Optibox Aligator/Panthera FW

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Kontaktovat uživatele:

Re: Optibox Aligator/Panthera FW

Příspěvek od mzahalka »

Teď jsem na Skygate 21.28. Ne že by se mi SAB nelíbil, ale chvíli budu testovat tento soft, zatím se mi zvuk nesekl. Pokud chce někdo vyzkoušet, tak viz příloha. Udělejte si ale zálohu user database viz předchozí stránka. Liquere, dej sem, prosím, originál soft SAB 21.28. Díky
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

No to je na posratie,nakoniec zistime,ze box najlepsie funguje ked sa s nim robi to co sa jeden cas nedoporucovalo,teda z casu na cas preflesovat na klona..... :lol:

uz si to nepamatam,ten skygate je modra alebo ta grafika co ma aj GI alebo pro sky?Ak sa dobre pamatam tusim vsetky tie post ZSSR softy az na digiline maju rovnake nie?Ako manhattan passion,ci nie?

Prilozeny ten SAB co ides porovnavat? :twisted:
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

Skygate má grafiku jako Manhattan. Ale o grafiku mi nejde, jde mi o vypadávání zvuku. Jinak dle popisu Alligatora má kvalitní HW, podle mně je špatný FW. Myslím, že by do něj šla Enigma 2, ale jak jí nalogovat?
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Nieco som zachytil ze jeden z problemov bol aj ten tuner DVB-T od LG co tam je,vraj nie je pouzitelny driver pre enigmu,ale keby to bol jediny problem neverim,lebo potom by bola aspon na pantheru a pripadne aj pre alligatora ale bez DVB-T teda by to vynechali.Pravdu povediac tomu neverim a problem bude niekde inde.......
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Pre majitelov panthery!!!NAkolko ma menej klonov existuje soft len v 2 graf. upravach.Jednu poznate a toto je druha od PRO_SKY.Niektori ste sa pytali konkretne na pantheru,tak to sem davam.Pouzite na vlastnu zodpovednost!!!
Je tam aj navratovy soft na optibox.Ja mam alligatora tak som to neskusal!!!Pripadne kto to skusi prvy nech da spravu aby sa nebali ostatni.......
armin.owen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od armin.owen »

Nemohli by ste tu upnut nejake obrazky tych GUI pre pantheru?
liquere: kde najdem soft z toho druheho klonu?
Chcel by som najprv vidiet ako to vyzera a ked to bude dobre tak to nahodim.

PS: kde stiahnem original soft 21.28??
Viem ze vela otazok, dufam ze mi odpustite :D
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Upnut ti to nemozem.Ako to vyzera najdes na nete hladaj gi 9195 alebo 9196,manhattan passion 1920,skygate,pro_sky.Tieto maju rovnake menu.Kde sa stahuje soft na optibox mas tu na fore urcite uvedene,naco to pisat 157 -krat.Pre pantheru neviem o softe ktory by mal GUI to modre ako ma Digiline alebo SAB.Okrem toho to nie je vela roboty to sam vyskusat,zalohujem seting ako bolo uvedene a ficim.Trva to len ked kazdy caka na toho druheho........vela uspechov v skusani....
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: DM 525hd dvb-t2/c

Příspěvek od kontakt.spy »

Vážení,konečně se mi podařilo sehnat výměnu cslink na 1rok,po půldenní anabázi se rozjela a jede i hbo1,2 a cinemax-což sem nečekal./total/SW jsem musel přehrát z 20.99/bez tovar./ na 21.28/ s tovar/-zatím jsem si nevšim výpadku,nezkoušel jsem nahrávat,kruci -zapomněl jsem jak se zadává EMU+heslo,podívám se zpátky-holt skleroza -IRDETO V ALIGÁTORU jede !!!! :)
Samsung 55nu8002 ,42px80,DM525hd dvb-t2/c,mini pc diway m9
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

kontakt.spy píše:Vážení,konečně se mi podařilo sehnat výměnu cslink na 1rok,po půldenní anabázi se rozjela a jede i hbo1,2 a cinemax-což sem nečekal./total/SW jsem musel přehrát z 20.99/bez tovar./ na 21.28/ s tovar/-zatím jsem si nevšim výpadku,nezkoušel jsem nahrávat,kruci -zapomněl jsem jak se zadává EMU+heslo,podívám se zpátky-holt skleroza -IRDETO V ALIGÁTORU jede !!!! :)
CAS nahodíš červené tlačítko + hsl 2320. Jedná se o čistou irdeto kartu nebo ICE? Pokud doma sdílíš home share, dá se čistá irdeto sdílet?
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

ICE ide v pohode aj od skylinku,ako pokracujes zo skygate -om?
Kontakt.spy pozri ako ti ju pozna box ako cryptoworks alebo irdeto?
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý

Děkuji za osvěžení,je to čisté irdeto,sdílení nemám zatím jak vyzkoušet/druhy přístr./,ale mám již pár poznatků,pomalejší přepínání-minim.1-2s,chybí zápisy na kartě/později vypíši/,výpadek pávě na hbo-nutnost přepnutí kanálu ,nápis-zakodováno,ostatní kanály v poho-na letáku je uveden jen 1rok total, HBO jako promo ?Už vím proč tak dlouho najížděla-některé položky na kartě se musí upravovat-zatím vše ! /jako IRDETO/
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

U mna sa ovedcilo pre rychlejsie prepinanie ak nastavim:
zvuk na PCM
deinterlacer vyp.
zapis na karty vyp.

este otazka,prisiel niekto na to co ovplyvnuje v menu ten booster?
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý

Zasunul jsem Gital-nijak se neovlivňují
zapisy:
general
avarlable entitlements/ jen čísla-bez rozd. pay-neplac./
override twekkey/key0,1,/disablet-pro aktivaci/
EMM message:enabled-pro zapis/disablet/
Email
Hbo vypadlo znovu,spustil jsem blocker-zatím jede,na markize výpadek zvuku !
Interlacer-plugin pro odstranění překládání v obraze např.720i-720p
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Tak postupne zistis muchy irdeta alebo nie.Pripadne pockaj co napise mzahalka ako mu ide skygate.Alebo ak budu stale problemy vyskusaj rovno niektoreho klona co sme sem dali.Je to na tebe,na dialku ti pomoct mozeme ale urobit to budes musiet ty u seba,myslim tu zalohu a po prechode obnovit zalohu aby si mal svoj setting po starom.....
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý

Blocker drží HBO,pokud vypnu do 5-10 min. -zakodováno,přepnutí na jiný kan.a zpět a znovu se to opakuje,jako by přicházely zápisy pro vypnutí,ale blocer je zastaví !
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

kontakt.spy píše:Blocker drží HBO,pokud vypnu do 5-10 min. -zakodováno,přepnutí na jiný kan.a zpět a znovu se to opakuje,jako by přicházely zápisy pro vypnutí,ale blocer je zastaví !
Jsi tady pionýr mezi uživately karty Irdeto. Systém vymysleli proto, aby nebylo možné užívat blocker a sdílení. Co si zaplatíš, to máš. Mně nejvíce zajímá to sdílení. Dosud jsem s ICE kartou spokojen, sdílí a oba STB ji akceptují.
armin.owen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od armin.owen »

Inac, s tou spotrebou v stand by sa nic nezmenilo?
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý

Kdyby mě p.Glisnik nerozčílil asi bych tu kartu neměnil,pouhá zvědavost byla málo,to sdílení se pokusím až po zapujčení 2stroje,kupovat zatím nemám důvod ,ale jsem připraven -včetně lnb twin,otázka je kdy se bráchovi uráčí mi pujčit panteru ! 8)
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Tiez sa vam rozirila ponuka ked sltacite AV+ o Mullti feed?Mam soft SAB a neviem k comu to ma byt.Pozrite svoje softy ci to pridali vsade?Dik.
pistok153
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus

Příspěvek od pistok153 »

mzahalka píše:
kontakt.spy píše:Blocker drží HBO,pokud vypnu do 5-10 min. -zakodováno,přepnutí na jiný kan.a zpět a znovu se to opakuje,jako by přicházely zápisy pro vypnutí,ale blocer je zastaví !
Jsi tady pionýr mezi uživately karty Irdeto. Systém vymysleli proto, aby nebylo možné užívat blocker a sdílení. Co si zaplatíš, to máš. Mně nejvíce zajímá to sdílení. Dosud jsem s ICE kartou spokojen, sdílí a oba STB ji akceptují.
JA som zase rád IRDT CSlink Premium Card ,CRW a ICE sa može skryť pred......Odozvou pri prepnutí kanála ,na ... bleskovo hneď a na ..... v podstate porovnateľne od 1 do 2 max 3 sekundy v podstate prepnem zmizne info o kanáli obraz Jede ,neseká nemrzne nekockuje ,ked tak par vecičiek by tu bolo k funkčnosti ,ale to sa časom doladí ,ovšem toto z HBO je tam niekedy nejak tiež ,ale žiadny bloker do toho nepleťme ,všetko normálne Jede jak raketa.

:poklona: :poklona: :poklona: PS: Ovšem iné tipy STB ,týmto vašim Typom STB to Ja nemám možnosť skúsiť.

:arrow: šak potrebne nastavenia som popísal hore vyšie v INFO a to platí skoro pre všetke STB z Klasickým FW ,na linuxoch to neviem ako to je ,ale položky obsahuje karta tak to musí byť aj tam asi tak isto zobrazené v CA nastaveniach.
Pišťok
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“