Optibox Aligator/Panthera FW

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
peterv
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: dreambox 500 HD

Re: Optibox Aligator/Panthera FW

Příspěvek od peterv »

liquere píše:Peter ved to mas uz popisane precitaj dozadu vlakno a najdes to.Ide to cez TC aj Ext2fsd.To ti zobrazi obsah disku a mozes kopirovat na PC.
Moes mi to podrobnejsie vysvetlit? Hladal som to vo vlakne a nic konkretne som nenasiel.Ako sa mam spojit s boxom cez total comander,ked box mam u rodicov 350km away?Mam iba ten hard drive a z neho chcem prekopirovat nejake nahravky do pc. Dakujem.
mufak76
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda

Příspěvek od mufak76 »

peterv píše:
liquere píše:Peter ved to mas uz popisane precitaj dozadu vlakno a najdes to.Ide to cez TC aj Ext2fsd.To ti zobrazi obsah disku a mozes kopirovat na PC.
Moes mi to podrobnejsie vysvetlit? Hladal som to vo vlakne a nic konkretne som nenasiel.Ako sa mam spojit s boxom cez total comander,ked box mam u rodicov 350km away?Mam iba ten hard drive a z neho chcem prekopirovat nejake nahravky do pc. Dakujem.
mas to tady popsane http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... &start=839
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn11394 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Pre kluciarov :ROFL:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
HOFA

Příspěvek od HOFA »

Začíná to být zajímavé,dnes jsem se spojil s prodejcem a ten očividně znechucen mými otázkami co se týče Optiboxu Panthera a sekání zvuku,mi dal radu k nezaplacení,prej vyhodte televizi a pořidte novou,mám Sharpa zhruba 10 měsicú starou a jasně mě řekl,že sekání zvuku prostě nevyřeším v žádném případě.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

TV je v tom nevinne.Ale ak ti to tak strasne casto vypadava tak niekto tu pisal,ze kupil prislusny modul pre kartu a pouzil origo soft bez emu a vsetko slape v pohode.Skus si najst ten prispevok ,nebolo to davno.
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
zburo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od zburo »

Ja mám teraz kartu v cryptoworks module, emu soft mám a žiadne sekanie. A neseká to ani cez sharing. Keď mám alligator ako klient tiež to ide v pohode. Robí to len v UNI čítačke.
VU+ UNO4K - VTI 13, VU+ Zero - VTI image 11.0-2x, AB Cryptobox 652HD, AB IPbox Prismcube Ruby-official FW 2.0.6, Golden Media Multibox, Pinnacle PCTV Sat Pro PCI, Digi CAM modul, Skylink ICE
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

zburo píše:Ja mám teraz kartu v cr******s module, emu soft mám a žiadne sekanie. A neseká to ani cez sharing. Keď mám alligator ako klient tiež to ide v pohode. Robí to len v UNI čítačke.
Nesouhlasím. Alligatora mám jako klienta v Home share a sekání zvuku trvá.
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
zburo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od zburo »

Tak skús cez newcamd alebo cccam. Ja používam newcamd server z Fergusona Arivy 200HD a prisámbohu na nohu mi to neseká. Alebo aj nejaké cardsharingové servery som testoval cez tieto dva protokoly a v pohode.
VU+ UNO4K - VTI 13, VU+ Zero - VTI image 11.0-2x, AB Cryptobox 652HD, AB IPbox Prismcube Ruby-official FW 2.0.6, Golden Media Multibox, Pinnacle PCTV Sat Pro PCI, Digi CAM modul, Skylink ICE
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

zburo píše:Tak skús cez newcamd alebo cccam. Ja používam newcamd server z Fergusona Arivy 200HD a prisámbohu na nohu mi to neseká. Alebo aj nejaké cardsharingové servery som testoval cez tieto dva protokoly a v pohode.
Tak to mi nepůjde, protože Optibox 8750 neumí být server. Jde jen Home share.
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
poker

Příspěvek od poker »

:shock: Mam overene ze problem je v uni citacke.Pri zdielani v newccamd bez problemov, v ccomd je treba pouzit radsej soft. 20.62 a vyzsi. :Yahoo!: A teraz to pride- po uprave citacky mi uz 2 dni neseklo. Mam 20.04 a setap som pouzil priamo z 20.67. Vzhladom na to ze v predoslych pripadoch sa potvrdilo ze sekanie ciastocne sposobuju nestandartne data na strane SKY a CS.Mam info ze sa robia opatrenia pre zamedzenie zdielania jednej karty, a to tak ze sa obmedzuje pocet vyziadanych kodov z karty. acalo sa to asi pred mesiacom, preto to zhorsenie zvuku aj v overenych softoch 20.04 atd..Pockam este cez sviatky a ak sa to potvrdi dam vediet ake zmeny som vyskusal. Zvuk 2dni markiza a nova zatial cisty :thankyou:
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Vzhladom na to,ze to ludi bude asi zaujimat by si mohol uz teraz uverejnit tu upravu citacky a pokial to niekto potvrdi aspon budes mat aj ty aj ostatni spatnu vazbu...... 8)
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

poker píše::shock: Mam overene ze problem je v uni citacke.Pri zdielani v newccamd bez problemov, v ccomd je treba pouzit radsej soft. 20.62 a vyzsi. :Yahoo!: A teraz to pride- po uprave citacky mi uz 2 dni neseklo. Mam 20.04 a setap som pouzil priamo z 20.67. Vzhladom na to ze v predoslych pripadoch sa potvrdilo ze sekanie ciastocne sposobuju nestandartne data na strane SKY a CS.Mam info ze sa robia opatrenia pre zamedzenie zdielania jednej karty, a to tak ze sa obmedzuje pocet vyziadanych kodov z karty. acalo sa to asi pred mesiacom, preto to zhorsenie zvuku aj v overenych softoch 20.04 atd..Pockam este cez sviatky a ak sa to potvrdi dam vediet ake zmeny som vyskusal. Zvuk 2dni markiza a nova zatial cisty :thankyou:
Gratuluju, že se ti neseká zvuk , ale nemystifikuj tady veřejnost. V uni čtečce to není. Znovu opakuji, mám kartu v Optiboxu 8750, na něm se zvuk neseká a jde v pohodě, Alligator je klient v home share, karta v něm není, tedy ani v uni čtečce, a zvuk se seká!!!
poker

Příspěvek od poker »

liquere píše:Vzhladom na to,ze to ludi bude asi zaujimat by si mohol uz teraz uverejnit tu upravu citacky a pokial to niekto potvrdi aspon budes mat aj ty aj ostatni spatnu vazbu...... 8)
Nechcem aby 300 uzivatelov zbytocne otvarali pristroj. Zatial zvuk na NOVE a MRKIZE vporiadku.Aj Kaon po troch dnoch zahlasil, ze to znovu seka, takze este par dni a dam vediet.
Co sa tyka zdielania homeshare neviem odskusat ale zdielam uz 1rok NEWccamd bez jedineho seknutia cez URL z Dreamu 500HD.Zvuk sekne az po zasunuti CR karty bez CAM modulu.Z modulom je to uplne ciste.
Skusam dalej, ale nevidim problem za 32 EUR kupit CRW modul, alebo iny ...
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

poker píše:Skusam dalej, ale nevidim problem za 32 EUR kupit CRW modul, alebo iny ...
To je sice pravda, ale karta vložená v modulu se nedá sdílet nebo se mýlím?
bossko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: DM8000, VU+SOLO2

Příspěvek od bossko »

je to vypadavanie zvuku vyriesene, alebo nie? znamy ma taky prijimac s CS link kartou a dost mu to vypadava. ma tam predposledny firmware 20.25. ma zmysel tam davat 20.72? ci mam mu to vymenit za koalu???
na svete si pre to, aby si pomáhal. keď nemáš komu pomôcť, tak neubližuj...
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

bossko píše:je to vypadavanie zvuku vyriesene, alebo nie? znamy ma taky prijimac s CS link kartou a dost mu to vypadava. ma tam predposledny firmware 20.25. ma zmysel tam davat 20.72? ci mam mu to vymenit za koalu???
S FW 20.04 to vypadává ze všech nejméně, ale jestli máš možnost, tak vyměnit za Anacondu nebo Koalu.
kaon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od kaon »

Len potvrdím - ak máš možnosť vymeniť, tak jednoznačne za ANACONDU /mám Koalu i Anacondu/ budeš spokojný!
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600
Pascal32
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pascal32 »

Ahojte, mozete mi niekto povedat, ako dam nazad starsi fv na Aligatore ? mam tam 72-ku ale aj tak to je na...
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: DM 525hd dvb-t2/c

Příspěvek od kontakt.spy »

No,já jsem tam nahrál zpátky 20.04 bez problémů ,jenže jsem zmatkář a narval tam ofico místo X,s údivem čumím,že mi nejde EMU,tak že tam mám zase 20.72x a sem lenivej to měnit ! 8) S tím zvukem bych to nepřeháněl,občas to vypadne-no a co,ne všude,a ne tak často !!!
Samsung 55nu8002 ,42px80,DM525hd dvb-t2/c,mini pc diway m9
zburo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od zburo »

Já to mením za AB IP BOX 9900HD. Už je na ceste. Uvidíme kolko to u mňa vydrží :D
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“