího problému s DVBT zatím spokojenost.
Pridáno je CIFS, nahrávání i ve Via3 HD je v perfekní kvalitě i když jako druhý
záznam je zároveň nahráván volný program. Timeshift opět funkční.
losik1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od losik1 »

Dobry vecer. U mna Zapa ten timeshift nefunguje ani s 20.04.Este jedna otazocka na teba programy absat mi idu na astre 19.2 vsetky,okrem chasse and peche,ale zaujimave na tom je,ze na hotbirde mi absat nejde.S predchadzajucim softom mi isli aj na astre aj na hotbirde.Nevies poradit preco?
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Chasse and peche zřejmě nejedou ve Via ,proto ti nejdou.
Na Astře 19 AB mě jede a na Hotbird jsem to nezkoušel.Podívám se jestli mě jede nebo ne.Na AB hotbirdě pokud to nejede bys musel zřejmě upravit provider sofkey.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Trochu jsem to upravil a jede to na obou jak Astře tak na Hotbird.
Timeshift je u mě funkční s eSATA. S USB ale ne.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
jetpilot
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jetpilot »

Skusal som nahravanie cez ethernet do Popcorn A-200, ako aj na zdielany disk PC. Napr. nahravka Nova HD cez Skylink mi ide pefektne, ale HBO HD a niektore ine HD programy mi kostickuju a sekaju. SD programy nahravam bez problemov.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Nahrávky na eSATA v HD i SD vůbec žádný problém,žáné sekání ani kostičkování.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Pri poslednom softe 20.04 na alligatore zblbne dvb-t.Ak dam tovarenske nastavenie objavia sa znova frekvencie na dvb-t a da sa ladit aj automaticky.Ak vsak obnovite setting zo zalohy z predoslych fw. zase zblbne dvb-t a zmiznu frekvencie.Môzete to niekto potvrdit?U mna sa to chova takto.Zeby tvorcovia softu urobili chybu pri dvb-t,alebo proste 20.04 nedokaze pracovat zo zalohou settingu z predoslych fw a preto to zmizne?Ja zatial nechavam predposledny soft.Dik za reakcie.....
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
jancii

Příspěvek od jancii »

Zdravim.

Je niektora verzia firmware pre Aligatora, ktora nema problem so zdielanim z viacerych kariet ked maju spolocne zapisy? Mam skylink aj cslink a trha to ked sa cita program ktory ma zapisy na oboch kartach. Octagon 918 to zvlada s prehladom.
jetpilot
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jetpilot »

Dnes sa mi stala zaujimava vec. Pri zapinani Panthery dialkovym ovladanim mi stb vypisalo booting... a hotovo. Nechcelo to naskocit. Nasledoval tvrdy restart spinacom, nepomohlo, tak som to nechal na booting... a po asi 10 min. nabehlo akoby nic. Nastavenia neodisli, len zdielanie a server trebalo znova spustit. Stb potom na dialkovy reagoval znova normalne. Teraz vecer som to otestoval znova, vypol som spinacom, znova zapol a zase booting... V tom som si vsimol, ze blika pripojeny usb kluc, tak som ho vytiahol, znova vypol zapol stb a tentoraz nabehlo hned. Na kluci pritom bol nahraty nejaky film v sd rozliseni a naformatovany bol na ext2 file system.
jetpilot
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jetpilot »

Takze k nahravaniu na sietovy disk. Dosiel som k poznatku, ze pri nahravani je potrebne vytiahnut flash disk (v mojom pripade usb kluc) a nahravky SD ako aj HD nesekaju. Ak mam kluc zasunuty do stb, tak nahravky v HD sekaju a sekaju aj pri nahravani na kluc samotny. Tentoraz som nahraval na zdielany disk nmt prehravaca Popcorn Hour A-200. Urobil som 3 nahravky po 8 min. z HBO HD a funguju perfektne. Na noc dam nahrat aspon 2 hodiny a tentoraz na zdielany disk v PC, tak uvidime.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Prosim o pomoc pri oziveni ftp na alligatore.Dostanem sa cez router na ntb kde je win7,ale pri prihlasovani na ftp server vyhlasi chybu,pritom server ukazuje ze sa prihlasil.Nezobrazi vsak urceny disk. priestor alebo zalozku na disku.Skusal som rozne free ftp -cka,ak mate nieco odskusane a funkcne dajte echo,dik...... [-o<
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

liquere píše:Prosim o pomoc pri oziveni ftp na alligatore.Dostanem sa cez router na ntb kde je win7,ale pri prihlasovani na ftp server vyhlasi chybu,pritom server ukazuje ze sa prihlasil.Nezobrazi vsak urceny disk. priestor alebo zalozku na disku.Skusal som rozne free ftp -cka,ak mate nieco odskusane a funkcne dajte echo,dik...... [-o<
Vypni si nebo nakonfiguruj firewall. To může být hlavní problém.
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“