Vylepšení pro další FW
Fórum pre diskusiu k prijímačom AB Cryptobox 500HD a 550HD
Re: Vylepšení pro další FW
Webradio mohol by obsahovat aj toto
SAMSUNG UE40EH5450 ,parabola E-85 multifocus, OPENBOX AS4 K Pro, parabola 105,FORMULER F4 TURBO,HD-BOX FS-9105+ Sky Link,53,0°E/56,0°E/36E/23,5°E/19,2°E/16E/13,0°E/01,0°W
1.) Co takhle filmový archyv cz a sk TV...
2.) na dalkovém ovladači nastavit sleep time. např: shift
3.) při přepínání časovače, na obrazovce chybí hláška nebo upozornění s možnosti storna
4.) možnost nastavení jasu displeje v režimu standby
Zatím je to jako ořezávátko, snad se to s novím fw napraví.
2.) na dalkovém ovladači nastavit sleep time. např: shift
3.) při přepínání časovače, na obrazovce chybí hláška nebo upozornění s možnosti storna
4.) možnost nastavení jasu displeje v režimu standby
Zatím je to jako ořezávátko, snad se to s novím fw napraví.
K CB 500HD mini som si precital viacero "recenzii" a vyslo mi z toho ake su super, akoby boli bez chyby a nedalo sa na nich uz nic zlepsit.
Kedze im drzim palce a chcem, aby boli skutocne super, tak posielam viacere postrehy, ktore by podstatne zlepsili funkcionalitu a tym aj predajnost tychto prijimacov.
Pisem to az teraz, pretoze som to dlhsie testoval a nechcel som pisat len o vieciach, ktore sa mi mozno nahodne prejavili 1-2x, takze som robil s ver. V1.07.6683, skusil som vsak aj CB 550HD uz s V_ 1.07.7092, vacsina much zostala az na YouTube, ktory sa uz dal pouzivat, len skoda ze vyber pre prijimace je okliesteny.
Pretoze to je dlhsie, tak pripajam v dalsom prispevku.
Dakujem za pochopenie.
Kedze im drzim palce a chcem, aby boli skutocne super, tak posielam viacere postrehy, ktore by podstatne zlepsili funkcionalitu a tym aj predajnost tychto prijimacov.
Pisem to az teraz, pretoze som to dlhsie testoval a nechcel som pisat len o vieciach, ktore sa mi mozno nahodne prejavili 1-2x, takze som robil s ver. V1.07.6683, skusil som vsak aj CB 550HD uz s V_ 1.07.7092, vacsina much zostala az na YouTube, ktory sa uz dal pouzivat, len skoda ze vyber pre prijimace je okliesteny.
Pretoze to je dlhsie, tak pripajam v dalsom prispevku.
Dakujem za pochopenie.
- aby s original fw fungovala aktualizacia cez siet, aby bolo mozne zadat okrem nazvu servera aj ostatne
- aby fast scan isiel po upgrade (nepomohlo ani viac pokusov, az restart) - v novom sa to uz neprejavilo
WebInterface
- aby WebInterface (WI) fungoval vzdy ked ma, niekedy totiz nefungoval, ani ked bol zapnuty ani ked bol vypnuty v X-tras
- teraz WI, pristupny inak ako sa uvadza, ak je v X-tras vypnuty, tak ide, ak je v X-tras zapnuty, tak sa nezobrazuje
- niekedy vsak funguje ked je v X-tras vypnuty a niekedy ked je zapnuty
- prosim dorobit moznost:
a. vypnut uplne(aj WI aj v skryte menu)
b. WI zapnut, no skryte menu vypnut (teraz to vacsinou takto funguje)
c. skryte menu zapnut, no WI vypnut (teraz to vacsinou takto funguje)
d. WI i skryte menu zapnut
a aby vyzeral ako v CB450HD, Arivach, kde je viac moznosti
PREPINANIE
- pri prepnuti na niektore kanaly (Viasat HD CZ, Travel Channel HD CE, ...) aby bol tiez predvoleny zvuk v SK/CZ, pri rucnom prepnuti, zvuk na cesky a pocase ticho, spravilo to 2x po sebe
- aby pri zobrazeni zoznamu kanalov (stlacenim tlacidla OK), bolo mozne prepnut program aj stlacenim cisla daneho kanalu
- pri prepnuti na niektore kanaly (HBO HD/Viasat HD CZ/Viasat Nature/History HD/spravilo aj na STV1.....ZDF HD/SPORT1/SIXX/SWR BW HD/SR Fernsehen/BR Nord HD/MDR Sachsen.......) - aby to hned preplo a ukazalo obraz, nie na chvilu obraz a zvuk, potom cierna obrazovku, potom vypise rozlisenie a po chvili nabehne obraz i zvuk, akoby mu restartlo VGA (u CB550HD s novym fw OK)
- aby pri prepinani nebolo pocut praskanie, niekedy to pocut a niekedy to puka aj ked neprepinam
- pre CB550HD - ak som v zozname kanalov (OK) - aby bolo pri zmene kanalu potrebne potvrdit, ako to je u CB500 mini, lebo mam napr. pustenu hudbu a zatial prechadzam kanalmi a pozeram, ze kde co davaju, no nechcem aby mi to prepinalo (na inom CB 550 s najnovsim fw uz konecne vyriesene)
VYHLADAVANIE
- aby pri vyhladavani (modre tlacitko, ked som v zozname kanalov cez OK) podla nazvu kanalu stlacanim pismen uz rovno ponukalo zhodujuci vyber zoznanamu kanalov a nebolo treba stlacit OK, cim zo zoznamu vyhladanych "vybehneme" a ak je siroky, tak to treba opakovat a aby nebolo potrebne stlacat modre tlacitko
- aby pri stlaceni sipky hore/dole sa otvoril zoznam programov s ukazkou aktualnej inforamcie s nazvom relecie/programu
- velmi dobre to ma spraveny HD BOX, OK a bud prejdem na kanal, ktory chcem, alebo dam palec na sipku, ktora je hned hore (zlte tlacitko) a ako pisem pismena, tak mi ukazuje kanaly, ktorych nazvy sa zhoduju s tym, co pisem
XTRA
- aby tlacidlo XTRA fungovalo, teraz je uplne nefunkcne
- ak ho stlacim, nic to nerobi, ani ked som v menu ani ked pozeram TV
REC
- aby bolo mozne nahravat na vsetky bezne HDD (1TB nesiel, 500GB isiel), aj ked prehravat islo z oboch..., zo zaciatku nahralo aj na 1TB, no odvtedy uz nikdy
- aby bolo mozne nahrat viac ako 99 min (tak to vyzera, ked opatovne stlacim REC), ak to tak nie je, tak by to tak nemalo zobrazovat
- aby bolo mozne zastavit nahravanie, aj ked je na obrazovke info o nahravani (stlacenim REC)
- aby dalsim stlacenim REC sa schovala info o nahravani, naco hladat po tme tlacitko exit, ktore je problematicke (napr. EPG takto funguje)
- aby bolo mozne vypnut nahravanie tlacidlom STOP okamzite (niekedy to "zabralo" az po 3 minutach)
- aby bolo mozne nahravat jeden kodovany kanal a pozerat iny kodovany kanal v ramci transponderu, tak ako to je mozne u inych prijimacov, alebo tam je dohoda s poskytovatelom sluzby?
- aby pocas nahravania bolo mozne vojst do menu
- aby pri posuve nahravky na koniec a play nedoslo k restartu (stalo sa to neraz)
- aby, ked prehravam a je zobrazena "os", tak som mohol zmenit hlasitost, nefunguje ani tlacidlami na ovladanie hlasitosti
- PiP
- aby existovala funkcia PiP a bolo ju mozne pouzit, tak ako napr. na OpenBox S1 (v ramci jedneho transpoderu), alebo tiez ide o dohodu s poskytovatelmi?
EPG
- aby to tlacidlo fungovalo, aj ked je na obrazovke zoznam programov
- aby bolo mozne v EPG ist na dany program (relaciu/film), stlacit OK, a ponuklo, ci uz prehravanie (prepnutie s upozornenim tesne pred danym casom) alebo nahravenie (s upozornenim tesne pred danym casom)
- aby bol vyuzity priestor na obrazovke pre EPG (Denny EPG) a zoznam programov (relacie/filmy), zbytocne nalavo velky prazdny kraj s nicim, zbytocne velka "fuga" s nicim medzi nazvom kanalu a samotnym EPG a zbytocne velky okraj napravo s nicim
- aby bol predvoleny Denny EPG a nie Tyzdenny, ak nesuhlasite, nech tam je to, co si uzivatel ostatne navolil
- aby ked sa niekedy pohybujem v EPG, idem dolu v danom case ma neposunulo na to co uz bolo odvysielane do stareho casu, mal by som byt stale v aktualnom
Info
- aby po dalsom a dalsom stlaceni sa info vyplo, cim netreba, hlavne v tme hladat tlacidlo exit, hlavne na povodnom DO, ktore sa este stale k CB500HD mini dodavaju
- aby aj po urcitom case ked uz ide iny program (relacia/film) sa nova informacia aj zobrazila a nezostala uz neaktualna
- aby fungovalo ak som v zozname programov (stlacenim OK) na urcitom kanali, lebo teraz nefunguje
- aby sa vzdy zobrazoval nazov programu (relacia/film) ked sa pohybujem v zozname programov (OK), niekedy to ukaze, niekedy nie a nesuvisi to uplne s tym, ci som uz na tom kanali tesne pred tym bol alebo nie
- aby po stlaceni Info a zmene hlasitosti Info zostalo, tak ako zostava pri prepinani
- aby po staceni Info, Info bolo mozne menit hlasitost
- aby tlacitko Info fungovalo aj v EPG
- aby Info v EPG fungovalo ako aj bezne - sipkou doprava mi ukaze info k nasledujucej relacii/filmu
Zvukova stopa
- aby bolo mozne dalsim stlacenim tlacidla zvukova stopa (piktogram reproduktoru L, R), toto vypnut, cim netreba "ruckovat" po DO takmer uplne hore a hlavne v tme hladat tlacidlo exit, hlavne na povodnom DO, ktore sa este stale k CB500HD mini dodavaju
- aby pri prepnuti zvukovej stopy, (napr. pri Viasat HD CZ,... na predvolenej stope 1 bola ENG), po chvili nevyplo zvuk uplne, na Cinemax bola fr, tak som prepol z CZ na ENG (zostala FR), po chvili vyplo zvuk..., vsetko pri viacerych opakovaniach (teraz odskusane aj na CB550HD)
Recal
- aby pri stlaceni tlacidla "Recal"/opakovanie, neponukalo zapnut program na ktorom som, lebo ak by som chcel ten kanal, ktory pozeram, tak asi nestlacam Recal, malo by ponuknut predchadzajuci ako to je zvykom inde
- aby ked stlacim Recal a som uz na tom kanali, ktory chcem, stacilo stlacit opatovne Recal a nebolo treba hlavne v tme hladat dalsie tlacidlo, kedze sa to na povodnom DO, ktore sa este stale k CB500HD mini dodavaju tazko hlada
CH+/CH-
- ak som v zozname kanalov (mam tlacidlom "OK" zobrazeny zoznam kanalov), tak by tlacidla CH+/CH- mali fungovat ako aj pred tym ("+" - prepinanie smerom hore, "-" - prepinanie smerom dolu) a nie opacne
Diseq
- aby na prvy krat ked diseq ziadny to bralo ako diseq1, lebo zo zaciatku diseqi neprepinalo
Zobrazovanie platenych programov
- aby platene programy (Dajto, Fanda,.......) ukazovalo, ze su platene programy a nie opacne
PageUP/PageDOWN
- aby malo svoju funkciu aj bez nahladu zoznamov kanalov(OK)
Ovladanie - Sipka vlavo, Sipka vpravo
- do menu idem sipkou vpravo, aj von z neho chcem ist sipkou vlavo, cim netreba, hlavne v tme hladat tlacidlo exit
- do submenu chcem ist tiez sipkou vpravo a von sipkou vlavo
YouTube
- takmer nic neprehliada..., uvodna obrazovka "Your Media Player" mi tu vobec nepasuje
- aby fast scan isiel po upgrade (nepomohlo ani viac pokusov, az restart) - v novom sa to uz neprejavilo
WebInterface
- aby WebInterface (WI) fungoval vzdy ked ma, niekedy totiz nefungoval, ani ked bol zapnuty ani ked bol vypnuty v X-tras
- teraz WI, pristupny inak ako sa uvadza, ak je v X-tras vypnuty, tak ide, ak je v X-tras zapnuty, tak sa nezobrazuje
- niekedy vsak funguje ked je v X-tras vypnuty a niekedy ked je zapnuty
- prosim dorobit moznost:
a. vypnut uplne(aj WI aj v skryte menu)
b. WI zapnut, no skryte menu vypnut (teraz to vacsinou takto funguje)
c. skryte menu zapnut, no WI vypnut (teraz to vacsinou takto funguje)
d. WI i skryte menu zapnut
a aby vyzeral ako v CB450HD, Arivach, kde je viac moznosti
PREPINANIE
- pri prepnuti na niektore kanaly (Viasat HD CZ, Travel Channel HD CE, ...) aby bol tiez predvoleny zvuk v SK/CZ, pri rucnom prepnuti, zvuk na cesky a pocase ticho, spravilo to 2x po sebe
- aby pri zobrazeni zoznamu kanalov (stlacenim tlacidla OK), bolo mozne prepnut program aj stlacenim cisla daneho kanalu
- pri prepnuti na niektore kanaly (HBO HD/Viasat HD CZ/Viasat Nature/History HD/spravilo aj na STV1.....ZDF HD/SPORT1/SIXX/SWR BW HD/SR Fernsehen/BR Nord HD/MDR Sachsen.......) - aby to hned preplo a ukazalo obraz, nie na chvilu obraz a zvuk, potom cierna obrazovku, potom vypise rozlisenie a po chvili nabehne obraz i zvuk, akoby mu restartlo VGA (u CB550HD s novym fw OK)
- aby pri prepinani nebolo pocut praskanie, niekedy to pocut a niekedy to puka aj ked neprepinam
- pre CB550HD - ak som v zozname kanalov (OK) - aby bolo pri zmene kanalu potrebne potvrdit, ako to je u CB500 mini, lebo mam napr. pustenu hudbu a zatial prechadzam kanalmi a pozeram, ze kde co davaju, no nechcem aby mi to prepinalo (na inom CB 550 s najnovsim fw uz konecne vyriesene)
VYHLADAVANIE
- aby pri vyhladavani (modre tlacitko, ked som v zozname kanalov cez OK) podla nazvu kanalu stlacanim pismen uz rovno ponukalo zhodujuci vyber zoznanamu kanalov a nebolo treba stlacit OK, cim zo zoznamu vyhladanych "vybehneme" a ak je siroky, tak to treba opakovat a aby nebolo potrebne stlacat modre tlacitko
- aby pri stlaceni sipky hore/dole sa otvoril zoznam programov s ukazkou aktualnej inforamcie s nazvom relecie/programu
- velmi dobre to ma spraveny HD BOX, OK a bud prejdem na kanal, ktory chcem, alebo dam palec na sipku, ktora je hned hore (zlte tlacitko) a ako pisem pismena, tak mi ukazuje kanaly, ktorych nazvy sa zhoduju s tym, co pisem
XTRA
- aby tlacidlo XTRA fungovalo, teraz je uplne nefunkcne
- ak ho stlacim, nic to nerobi, ani ked som v menu ani ked pozeram TV
REC
- aby bolo mozne nahravat na vsetky bezne HDD (1TB nesiel, 500GB isiel), aj ked prehravat islo z oboch..., zo zaciatku nahralo aj na 1TB, no odvtedy uz nikdy
- aby bolo mozne nahrat viac ako 99 min (tak to vyzera, ked opatovne stlacim REC), ak to tak nie je, tak by to tak nemalo zobrazovat
- aby bolo mozne zastavit nahravanie, aj ked je na obrazovke info o nahravani (stlacenim REC)
- aby dalsim stlacenim REC sa schovala info o nahravani, naco hladat po tme tlacitko exit, ktore je problematicke (napr. EPG takto funguje)
- aby bolo mozne vypnut nahravanie tlacidlom STOP okamzite (niekedy to "zabralo" az po 3 minutach)
- aby bolo mozne nahravat jeden kodovany kanal a pozerat iny kodovany kanal v ramci transponderu, tak ako to je mozne u inych prijimacov, alebo tam je dohoda s poskytovatelom sluzby?
- aby pocas nahravania bolo mozne vojst do menu
- aby pri posuve nahravky na koniec a play nedoslo k restartu (stalo sa to neraz)
- aby, ked prehravam a je zobrazena "os", tak som mohol zmenit hlasitost, nefunguje ani tlacidlami na ovladanie hlasitosti
- PiP
- aby existovala funkcia PiP a bolo ju mozne pouzit, tak ako napr. na OpenBox S1 (v ramci jedneho transpoderu), alebo tiez ide o dohodu s poskytovatelmi?
EPG
- aby to tlacidlo fungovalo, aj ked je na obrazovke zoznam programov
- aby bolo mozne v EPG ist na dany program (relaciu/film), stlacit OK, a ponuklo, ci uz prehravanie (prepnutie s upozornenim tesne pred danym casom) alebo nahravenie (s upozornenim tesne pred danym casom)
- aby bol vyuzity priestor na obrazovke pre EPG (Denny EPG) a zoznam programov (relacie/filmy), zbytocne nalavo velky prazdny kraj s nicim, zbytocne velka "fuga" s nicim medzi nazvom kanalu a samotnym EPG a zbytocne velky okraj napravo s nicim
- aby bol predvoleny Denny EPG a nie Tyzdenny, ak nesuhlasite, nech tam je to, co si uzivatel ostatne navolil
- aby ked sa niekedy pohybujem v EPG, idem dolu v danom case ma neposunulo na to co uz bolo odvysielane do stareho casu, mal by som byt stale v aktualnom
Info
- aby po dalsom a dalsom stlaceni sa info vyplo, cim netreba, hlavne v tme hladat tlacidlo exit, hlavne na povodnom DO, ktore sa este stale k CB500HD mini dodavaju
- aby aj po urcitom case ked uz ide iny program (relacia/film) sa nova informacia aj zobrazila a nezostala uz neaktualna
- aby fungovalo ak som v zozname programov (stlacenim OK) na urcitom kanali, lebo teraz nefunguje
- aby sa vzdy zobrazoval nazov programu (relacia/film) ked sa pohybujem v zozname programov (OK), niekedy to ukaze, niekedy nie a nesuvisi to uplne s tym, ci som uz na tom kanali tesne pred tym bol alebo nie
- aby po stlaceni Info a zmene hlasitosti Info zostalo, tak ako zostava pri prepinani
- aby po staceni Info, Info bolo mozne menit hlasitost
- aby tlacitko Info fungovalo aj v EPG
- aby Info v EPG fungovalo ako aj bezne - sipkou doprava mi ukaze info k nasledujucej relacii/filmu
Zvukova stopa
- aby bolo mozne dalsim stlacenim tlacidla zvukova stopa (piktogram reproduktoru L, R), toto vypnut, cim netreba "ruckovat" po DO takmer uplne hore a hlavne v tme hladat tlacidlo exit, hlavne na povodnom DO, ktore sa este stale k CB500HD mini dodavaju
- aby pri prepnuti zvukovej stopy, (napr. pri Viasat HD CZ,... na predvolenej stope 1 bola ENG), po chvili nevyplo zvuk uplne, na Cinemax bola fr, tak som prepol z CZ na ENG (zostala FR), po chvili vyplo zvuk..., vsetko pri viacerych opakovaniach (teraz odskusane aj na CB550HD)
Recal
- aby pri stlaceni tlacidla "Recal"/opakovanie, neponukalo zapnut program na ktorom som, lebo ak by som chcel ten kanal, ktory pozeram, tak asi nestlacam Recal, malo by ponuknut predchadzajuci ako to je zvykom inde
- aby ked stlacim Recal a som uz na tom kanali, ktory chcem, stacilo stlacit opatovne Recal a nebolo treba hlavne v tme hladat dalsie tlacidlo, kedze sa to na povodnom DO, ktore sa este stale k CB500HD mini dodavaju tazko hlada
CH+/CH-
- ak som v zozname kanalov (mam tlacidlom "OK" zobrazeny zoznam kanalov), tak by tlacidla CH+/CH- mali fungovat ako aj pred tym ("+" - prepinanie smerom hore, "-" - prepinanie smerom dolu) a nie opacne
Diseq
- aby na prvy krat ked diseq ziadny to bralo ako diseq1, lebo zo zaciatku diseqi neprepinalo
Zobrazovanie platenych programov
- aby platene programy (Dajto, Fanda,.......) ukazovalo, ze su platene programy a nie opacne
PageUP/PageDOWN
- aby malo svoju funkciu aj bez nahladu zoznamov kanalov(OK)
Ovladanie - Sipka vlavo, Sipka vpravo
- do menu idem sipkou vpravo, aj von z neho chcem ist sipkou vlavo, cim netreba, hlavne v tme hladat tlacidlo exit
- do submenu chcem ist tiez sipkou vpravo a von sipkou vlavo
YouTube
- takmer nic neprehliada..., uvodna obrazovka "Your Media Player" mi tu vobec nepasuje
- plesi
- Pokročilý

- satelitni prijimac: nic staleho...
- Kontaktovat uživatele:
"vpn" to uz bude asi lepsi napsat jeziskovi o jiny prijimac.

out of order...
- revis
- Legenda Fóra

- satelitni prijimac: vsetky
nebolo na com odskusat zatial .
beztak pouzivam fastscan, kde su nazvy dane providerom - aj nespravne, ak su nejake.
beztak pouzivam fastscan, kde su nazvy dane providerom - aj nespravne, ak su nejake.
Neviete náhodou či to nahrávanie jedného programu a sledovanie druhého v 550HD nevyrieši v budúcnosti nejaký nový firmware, samozrejme v rámci jedného TP? Viem, že som mal na to myslieť skôr, ale do 550HDcka som išiel len preto, že som mal v minulosti AB DSR 320 SKCI takže čisto z nostalgických dôvodov.
Umožňuje 550HD po skončení nahrávania prejsť znova do vypnutého stavu? Starý Optibox HDMI PVR to napr. dokázal.
Umožňuje 550HD po skončení nahrávania prejsť znova do vypnutého stavu? Starý Optibox HDMI PVR to napr. dokázal.
podla mna to nefunguje
napr. ked zacala vysielat Petka predtym Retro musictv sa nepremenovala.
teraz Nova Cinema, tiez Music Deluxe HD.
Bol by problem to zahrnut do noveho SW?
napr. ked zacala vysielat Petka predtym Retro musictv sa nepremenovala.
teraz Nova Cinema, tiez Music Deluxe HD.
Bol by problem to zahrnut do noveho SW?
Mozes nahravat jeden program a mozes sledovat dalsi jeden volny na rovnakom TP.laki píše:Neviete náhodou či to nahrávanie jedného programu a sledovanie druhého v 550HD nevyrieši v budúcnosti nejaký nový firmware, samozrejme v rámci jedného TP? Viem, že som mal na to myslieť skôr, ale do 550HDcka som išiel len preto, že som mal v minulosti AB DSR 320 SKCI takže čisto z nostalgických dôvodov.
Ked si nastavis po nahrati, aby sa pristroj vypol, tak sa vypne .
MENU - Nastavenie - Cas/Casovac - Casovac - a zltym tlacidlo editujes
Vďaka, viem, že sa to dá nastaviť v časovači to vypnutie, len mne to po tej úprave z časovača zmizne.
-
lubomir63
- Pokročilý

- satelitni prijimac: AB crypto 800 +750 +650HD
mne chýba pomalé prehrávanie z timeshiftu. Ide len voľba RÝCHLO dozadu a dopredu . Pri 400-vkovej rade je aj POMALÁ možnosť dopredu: 1/2 1/4 1/8 . Najčastejšie som to používal pri športových prenosoch
Abcryptoboxy
- cabron
- satelitni prijimac: Cryptobox 500HD
Dobrý den Pani,
Mam v Nitre SATRO a platim nehorazne mesacne poplatky ta TV.Chcem to zrusit.
Nechcem vela investovat.
Objednal som si z ellato Cryptobox 500HD s Patch 1.07.7092 aj Wifi dongle.
Soma sa docital, ze je to dobre od nich objednat, vraj ho aj nastavia.
Este som ho nedostal, ale pripravujem sa na to. Ze ked mi dojde aby som hned mohol pozerat SKYLINK a mozno aj UPC.
Uz asi tyzden sa hrabem na fore a snazim sa pochopit ako rozchodit Cardshara.tv
Som ale taky laik ze ani neviem AKO a KAM nakopirovat NewCamd a ako ho nastavit na cardshara.
Naozaj tyzden sa to snazim najst, ale marne.Aj cez find som to skusal. Ale kazdy na fore len riesi ze mu to funguje resp. nefunguje, ale Navod ako to naliat do Cryptoboxu nik neriesi. (alebo aspon Tak som sa rozhodol vas poziadat s malou dusou o pomoc o nejaky link pre novacika na navod AKO od Kupy STB rozchodit SkyLink na Cardshara.
Niekde som sa docital ,ze Newcamd 5.25 nefunguje. No proste kopa informacii a ja som z toho jelen. -A keby chcem UPC plus SKylink, mozem pouzit stale NewCamd?
Vopred Vam dakujem za trpezlivost.

Mam v Nitre SATRO a platim nehorazne mesacne poplatky ta TV.Chcem to zrusit.
Nechcem vela investovat.
Objednal som si z ellato Cryptobox 500HD s Patch 1.07.7092 aj Wifi dongle.
Soma sa docital, ze je to dobre od nich objednat, vraj ho aj nastavia.
Este som ho nedostal, ale pripravujem sa na to. Ze ked mi dojde aby som hned mohol pozerat SKYLINK a mozno aj UPC.
Uz asi tyzden sa hrabem na fore a snazim sa pochopit ako rozchodit Cardshara.tv
Som ale taky laik ze ani neviem AKO a KAM nakopirovat NewCamd a ako ho nastavit na cardshara.
Naozaj tyzden sa to snazim najst, ale marne.Aj cez find som to skusal. Ale kazdy na fore len riesi ze mu to funguje resp. nefunguje, ale Navod ako to naliat do Cryptoboxu nik neriesi. (alebo aspon Tak som sa rozhodol vas poziadat s malou dusou o pomoc o nejaky link pre novacika na navod AKO od Kupy STB rozchodit SkyLink na Cardshara.
Niekde som sa docital ,ze Newcamd 5.25 nefunguje. No proste kopa informacii a ja som z toho jelen. -A keby chcem UPC plus SKylink, mozem pouzit stale NewCamd?
Vopred Vam dakujem za trpezlivost.
- revis
- Legenda Fóra

pristup na vzdialeny server sa neinstaluje, staci aktivovat podla tohto
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=195&t=46814
a cez web rozhranie , ktore je na porte 9999 dopisat pristupove udaje na vzdialeny server.
a cez web rozhranie , ktore je na porte 9999 dopisat pristupove udaje na vzdialeny server.
- revis
- Legenda Fóra

Minutu pozadu idu vzdy . oproti SEC casu na 50kHz . Presne jednu minutu. ziadny pohyblivy parameter. Ale cas prebera z druzice. Takze to nemusi byt problem boxu.
Zpět na „Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51