Amiko Alien2 Triplex+ Pkt Hyperion v3

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
N!nja

Re: Amiko Alien2 Triplex+ Pkt Hyperion v3

Příspěvek od N!nja »

A jo, mate pravdu, dik za pripominku. Takze kdyztak sezenu nejakou starsi ice kartu.
Diky moc.
satelit-zdenek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: zgemmah9combo dreambx800hdo

Příspěvek od satelit-zdenek »

zdar sat příznivci.měl jsem hyperion v3 a musím říct že jsem byl spokojen ale ted jsem přešel na openatv obraz je lepší ještě svižnějí co musím vytknout že se nato všechno těžko shání take to zkuste-žádna zelena smrt
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

jo , tiež môžem potvrdiť že to ide bez problémov v openatv a to je tam od začiatku ako tento team začal pre tento box pracovať na image . bez jediného zelenáča ,alebo reštartu . :Yahoo!: :good: ešte celkoM dobre ide aj HDMU . =D>
Všetko 4K
generator
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Octagon SF8008 4K

Příspěvek od generator »

HDMU má cca od releasu 12xxx zásadní problémy, které střídavě řeší a neřeší.

Hlavní HDMU masařky:
Přestávají korektně fungovat hodiny na displeji (nesynchronizují se se systémovým časem).
Střídavě funguje a nefunguje CEC.
Stále mění konfiguraci pro dálkové ovládání.
BOX: Octagon SF8008 4K OpenPLi
TV: LG 50PA6500 / LG OLED65C5
Radovan111
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Dreambox DM920UHD, TBS5925

Příspěvek od Radovan111 »

vbor píše:Nahrál jsem si PKT Hyperion v3 a konečně jsem spokojen. Žádné problémy, dokonce komunikuje s externím HDD ve formátu NTFS. Jen jedna věc se mi nedaří - nekomunikuje mi s klávesnicí Amiko WLK-100. Zkoušel to někdo?

Zdravím po krátké odmlce- já mám nainstalovanou E2 OpenATV a mám taky tu klávesnici WLK 100 a taky mě z příjmačem nekomunikuje, neporadíte prosím někdo? Děkuji Radovan :)

A ještě prosím dneska jsem aktualizoval E2 OPENATV a normálně mě to vymazalo OSCAM 9835 a nahrálo to jiný, už jsem myslel že budu muset přeinstalovávat celou E znovu, nakonec jsem ten OSCAM zaktivoval a už to jede, akorát jsem se Vás chtěl zeptat jak mám nastavit

Nastavení správy software- viz fotka:

Jinak mockrát děkuji a pozdravuji z Moravy Radovan :thankyou:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Boxy - DREAMBOX DM920 UHD, Amiko Alien2 Triple+-úplně k ničemu , DR HD F16 , Motor Strong, satelitní parabola Fuba 100cm, satelitní karta TBS 5925, Humax DV 1100S- úplně ale úplně k ničemu :) :) :) :)
lubosbrod
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Golden M.Unibox 9080
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubosbrod »

8) Dobrý večer měl bych dotaz padlo tu ,že Hyperion má horší obraz než Open ATV . Jak je to s plginy u ATV tu si dělaj k obrazu svému Němci domnívám se.Neni to u Hyperiona tím ,že je v menu špatně nastavený rozlišení obrazu?? Jinak existují stránky Open ATV Divné je Že denně je nový softwer s tim jsem se zatim nesetkal. Pokud je výbava s pluginy tak neváhám a instaluju. Podej prosim zprávu dík. Nejlépe sem . :Yahoo!:
Golden Media Unibox 9080 softwer 1.5.12. Lemontre originál- nebo 1.4.34 sp .Parabola 110cm .Motor Digipower.Konvertor Golden Interstár.Golden Media Unibox Triplex. Enigma Open Pli ARP.
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Jedu na hyperionu3 a pak4 více než rok.Rozlišení nastavit 1280x720p,obraz jako víno jak SD,tak HD.Je na to spolehnuti. Kdyz ne denně, tak obden natáčím někdy dva HD kanály pres timer.100% spolehlivost.Stream do PC i smartphonu 100%. :poklona: pánům Polákům
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
logan
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Zgemma H7S

Příspěvek od logan »

Inuita, skúšal si openATV? Je stabilné, výborný obraz, prepínanie rýchle. Nahrávanie? Naraz 2-3 programy? Preboha, kedy to pozeráš? Ináč Hyperion 4 nebol zlý, len mal u mňa pri rýchlom prepínaní programov a pri niektorých nastaveniach hodne zelenáčov...
Mimochodom, niekde som zachytil, že sa už skúša verzia 4.5 a že vyzerá byť rýchla a stabilnejšia. Uvidíme :roll:
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Co mám H4 to je asi 2 měsíce,tak jsem ještě zelenace neviděl.Mám tam skin hdgass16 a19 pluginů. Zapnutý swap.Nemůžu si stěžovat. Řídim se heslem,,Nesahej na to co funguje" :good:
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
trgtrhty2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od trgtrhty2 »

Vie niekto poradit nejaky rozumne dobry music player pre h3? Skusal som Merlin a YAMP, ten prvy sa mi nepaci a druhy by bol OK, ale velmi casto sa zasekne a Alien prestane reagovat na DO a potom ho musim vypnut a znovu zapnut. Existuje este nejaka ina moznost, o ktorej neviem? Dakujem.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

áno existuje ,media player ,alebo zmeniť E2 . :good:
Všetko 4K
trgtrhty2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od trgtrhty2 »

OK, mediaplayer som na hudbu neskusal, pouzivam ho len na fotky a filmy. Vyskusam. A ktora E2 je v tomto smere lepsia? Asi pred pol rokom som mal HDMU aj h4, ale nakoniec som sa vratil k h3. Teraz je asi situacia ina, uvazujem, ze skusim atv.
lubosbrod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubosbrod »

Fajn dej zprávu jak to funguje a jak si celkově dopadl.
Golden Media Unibox 9080 softwer 1.5.12. Lemontre originál- nebo 1.4.34 sp .Parabola 110cm .Motor Digipower.Konvertor Golden Interstár.Golden Media Unibox Triplex. Enigma Open Pli ARP.
Radovan111
Znalec fóra
Znalec fóra

Radovan111 píše:
vbor píše:Nahrál jsem si PKT Hyperion v3 a konečně jsem spokojen. Žádné problémy, dokonce komunikuje s externím HDD ve formátu NTFS. Jen jedna věc se mi nedaří - nekomunikuje mi s klávesnicí Amiko WLK-100. Zkoušel to někdo?

Zdravím po krátké odmlce- já mám nainstalovanou E2 OpenATV a mám taky tu klávesnici WLK 100 a taky mě z příjmačem nekomunikuje, neporadíte prosím někdo? Děkuji Radovan :)

A ještě prosím dneska jsem aktualizoval E2 OPENATV a normálně mě to vymazalo OSCAM 9835 a nahrálo to jiný, už jsem myslel že budu muset přeinstalovávat celou E znovu, nakonec jsem ten OSCAM zaktivoval a už to jede, akorát jsem se Vás chtěl zeptat jak mám nastavit

Nastavení správy software- viz fotka:

Jinak mockrát děkuji a pozdravuji z Moravy Radovan :thankyou:
Hezký večer, takže vidím že nikdo tu klávesnici AMIKO WLK 1000 asi nemá- mě prostě v OPEN ATV nefunguje- ve Sparku fungovala :( Nevím proč nejde však je to Linux

p vbor už se Vám to podařilo tu klávesnici zprovoznit?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Boxy - DREAMBOX DM920 UHD, Amiko Alien2 Triple+-úplně k ničemu , DR HD F16 , Motor Strong, satelitní parabola Fuba 100cm, satelitní karta TBS 5925, Humax DV 1100S- úplně ale úplně k ničemu :) :) :) :)
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Dnes jsem naladil v H4 šest nových HD programů Skylink na tranponderu 11876 H,přenosová rychlost 29900.Obraz jak sklo,mužů počítat chlapům vousy.Od 1.1.2015 půjde i ct2 HD :Yahoo!:
Radovan111
Znalec fóra
Znalec fóra

Inuita píše:Dnes jsem naladil v H4 šest nových HD programů Skylink na tranponderu 11876 H,přenosová rychlost 29900.Obraz jak sklo,mužů počítat chlapům vousy.Od 1.1.2015 půjde i ct2 HD :Yahoo!:

Hezký večer Vážení, můžu se z dovolením zeptat dneska jse aktualizoval E2 a HD Glass 16, no a potom už jenom samý restart a zelená obrazovka- ach jo zas budu muset tu E2 přeinstalovávat, náhodou nepřišli jste někdo na něco čím by se to mohlo spravit ta zelená obrazovka- já vím už jsem to několikrát měl tu zel. obrazovku a vždy jsem to musel tu E2 přeinstalovat a nainstalovat znovu, ach jo, má E2 OPENATV, ale asi je to zbytečné se ptát
x-ray

Příspěvek od x-ray »

Radovan111 píše:
Inuita píše:Dnes jsem naladil v H4 šest nových HD programů Skylink na tranponderu 11876 H,přenosová rychlost 29900.Obraz jak sklo,mužů počítat chlapům vousy.Od 1.1.2015 půjde i ct2 HD :Yahoo!:

Hezký večer Vážení, můžu se z dovolením zeptat dneska jse aktualizoval E2 a HD Glass 16, no a potom už jenom samý restart a zelená obrazovka- ach jo zas budu muset tu E2 přeinstalovávat, náhodou nepřišli jste někdo na něco čím by se to mohlo spravit ta zelená obrazovka- já vím už jsem to několikrát měl tu zel. obrazovku a vždy jsem to musel tu E2 přeinstalovat a nainstalovat znovu, ach jo, má E2 OPENATV, ale asi je to zbytečné se ptát
Ja som dal tam zakladny skin a je to OK s tym HD glass16 mi to blblo..
VU + UNO 4k, NAS ZYXEL NAS520, USB Tuner T2/C, VTi 13.0.9
AMIKO ALIEN 8900, SW-SPARK , ENIGMA 2 Hyperiom V3, HD USB 500GB - A-DATA, Skylink ICE
AMIKO ALIEN 2+ Triplex, spark 1.2.72, Enigma V5.1 ??
mihu84
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mihu84 »

nahodeny hyp v4.5 a zatial mozem iba odporucat.
Rychlost vynikajuca. vypnutie LED v deepmode je uz sucastou.
Neskor pridam dalsie postrehy.
Vu+ Uno 4k, Skylink 23.5, Motor Stab HH90, Parabola 90cm
lubosbrod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubosbrod »

:Yahoo!: Díky za příznivou zprávu snad se najde ještě někdo kdo přidá nějaké vědomosti. 4.5 enigma Hyperion je BETA tak,že zkušební verze.Finál asi bude 5? necháme se překvapit. Podle mně vyzkoušel jsem hodně těch image Hyperion Open ARP Open ATV ale nejlépe vybavený je Hyperion bohužel .Open ARP je Ukrjina nebo Rusko a dnes už mrtvola prý ukončena podpora.Vypadá ,ale velice zdařile.Nejsou pluginy.No podejte zprávu jak ta verze 4,5 Hyp. běhá.
raven_kix

Příspěvek od raven_kix »

Ahoj, včera jsem ho zkoušel, ale měl jsem problémy. Satelit se neustále sekal. Nepřišel jsem na to čím to bylo. Mám Alien 2+. Pak jsem na doporučení zkusil verzi 4 a ta zatím běží dobře.
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“