Optibox Aligator/Panthera FW

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
carlo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Optibox Aligator/Panthera FW

Příspěvek od carlo »

Zdravím pánové a prosím o radu.Před třemi dny jsem přehrál soft do Panthery z 20.04 na 20.33 a loader zůstal z 20.04 4.30.Výpadky zvuku ani trhání obrazu zatím nepozoruji,ale vyskytl se mi jiný problém. Při zaktivování "nastavení serveru " přístroj zamrzne a tím způsobem že se již do toho nastavení nemůžu dostat.Otázka zní můžeto být tím loaderem?Před nahráním nového softu jsem udělal tovární nastavení,přehrál soft provedl jsem znovu tovarko přeskenoval TP a nastavil přístroj.
Showbox700-PVP Combo,OptiboxPanthera,motor Opticum DM 2800,Fe 105x95,53°E-30°W
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

carlo píše:Zdravím pánové a prosím o radu.Před třemi dny jsem přehrál soft do Panthery z 20.04 na 20.33 a loader zůstal z 20.04 4.30.Výpadky zvuku ani trhání obrazu zatím nepozoruji,ale vyskytl se mi jiný problém. Při zaktivování "nastavení serveru " přístroj zamrzne a tím způsobem že se již do toho nastavení nemůžu dostat.Otázka zní můžeto být tím loaderem?Před nahráním nového softu jsem udělal tovární nastavení,přehrál soft provedl jsem znovu tovarko přeskenoval TP a nastavil přístroj.
Pokiaľ vieš prepnúť na iný program tým pádom je problém v serveri ide o to ako je server zaťažený a ako je vzdialený skontroluj si to na http://gtmetrix.com/
carlo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od carlo »

Na 20.04 s tím žádný problém nebyl.Ještě jsem zapoměl že po zaktivování nastavení serveru jako by poklesl signál na všech družicích a jen černá obrazovka. Přepínání kanálů jde. Pomůže až restart zadním vypínačem na přístroji
cerbe

Příspěvek od cerbe »

Dobry.Chcem vas poziadat o adresu kde najdem SW Pre pantheru vyplo 21.39 + loader.Nie x ako je tu na fore.Niekedy som mal adresu kde boly vsetky sw ale teraz to neviem nikde najst.Dakujem.
carlo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od carlo »

cerbe píše:Dobry.Chcem vas poziadat o adresu kde najdem SW Pre pantheru vyplo 21.39 + loader.Nie x ako je tu na fore.Niekedy som mal adresu kde boly vsetky sw ale teraz to neviem nikde najst.Dakujem.
Na pantheru SW 20.39 není jen 20.33
cerbe

Příspěvek od cerbe »

Diky za upozornenie ale stiahol som ten 20.33 ale nieje tam loader,vraj je totozny z 20.04 ale ako teraz.Ten loader nikde neviem najst teda mam uz tento loader v sat.primaci teda len zoberiem ten novsi soft teda 20.33 a vsuniem do prijmaca a vynecham ten prvy krok teda len vypnem prijmac uz nestlacam sipku dole ale rovno exit a nahraje sa ten novy soft?Loader tam ostane stary co bol?Dik.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Cerbe od softu 20.99 je loader 4.42 novsi som nevidel,take postupuj podla toho.Ak ho nemas stiahni si tento soft pripadne 21.28 a tam by mal byt aj loader....
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
cerbe

Příspěvek od cerbe »

Dik liquere.Este otazocka.Neskusal si ten vyplo 20.33?pisu tu ze tam ide na ten loader ako 20.04.Nakoniec som nasiel a stiahol ten pre 20.04 no ty radis dalsi.Aby som nieco neposral tak skus poradit.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Ja neradim,len som ti odpisal na tvoju otazku.Vsetky softy najdes aj tu v sekcii download pre panthera/alligator.Ono ti to pojde zrejme aj s loaderom pre 20.04,ale vyvojari softu asi mali dovod preco uroblili novsi loader k danemu softu.Takze sa pozri do downloadu tu na fore a tam najdes softy...
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

Dej tam ten nový loader 4.42 a ničeho se neboj, kdyžtak se můžeš vrátit k tomu starému.
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Je to přesně jak ti radí mzahalka,poslední loader(4.42) jde v pohodě i když se vracíš na podstatně starší soft.( loader 4.42 a soft 20.04 byl u mě Ok)SW 20.33 jsem v boxu určitě neměl, měl jsem sw 20.36 a tam je loader 4.34,kde byl pokud si pamatuji problém s EMU (přesně už nevím buď Nagravision nebo Viaccess).Pokud ale píšete o SW 21.33, tak tam je potřeba poslední loader s SW 21.28, (4.42 ),jinak může být problém při sdílení,nebo s některými novějšími USB,nebo E-sata disky a i jiné, pokud se nechá loader ze softu 20.04(loader4.30)
Lamper

Příspěvek od Lamper »

loader 4.42 a SW 21.39 - nedaju sa prehrať mp4, avi a ani iné prenesené z PC. Len zachrčí a koniec.
Modul Ir***Smith CI+ spôsobil zamrznutie ihneď po jeho zasunutí do slotu. Pri zapnutí zo stavu vypnutia s vypinačom a zasunutým modulom zostal zamrznutý so zobrazením "booting...".Pomohlo len vypnutie a zapnutie vypinačom.
Chcem sa opýtať : nedá sa mi zapnúť Time Shift . Dá zapnúť len s eSATA alebo aj z USB diskom? Pri USB klúči je nastavenie na vypnuté a nedá sa zmeniť.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Ano je to tak timeshift ide len s diskom aj usb ale musi to byt disk nie kluc!
jar66
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jar66 »

Jde na optiboxu panthera vypnout emu? Mám goldena 9060 a tam mi mrzl s ice kartou
vždy hd program. Ale po vypnutí emu v menu, tzn. emu keys vypnuto, ale emulace karet funkční, se to už neseká.
No za pokus to stojí, pokud to jde.
carlo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od carlo »

menu > cas > emu -vypnuto
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Lamper píše:loader 4.42 a SW 21.39 - nedaju sa prehrať mp4, avi a ani iné prenesené z PC. Len zachrčí a koniec.
Modul Ir***Smith CI+ spôsobil zamrznutie ihneď po jeho zasunutí do slotu. Pri zapnutí zo stavu vypnutia s vypinačom a zasunutým modulom zostal zamrznutý so zobrazením "booting...".Pomohlo len vypnutie a zapnutie vypinačom.
Chcem sa opýtať : nedá sa mi zapnúť Time Shift . Dá zapnúť len s eSATA alebo aj z USB diskom? Pri USB klúči je nastavenie na vypnuté a nedá sa zmeniť.
Už jsem to zde psal, každé standart MKV nebo MP4 soft 21.39 přehrává OK.Stáhni si do PC program MediaInfo http://www.dwn.cz/mediainfo a podívej se jestli s e jedná skutečně o MP4. Já jsem se zatím nesetkal ,že by box standartní MP4,nebo MKV nedokázal přehrát.Pokud se nejedná o standart MP4 je to možno upravit v programu Avidemux 2.5 .Přes tento program jde upravit i Xvid a Divx na AVC nebo MP4 do MKV a box to 100% přehraje. Time Shift je OK jen z E-Sata ,nebo z USB disky a jde u mě i na USB klíči 32GB.Na USB klíči 8 GB u mě nejde.
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: DM 525hd dvb-t2/c

Příspěvek od kontakt.spy »

Smit ci+ - zatím nevím co se přihodilo,přestalo to kostkovat na NG,NGW-přelaďování ?/sw v smit ci+ udajně nejde přehrát/
Samsung 55nu8002 ,42px80,DM525hd dvb-t2/c,mini pc diway m9
netvorisko

Příspěvek od netvorisko »

prosím vas,ide karta Skylink v čitačke aj s origo softom?
mufak76
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda

Příspěvek od mufak76 »

karta nepujde primo ve ctecce s originalnim FW ktere nema X v nazvu FW
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn11394 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E
netvorisko

Příspěvek od netvorisko »

mam zdielanie v domacej sieti, AB cryptobox450 je server cez newcamd a 2 Arivi ako klient cez newcamd client. všetko dobre funguje, ale chcem k tomu pridat Aligatora. dá sa to nejak?
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“