Opticum HD X403p

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
Domin1

Re: Opticum HD X403p

Příspěvek od Domin1 »

skusal som aj tak a to iste....nie je to vo FW??
Vilo952
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Amiko, Cryptobox, ...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vilo952 »

A na telke to mas ako nastavene ? Ak mas aj v telke Auto, tak to tiez moze robit. Môze to byt v FW, ale ja by som ho silo-mocou nemenil. Su aj väčšie problemy ako stahovanie obrazu ;)
:: Villy ::
Cryptobox 650HD, Amiko 8150HD SE
Fte 105 - Multifeed 13.0 - 19.2 - 23.5
DJJaro18

Příspěvek od DJJaro18 »

michuck píše:Nahrál jse poslední soft OPTICUM HD X4 1.3.32 a stále se nevyřešilo to zasekávání obrazu při sdílení po LAN. Má to někdo již vyřešeníý. Jak je to stou síťovkou? Díky za radu.
sice jsem to skousel s RS232 ale pomohlo az nakonec pred nahratim novyho fw 1.3.32 tovarko, nahral jsem soft, tovarko, naladeni stanic vse nanovo (zadny setting) az pak prestal konecne klient sekat...
se softem lemontree se prijimac zasekoval
Naposledy upravil(a) DJJaro18 dne 11.únor 2011 - 9:49, celkem upraveno 1 x.
smajly

Příspěvek od smajly »

Označené Amstar som mal doteraz vždy s SD menu.
vdaka, mozem potvrdit, ze FW ALI3602_06020200_globo_OPTICUM_HD_X4_220_ps_amstar_1.3.32 ma SD menu a vystup cez SCART je bez problemov
Opticum X402p, parabola 80 FE, Monoblock Inverto BlackPro 0,2 dB, Skylink Standard HD ICE, FW Amstar 1.3.32
77tomeq
satelitni prijimac: vu+ uno4k se

Příspěvek od 77tomeq »

Zdravím... chcem sa spýtať takú vec, že kde sa dá v nastaveniach prijmača pozrieť, či mi chodia zápisy na kartu alebo nie ?
neviem to nájsť.... (to by tam malo pisat nejaky datum pri tom alebo ako?) ....a ešte by som rad wedel....ked pri emm pise "povoleno"... tak tie zapisy na tu kartu chodia ano ?
opticum HD X403P , SkyLink modrá , samsung "40" , 19,2E - 23,5E , Lnb 0,1dB , parabola 80 , FW:1.3.21 EMU
DJJaro18

Příspěvek od DJJaro18 »

MENU - NASTAVENI - CA NASTAVENI - CRYPTOWORKS - AVAILABLE EN... coz se zapisu na karte tyka
a ešte by som rad wedel....ked pri emm pise "povoleno"... tak tie zapisy na tu kartu chodia ano ?
maly by... :)
ale bloker na tom type STB se mi dosud nepovedlo rozbehnout (vyskouseno do softu 1.3.05) dal jsem to uz neresil...
Bednar Rasto

Příspěvek od Bednar Rasto »

pri programovanom nahravani cez EPG na usb sa neda nahrany program prehrat na pocitaci,na opticume ano ale zvuk je viditelne pozadu .Ak niekto riesil tento problem,napiste prosim.aky format je to vlastne ked ho comp nepodporuje.dakujem.
Vilo952
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vilo952 »

Bednar Rasto píše:pri programovanom nahravani cez EPG na usb sa neda nahrany program prehrat na pocitaci,na opticume ano ale zvuk je viditelne pozadu .Ak niekto riesil tento problem,napiste prosim.aky format je to vlastne ked ho comp nepodporuje.dakujem.
Ak mas spravny program, resp. spravne kodeky tak ti prehreaje aj *.ts
smajly

Příspěvek od smajly »

Vilo952 píše:
Bednar Rasto píše:pri programovanom nahravani cez EPG na usb sa neda nahrany program prehrat na pocitaci,na opticume ano ale zvuk je viditelne pozadu .Ak niekto riesil tento problem,napiste prosim.aky format je to vlastne ked ho comp nepodporuje.dakujem.
Ak mas spravny program, resp. spravne kodeky tak ti prehreaje aj *.ts
Mne napriklad subor .ts nechcelo prehrat, tak som priponu prepisal na .mpg (nakolko som nahraval SD) a prehravanie islo v pohode. Ale to bolo skor vecou toho, ze v OS pre priponu .ts nebol priradeny ziaden program
Opticum X402p, parabola 80 FE, Monoblock Inverto BlackPro 0,2 dB, Skylink Standard HD ICE, FW Amstar 1.3.32
Vilo952
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vilo952 »

Ja som to niekedy rovnako riesil, hoci je to nanajvys amaterske :oops: Ale mne napriklad prehrava v pohode tento format VLCplayer \:D/
steza

Příspěvek od steza »

Nahráva to vo formáte dvr. Potrebuješ to prekonvertorovať do ts.Ja používam Export Tool-konverter.
77tomeq
satelitni prijimac: vu+ uno4k se

Příspěvek od 77tomeq »

steza píše:
Nahráva to vo formáte dvr. Potrebuješ to prekonvertorovať do ts.Ja používam Export Tool-konverter.

dobre to napísal ...nahrava to vo formate .ts ale dá sa to nastavit aj na .ps ale ani to moc nepomoze... treba to prekonvertovat tak ci tak chlopi :D alebo nic nekonvertuj a stiahni si K-lite full codepack a tam zaciakni format .ts a nainstaluj na comp... a rovno ti to prehra vo WMP... (ten k-lite code pack najdes tu http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... g[up]=Full
opticum HD X403P , SkyLink modrá , samsung "40" , 19,2E - 23,5E , Lnb 0,1dB , parabola 80 , FW:1.3.21 EMU
lukra1
satelitni prijimac: Opticum HD X402p

Příspěvek od lukra1 »

Aj ja som riešil tento problém.Mal som starý FW 1.1.54 a preto mi asi nevytváralo súbor "ts".Po nainštalovaní najnovšieho 1.3.32 je všetko v poriadku a nahrávky mi v PC bez problému prehráva,ale len v SD kvalite v HD mi to seká.
Opticum HD X402p/Skylink/Parabola Al 85 cm/19,2°E a 23,5°E/
Vilo952
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vilo952 »

77tomeq píše: dobre to napísal ...nahrava to vo formate .ts ale dá sa to nastavit aj na .ps ale ani to moc nepomoze... treba to prekonvertovat tak ci tak chlopi :D alebo nic nekonvertuj a stiahni si K-lite full codepack a tam zaciakni format .ts a nainstaluj na comp... a rovno ti to prehra vo WMP... (ten k-lite code pack najdes tu http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... g[up]=Full
:clapping: lenze treba dodat ak uz mate nainstalovany nejaky ten kodek pack, tak ked tam strcite este tenot, môzu sa "pobit" a nebude ist zvuk ani na mp3 :D
antoni_sk
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: LX1,LX2,Voyager1,Anaconda+

Příspěvek od antoni_sk »

No a som momentálne v .iti :
Neskoro som asi registroval svoju ICE Skylink kartu (po 20 dňoch promo) - dnes ráno mi už nešli kod.programy, tak som hned v robote spravil registráciu karty...
Na stránke Skylinku mám pri tej karte zobrazené 3 prg.skupiny s účinnosťou od 15.2 do 15.4, ale ked som prišiel domov tak kod.programy nejdú...
Skúšal som aj cez stránku Skylink - Reautorizáciu, aj Reautorizáciu Irdeto (Ice) a stále nič ....
Vyberal a zasúval som kartu, vypol STB, znovu nahral FW a stále nič...

V menu STB som v Podmienenom prístupe - CA nastaveni - Card info - Cryptoworks - Smart Card .... - mal asi zapnutý Bloker, nedalo sa mi zmeniť volba "Disable Blocker", tak som aj prehral FW kde je štandardne "Enable Blocker", znovu som dal Reautorizáciu Irdeto (Ice) a stále nič ....
Mňa už nič nenapadá....

Viete mi niekto poradiť ???
Golden Interstar LX1 + LX2 (ATV5.1), Golden Interstar Voyager 1, Optibox Anaconda+, Opticum X403
mira

Příspěvek od mira »

Na některý novější soft lemontree by ti to mělo naběhnout.
antoni_sk
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od antoni_sk »

OK, problém vyriešený ! =D>

Neviem čo presne zabralo...

FW mám posledný, tým to asi nebolo
Spravil som toto:
SkyLink doporučuje :
- vyjmout kartu
- odpojit přístroj od sítě (vypínačem nebo vytažením síťové šňůry)
- po minutce opět připojit k síti
- zasunout kartu
- nechat naběhnout box
- na ČT 1 nechat běžet asi 1 hod

+ reautorizácia IRDETO (ICE) karty zo stránky Skylink

Dokým som nedal reautorizáciu, tak síce čt1 už bežala, ale napríklad nešla JOJ a podobné
Golden Interstar LX1 + LX2 (ATV5.1), Golden Interstar Voyager 1, Optibox Anaconda+, Opticum X403
Vilo952
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vilo952 »

Na to je najlepsi cas, teda cakat, cakat, cak..... :D
pistok153
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus

Příspěvek od pistok153 »

Nabudúce to rob takto ,a pôjde ti všetko: http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=27&t=33834 a zvykne to nabehnut ,aj keď nedas reautoryzovat ,úplne samo.
Pišťok
antoni_sk
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od antoni_sk »

Z tej témy máš na mysli konkrétne tento postup:
Pri reautorizacii karty dajte na CT1 ,vypni primac surovo vzadu ,vytiahnite kartu ,po 1 minúte zapnite primac ,ked nabutuje a naskoci kódovane ,vložte kartu a nechajte hrat na CT1 /1-hodinu/.
???
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“