Optibox Aligator/Panthera FW

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Re: Optibox Aligator/Panthera FW

Příspěvek od dydaj1 »

vincek píše:Prostě mi to jede ale je k tomu delši cesta.Už tu nebudu otravovat jen číst.
Neva nabuduce keď začneš tak začinaj pisať mam problem žena dudre a prejdeme si aj komplet schemu prijimača :wink:
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Dydaj este ides stale na SABA?Alebo uz si na inom?
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

liquere píše:Dydaj este ides stale na SABA?Alebo uz si na inom?
Stale na SAB 20.99 som nemenim, ide to :wink: maš niečo nove...
Naposledy upravil(a) dydaj1 dne 11.září 2011 - 12:13, celkem upraveno 2 x.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Je ticho po plesine :lol: :lol: Ta posledna 21.28 nejak mi nesadla,tak som spat na 20.99.Uz by bolo na case aby nieco nove vyslo,dufam ze to nebudu forsirovat na ruske a stredoazijske karty a europa zostane trochu bokom.Dufam ze ked je uz optibox oficialne pre europsky trh a este aj holandania a turci tak ze aspon nieco normalneho vymyslia....uvidime povedal slepy... 8)
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

Čaka sa :x
Tak na to sa tešim čo to spravy prechod na ir....o a spustenie surf-lock až potom to bude zabava :wink:
Kvako

Příspěvek od Kvako »

Zdravím prosím vás mám box Optibox Panthera a mám problém so zvukom ktorý mi vypadne a po chvíli naskočí a tak isto mám problém s obrazom ktorý najprv. mierne seká a potom na chvíľu vypadne. Chcel by som sa spýtať aký FW mám nahrať do boxu a či to pomôže???? Alebo nejaké iné riešenie?
Dakujem.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Kvako píše:Zdravím prosím vás mám box Optibox Panthera a mám problém so zvukom ktorý mi vypadne a po chvíli naskočí a tak isto mám problém s obrazom ktorý najprv. mierne seká a potom na chvíľu vypadne. Chcel by som sa spýtať aký FW mám nahrať do boxu a či to pomôže???? Alebo nejaké iné riešenie?
Dakujem.
Fw mas v sekcii download tam si ho mozes stiahnut.Nepises aky tam mas ci je starsi alebo novsi.Vsetko sa docitas tu v tomto vlakne a samotny fw je tam ako som napisal.Tanier a kabel je v poriadku?Ak ano skus ten fw.Niekto si pochvaluje 20.04 verziu ale pozor zalohuj si setting spolu z fw nie kazdy sa da zamienat.Ale to vsetko mas tu len citaj!Ten zvuk myslis na skylinku?Alebo vseobecne...lebo skylink na 2-3 kanalaoch obcas zablbne ale inak v pohode.
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: DM 525hd dvb-t2/c

Příspěvek od kontakt.spy »

Vážení mám prosbu,jaké zkušenosti máte s fleškou pro nahrávaní umístěnou v zadním USB na stálo,jakou minim.ryclost zápisu pro HD a velikost/stálé promazávání/,je to pro manželku-nerozezná HD od SD,-DĚKUJI !
Samsung 55nu8002 ,42px80,DM525hd dvb-t2/c,mini pc diway m9
matwey77

Příspěvek od matwey77 »

Ahojte....chcem poprosit a radu. Ide o zdielanie CS linku cez Newcamd 5.25. Server je urobeny z DEEP HD2010 a ku nemu su pripojene dva Optiboxi Pantera a Aligator, v obidvoch je FW 20.72 X. Problem je v tom ze DEEP ide bez vypadku a Optiboxi pokial sa na nich sleduje sucastne rovnaky program tak do 5 minut jeden s nich strati spojenie so serverom.....jednoducho vypadne zdielanie...., je potrebne manualne refresnut port alebo prinajhorsom restarnut cely primac aby sa to opat rozbehlo. Neviem v com je problem, skusal som v Optiboxoch FW 20.04, 20.53 a 20.99. Pokial sa sleduju rozdielne programi tak to ide skoro bez problemov. Ak vie niekto v com je problem poradte....aky je najvhodnejsi FW pre zdielanie Newcamd pre Panteru a Aligatora, alebo na co treba dat pozor pri nastaveni Newcamd napr. cislo portu, mac adresa atd.....dakujem za kazdu radu
Naposledy upravil(a) matwey77 dne 12.září 2011 - 21:13, celkem upraveno 2 x.
janisko1983
satelitni prijimac: Amiko sthd8820

Příspěvek od janisko1983 »

mam taku banalnu otazku neviete niekto ako sa daju premenovat nahravky na hdd v menu mam len delete a sort. ani v navode som to nenasiel. dikes
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

kontakt.spy píše:Vážení mám prosbu,jaké zkušenosti máte s fleškou pro nahrávaní umístěnou v zadním USB na stálo,jakou minim.ryclost zápisu pro HD a velikost/stálé promazávání/,je to pro manželku-nerozezná HD od SD,-DĚKUJI !
Flešku mohu doporučit Kingston(ona většina vysílaných HD programů je upscaling a navíc s nízkým datovým tokem tak ,že se nedivím manželce,že nerozezná SD od HD.
Porovnával jsem stejný film z DVD(velikost 7,6 GB)je to vlastně SD se stejným filmem v HD rozlišení nahraným s Filmbox HD (3,7GB) na stejné TV a kvalita obrazu je 100% lepší u DVD.Aby se jednalo opravdu o HD ,ne pouze o rozlišení,tak by museli vysílat minimálně několikanásobně vyšší datový tok a ten stejný film by měl mít v HD kvalitě minimálně kolem 16GB.(Ten samý film na Blu-ray má 21,3GB)Potom by už manželka poznala,že je to opravdu HD.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

janisko1983 píše:mam taku banalnu otazku neviete niekto ako sa daju premenovat nahravky na hdd v menu mam len delete a sort. ani v navode som to nenasiel. dikes
V menu boxu to bohužel nejde, ale jde to přejmenovat na PC.(potom už je to v boxu OK.)
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý

Zapa-děkuji,koupím tedy radši 16G,s rychlostí zapisu aspoň 15-20 Mb/s !
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

matwey77 píše:Ahojte....chcem poprosit a radu. Ide o zdielanie CS linku cez Newcamd 5.25. Server je urobeny z DEEP HD2010 a ku nemu su pripojene dva Optiboxi Pantera a Aligator, v obidvoch je FW 20.72 X. Problem je v tom ze DEEP ide bez vypadku a Optiboxi pokial sa na nich sleduje sucastne rovnaky program tak do 5 minut jeden s nich strati spojenie so serverom.....jednoducho vypadne zdielanie...., je potrebne manualne refresnut port alebo prinajhorsom restarnut cely primac aby sa to opat rozbehlo. Neviem v com je problem, skusal som v Optiboxoch FW 20.04, 20.53 a 20.99. Pokial sa sleduju rozdielne programi tak to ide skoro bez problemov. Ak vie niekto v com je problem poradte....aky je najvhodnejsi FW pre zdielanie Newcamd pre Panteru a Aligatora, alebo na co treba dat pozor pri nastaveni Newcamd napr. cislo portu, mac adresa atd.....dakujem za kazdu radu
Sdílení na FW 20.04 i 20.99 Newcamd 5.25 je u mě naprosto bezproblémové.
Je úplně jedno o které ID se jedná.Číslo portu je závislé na serveru a mac adresa by s tím neměla mít nic společného.Spíše bych hledal problém v nastavení serveru,ale bez otestování ti asi nikdo nic moc neporadí.
matwey77

Příspěvek od matwey77 »

to Zapa :

Diki moc za ochotu....Co myslis tym ID ?
Asi idem zmenit FW na 20.99, ked na tom ides bez problemov a uvidim.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

matwey77 píše:to Zapa :

Diki moc za ochotu....Co myslis tym ID ?
Asi idem zmenit FW na 20.99, ked na tom ides bez problemov a uvidim.
ID je Provider ID např.0D0F0800;0D0 CS Link,0D032000;0D03 20 Sky Link ,0D02A000;0D02 A0 UPC Direct,(Cryptoworks)18012111;1801 2111 DigiTV(Nagravision),05008110;0500 008110 Canal+ France (Viaccess) a td.
Sdílení na Newcamd 5.25 se všemi těmito ID u mě je naprosto bez problémů.
joe75
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od joe75 »

Myslím, že matwey77 má problém v tom, že Deep2010 nedokáže obslúžiť viacej ako 1 klienta, takže obidva optixy idú na rovnake údaje súčasne. To si myslím, že newcamd 5.25 nezvláda.
matwey77

Příspěvek od matwey77 »

Ahojte ....uz je vsetko OK. DEEP nie je vhodny ako server ako pise Joe75. Pokial je pripojenych viac klientov tak je to maximalne nestabilne. Vymenili sme s kamaratom server ....teraz je tam Dream a ide to bez problemov. Jedine co nam branilo dat tam hned Dream tak bolo to ze nejde rozbehat newcamd na Dreame a v tomto vlakne som niekde cital ze Pantera alebo Aligator maju problem zase so cccam, ktory na Dreame je mozne rozbehat. Dve hodiny sme sa trapili a potom sa to konecne rozbehloaj na cccam. Ide to bez problemov....CSlink karta bez vypadkov zvuku alebo obrazu, bez zasekavania, zatial su pripojeny traja klienti....no parada. Odskusane na FW 20.72 Pantera a 20.99 Aligator.
Dakujem este raz za vas cas
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý

Nové poznatky z irdeto cslink roční: záseky v obou sw 20.99 i 21.28,vjetšinou při příchodu nových zápisů,ale i mimo,pomůže přechod na volný kanál/např.
čt24/ v krajním případě restart,mnoho násobně se prodloužila doba při přepnutí kanálu,dost to znervozňuje,vše u placených kanálů-zaklad je v pořádku,nezaznamenal jsem samostatné výpadky zvuku,dokonce ani na 2 kartě-gital v 2čtečce/hbo,cinemax/-ovšem doba pozorování byla krátká,zná někdo formu zápisu na této kartě-v těch číslech se nevyznám-děkuji !
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

Jsem nas**ný při výpadcích zvuku. Alligator dávám reklamovat. Jsem odhodlán jít natvrdo. Pochopil bych, že někomu nejde oscam, sdílení, ale že při normálním sledování najednou vypadne zvuk, to už nehodlám dál za ty prachy tolerovat.
Naposledy upravil(a) mzahalka dne 19.září 2011 - 20:39, celkem upraveno 1 x.
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“