po nainstalovani najskor nastavujte tuner !
diskusia a pripomienky sem prosim .
testeri nech ma kontaktuju cez sz, pre nich mam pripraveny upgrade_kit, alebo nech prejdu na klasicky sw a potom mozu pouzit startkit !

Příspěvek od JirkaS »
jj vyhodim ho, casem to naladimepecou píše:Takže opět pár postřehů na které jsem narazil, týká se to v tomto případě pluginu cutlist editor.
Tento plugin je dosti nestabilní, dochází u něho z zatuhnutí boxu, začne se točit zeměkoule a pomůže jen hard reboot boxu.
Nerozumim popis to podrobne, jaky plugin ? mapovani je v /usr/local/share/enigma2/keymap.xmlTéž je tam opět problém s mapováním tlačítek. Nefunguje tlačítko exit a jiná. Ukončit plugin lze jen přes tlačítko help a tam dát ukončit editor.
Mapování tlačítek u hdboxu mi je všeobecně záhadou.
jj vim opravim je to tim ze je spuste scrolovani na nazvu programu a nevypne se pri zobrazeni cisla.Zobrazování nápisu nebo čísla na předním displayi. Pro nápisy je to dost omezené, takže k tomu není co dotat. Když v nastavení zvolím zobrazení číselných předvoleb kanálů, tak ty se zobrazují, ale nepravidelně mi to k číslům kanálu přidává náhodně buďto písmena nebo číslice. Např předvolba 8 se zobrazí "8 d" nebo "8 I". Je to zcela náhodné co se zobrazí k předvolbě a není to vždy při každém přepnutí.
Mapování zrovna v případě toho cutlist editoru, pokud se do něj dostanu, tak z něj nelze odejít přes EXIT ikdyž v nápovědě je, že exitem se ukončuje. Alespoň se z toho pluginu dá odejít přes tu nápovědu (HELP). Podobný případ nefunkčního tlačítka EXIT mám u pluginu ServiceEditor, ikdyž je tam to tlačítko namapováno, tak nefunguje. Musel jsem si namapovat jiné, např. STOP, abych plugin ukončil.JirkaS píše:jj vyhodim ho, casem to naladimepecou píše:Takže opět pár postřehů na které jsem narazil, týká se to v tomto případě pluginu cutlist editor.
Tento plugin je dosti nestabilní, dochází u něho z zatuhnutí boxu, začne se točit zeměkoule a pomůže jen hard reboot boxu.Nerozumim popis to podrobne, jaky plugin ? mapovani je v /usr/local/share/enigma2/keymap.xmlTéž je tam opět problém s mapováním tlačítek. Nefunguje tlačítko exit a jiná. Ukončit plugin lze jen přes tlačítko help a tam dát ukončit editor.
Mapování tlačítek u hdboxu mi je všeobecně záhadou.jj vim opravim je to tim ze je spuste scrolovani na nazvu programu a nevypne se pri zobrazeni cisla.Zobrazování nápisu nebo čísla na předním displayi. Pro nápisy je to dost omezené, takže k tomu není co dotat. Když v nastavení zvolím zobrazení číselných předvoleb kanálů, tak ty se zobrazují, ale nepravidelně mi to k číslům kanálu přidává náhodně buďto písmena nebo číslice. Např předvolba 8 se zobrazí "8 d" nebo "8 I". Je to zcela náhodné co se zobrazí k předvolbě a není to vždy při každém přepnutí.
Dik za postrehy neni jeden clovek schopen otestovat vsechny funce enigmy.
To je v pořádku, rád se podělím o nalezené chybky. Čím více bude firmware vyladěn, tím lépe pro všechny. Proto jsem se rád zůčastnil testování před vydáním oficiální verze. Pokud na něco narazím, napíšu to sem, aby se o tom vědělo.Dik za postrehy neni jeden clovek schopen otestovat vsechny funce enigmy.
Příspěvek od JirkaS »
Co nestiha ? Popis to podrobne.piril píše:U filmu a klipu kde to predtim bezelo v pohode mi to ted kostickuje.Nestiha to,coz je divne.
Příspěvek od JirkaS »
Je to tam.PS: kdy lze očekávat funkční enigma update pro 7119 ? Rád bych vyzkoušel i neutrino. Ve zkušební verzi tam ta možnost byla. Nyní je update "v rekonstrukci".
Ted to nestiha prehravat.Kostickuje to filmy a klipy v avicku.To mi predtim nedelalo.Nebo je lepsi nahrat jiny prehravac nez tam je?JirkaS píše:Co nestiha ? Popis to podrobne.piril píše:U filmu a klipu kde to predtim bezelo v pohode mi to ted kostickuje.Nestiha to,coz je divne.
Ktery pouzit pro update? Podle toho Change logu je ve vsech trech to stejne,jen v tom poslednim bude asi Neutrino.JirkaS píše:Je to tam.PS: kdy lze očekávat funkční enigma update pro 7119 ? Rád bych vyzkoušel i neutrino. Ve zkušební verzi tam ta možnost byla. Nyní je update "v rekonstrukci".

To ja vim,ja se jen ptal Jirky,jestli oprasi starou verzi tak jak psal a udela i na 7110 verzi pres USB.revis píše:ta zo satfora sa instaluje manualne, cez script.
Myslím, že zde JirkaS přímo napsal, že starou verzi pro 7110 a 9105 opráší a zaktualizuje. Předpokládám, že tak učiní, když to napsal, ale až po doladění E2 pro 9105+ a 7119. E2 se neustále pro SH4 vyvíjí, takže si to po čase určitě zaslouží nějakou tu aktualizaci.piril píše:To ja vim,ja se jen ptal Jirky,jestli oprasi starou verzi tak jak psal a udela i na 7110 verzi pres USB.revis píše:ta zo satfora sa instaluje manualne, cez script.

Zpět na „HD-BOX Enigma2 v internal flash“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz