CAS3+ a Java6Update23 ?

Vše kolem T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
Odpovědět
sikula
satelitni prijimac: DM900 ultraHD
Kontaktovat uživatele:

CAS3+ a Java6Update23 ?

Příspěvek od sikula »

Po aktualizaci Java6 na Update23 počátkem ledna, jsem nemohl připojit k počítači CAS3+, po připojení do USB a spuštění CAS Studia 8.7.1, bylo CAS+ identifikováno, ale ihned došlo k chybové hlášce
chybové hlášení.jpg
a program byl ukončen. Mám WindowsXP SP3.
Program CAS Studio jsem odinstaloval, ovladače jsem odinstaloval, znovu vše nainstaloval a výsledek byl stejný. Tak jsem si s tím hrál celý týden. Nyní jsem provedl obnovu systému před aktualizaci Java a znovu CAS Studio nainstaloval a vše funguje.
Má někdo podobnou zkušenost, nebo mám hledat příčinu v něčem jiném, než v aktualizaci Java6 na Update23 ???
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
houska
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: CAS3+ a Java6Update23 ?

Příspěvek od houska »

určitě v něčem jiném, automaticky se mi instalují nejnovější verze Javy takže tu 23 mám taky a CAS šlape pod XP i pod win7.. jinak samotná odinstalace nic neřeší, vždy určitě nějaké zápisy v registrech zůstanou..
sikula
satelitni prijimac: DM900 ultraHD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sikula »

samozřejmě mažu i záznamy v registrech, díky za odpověď, hodím tam tedy tu aktualizaci Java
houska
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od houska »

já bych systém totálně vyčistil od CAS, dal dokupy Javu a pak na ní teprve CAS nainstaloval. Teď jsem se pro jistotu díval a tu 23jku tam mám a CAS šlape.
Odpovědět

Zpět na „T-REX / DRAGON / DIABLO CAM“