Optibox Aligator/Panthera FW

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
bossko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: DM8000, VU+SOLO2

Re: Optibox Aligator/Panthera FW

Příspěvek od bossko »

do coho to je? do Panthery to asik nedam?!
na svete si pre to, aby si pomáhal. keď nemáš komu pomôcť, tak neubližuj...
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

zabudol som na alligatora,pre pantheru musis hladat klony bez dvb-t tuneru.A treba to upravit v hex editore,az potom nahravat ak si to este nerobil skus precitat toto vlakno niekde asi bude navod.Alebo mozno niekto ti pomoze tu na fore.

Ten PRO-SKY ma aj klon panthery chod na ich stranku najdes to .Orbitatelekom tak nejak sa volaju.

Ten star max je asi panthera,uvadzaju to rozne.
Naposledy upravil(a) liquere dne 07.květen 2011 - 14:46, celkem upraveno 1 x.
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Nikto nic,myslel som ze aspon "borci" to vyskusaju.:-)))
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
bossko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: DM8000, VU+SOLO2

Příspěvek od bossko »

keby mi to niekto nakompiloval pre PANTHERU, tak by som to aj vyskusal.
mozno by tam uz aj zvuk nevypadaval...
na svete si pre to, aby si pomáhal. keď nemáš komu pomôcť, tak neubližuj...
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

liquere píše:Nikto nic,myslel som ze aspon "borci" to vyskusaju.:-)))
Ja som svoj dal zreklamovať........ čakám
Vieš nám ho liquere trošku popísať je tam určite zmenene menu a sú tam nejaké podstatne zmeny...
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Dydaj este som to len nahodil,poobede alebo vecer najpr urobim navratovy soft pre fw a loader,potom skusim dlhsie pouzivat.Nepouzivam zdielanie tam zmeny neodskusam,ale ako keby sa urychlilo prepinanie co sa zvuku tyka zatial kratka doba na vyjadrenie.Uvidime,mozno buduci tyzden pride novy soft aj od optiboxu.Ak teda bude naozaj nieco opravene alebo tak.Co si reklamoval zvuk alebo nieco ine???
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

liquere píše:Dydaj este som to len nahodil,poobede alebo vecer najpr urobim navratovy soft pre fw a loader,potom skusim dlhsie pouzivat.Nepouzivam zdielanie tam zmeny neodskusam,ale ako keby sa urychlilo prepinanie co sa zvuku tyka zatial kratka doba na vyjadrenie.Uvidime,mozno buduci tyzden pride novy soft aj od optiboxu.Ak teda bude naozaj nieco opravene alebo tak.Co si reklamoval zvuk alebo nieco ine???
Aj Zvuk aj piskot ale hlavne zdroj odišiel a pokiaľ je to v záruke.....
To odkiaľ vieš že budúci týždeň príde novy soft..... :wink: ss
Toto je veľmi zaujímavé že prvé dni ti to šľape skoro bezproblémov a potom to začne, tak to surovo preinštalujem tým istím FW. Nechápe prečo je to tak #-o
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

To len tipujem vzdy maju nejake opozdenie v novych softoch,ci to bude tyzden alebo 10 dni neviem.Ten piskot tusim je v novsich zdrojoch trafo ale ci to bolo aj u teba?Aj ja som ho uz mal v servise v zaruke za 2 tyzdne bol opraveny.Pisal som to pamatas si urcite.Na in klony nie je soft nepozerali ste niekto?......
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

liquere píše:To len tipujem vzdy maju nejake opozdenie v novych softoch,ci to bude tyzden alebo 10 dni neviem.Ten piskot tusim je v novsich zdrojoch trafo ale ci to bolo aj u teba?Aj ja som ho uz mal v servise v zaruke za 2 tyzdne bol opraveny.Pisal som to pamatas si urcite.Na in klony nie je soft nepozerali ste niekto?......
Všetky končia 20.72 zatiaľ...
Ja len tuto stredu som ho posielal...
Už asi 3 mesiace bol Aligator/Panthera stiahnutý s predaja ale znova sa objavil za výpredajovú cenu 128,52 € :shock: na ab-come až teraz sa to oplatí kúpiť...
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Je pauza v hokeji,nepochopitelne ze kde vsade vo svete sa to predava a jedine CZ SK karty maju problem?To je ako vysvetlitelne?Pre mna tazko a objektivne este k tomu.Ak sa to este niekedy odstrani bude to o.k.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

liquere píše:Nikto nic,myslel som ze aspon "borci" to vyskusaju.:-)))
Nevím jestli to má vůbec cenu zkoušet. Od SW 20. 04_x u Alligatora a u některých klonů od SW 20.25_x nejdou vůbec korektní informace o sdílení.Kvalita záznamu je dle mého testování nejlepší na SW 20.04_x a na dalších SW má problém při přehrávání tří HD záznamů ze stejného TP.(záznam souběžného záznamu tří HD programů SW 20.72 korektně nepřehraje).SW 20.72_x kromě zlepšení,že dokáže vypnout E-Sata disk a má zlepšeno sdílení s některými CCcam servery a nejsou problémy s teletextem(já osobně nepoužívám) tak má problémy s vyšším datovým tokem jak u SD tak HD programů.Čekám,že kromě spousty nedostatků které Alligator má konečně u SW udělají možnost souběžného záznamu DBV-T a DBV-S.Stále musím poznamenat že na SW 20.04_x u mě v záznamech ani při běžném sledování k žádnému výpadku zvuku ani obrazu nedochází.
( ani při sdílení v NEWCAMD,ani s kartou Skylink HD),kdy kvůli korektnosti jsem vypínal servery a výpadky zvuku nemůžou mít nic společného ani k zaplnění paměti, vzhledem k tomu,že mám neskenováno více jak šest tisíc TV a více jak dva tisíce radií od 53E do 15W.Pro návrat na SW 20.04 používám stále stejnou zálohu. Po návratu na 20.04_x je to vždy Ok.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Zalezi na tebe ci to vyskusas.Ja vzdy z akltualnej zalohy cez ftp alebo telnet vratim db subory a je to vratene za chvilku.Ak chces skusit aj novy loader,mozem sen dat dnes som robil navratovy loader na optibox z toho pro sky loaderu.Skusane bez problemov....
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

dydaj1 píše:Už asi 3 mesiace bol Aligator/Panthera stiahnutý s predaja ale znova sa objavil za výpredajovú cenu 128,52 € :shock: na ab-come až teraz sa to oplatí kúpiť...
Tak už to sami uznali, že Alligator je šunt, nekoupil bych jej ani za tuto cenu.
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

liquere píše:Zalezi na tebe ci to vyskusas.Ja vzdy z akltualnej zalohy cez ftp alebo telnet vratim db subory a je to vratene za chvilku.Ak chces skusit aj novy loader,mozem sen dat dnes som robil navratovy loader na optibox z toho pro sky loaderu.Skusane bez problemov....
A čo tak vytvoriť si vlastný loader v ktorom by sa zadalo prvý bod čítania s USB, veď je to bios a tu ide predsa o pamäť je jedno či je interná alebo externá až potom by sa skúšalo...
Nezoberieš si to ako za DÚ aj minule si mi v tom pomohol :wink:
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Kua co v nedelu rano nemozete spavat?? :D
Tam ide o ine veci ako na kolene to robit bez pozadia.Okrem toho to nie je moja parketa.Prokladam ten loader spat na opti...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

mzahalka píše:
dydaj1 píše:Už asi 3 mesiace bol Aligator/Panthera stiahnutý s predaja ale znova sa objavil za výpredajovú cenu 128,52 € :shock: na ab-come až teraz sa to oplatí kúpiť...
Tak už to sami uznali, že Alligator je šunt, nekoupil bych jej ani za tuto cenu.
Nepovedal by som že je to šunt technicky je na tom dobre len ten skylink (CryptoWorks a aj Irdeto) roby problém a to u viacerých prijímačov, neviem ako sa s tým vyrovnajú nakoľko ich sústavné bombardujú zákazníci kvôli zápisom. Nik iný nemá takéto problémy s kartami...
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

Vyzkoušel jsem oba nové FW 20.94. Nedoporučuju je instalovat. Např po naladění TP 12032 nejde ani u jednoho programu zvuk, skygate je kompatibilní s Alligatorem, Starmax je kompatibilní s Pantherou.
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Ak myslis astru 23.5 problem asi u teba.Mne vsetko ide.
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

liquere píše:Ak myslis astru 23.5 problem asi u teba.Mne vsetko ide.
Jenom doplním , že mám ICE kartu a tp 12032 na 23,5st. má programy, které lze přijímat na ICE nebo irdeto kartě.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Deluxe Lounge HD Germany Music Satellite BG Conax
Cryptoworks
Irdeto 2
Nagravision 3 6100 255 259 ger 96 255 2011-04-27 +
Unitel Classica HD Germany Music Satellite BG Conax
Cryptoworks
Irdeto 2
Nagravision 3 6101 511 515 ger 97 511 2011-04-27 +
Anixe HD Germany General BetaDigital Neuzamcen 6102 767 771 ger 98 767 2011-04-25 +
Dance TV HD The Netherlands Music BetaDigital Neuzamcen 6103 1023 1027 eng 99 1023 2010-11-23 +

Toto mne ide na ICE vymena.Myslim cez hdmi cez TV.Alebo myslis nieco ine?
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“