skin HD Glass 16

Forum pre prijimace znacky X-Trend
Odpovědět
Motylek

skin HD Glass 16

Příspěvek od Motylek »

Dobry den,chtel bych se zeptat jestli někdo také zpozoroval tyto anomalie,
1.) když zmacknu tlacitko OK tak infobar jen problikne a nezobrazi se,musim tlacitko chvili podrzet,pak se zobrazi (ver.9.37,drive to nedělalo,na skinu napr.ATV to nedela)
2. ) ukazatele signalu Snr a Agc ukazuji stále 100% coz mi prijde divne,drive to také nedělalo,ukazovalo to sice min nez na Vantage,ale dalo se podle toho castecne orientovat.
Nez se to zaclo takhle chovat tak jsem udelal aktualizace jak softvare tak skinu,ktere mi nabidnul prijimac.Vsimnul jsem si při první potvrzene aktualizaci ze to psalo stahuji (ruzne soubory)ale také odstranuji,jelikoz to ale probihalo docela rychle tak jsem nestihal registrovat co,tak je mozne ze tam něco chyby,vedel by někdo co?nebo je nekde něco spatne nastavene?
3. ) uz jsem se tu před casem ptal jak to je s indigaci pohybu motoru,na reseni se ale neprislo,stale to neukazuje pohyb motoru,uz se vi proc?v nastaveni mam nastaveny nejaky blikani,ale nic nevidim.Dekuji za rady a postřehy.
XTrend 7500 ATV, Vantage 7100
bolek007

Re: skin HD Glass 16

Příspěvek od bolek007 »

mam ATV 4.2 + HD Glass 16, ET7500 ,
ad 1 - dela mi to taky, uz par verzi, myslim, ze to zacalo po nejake aktualizaci enigmy, ne skinu, predpokladam, ze je to nejaky konflikt v nastaveni tlacitek DO, ale nemel jsem zatim chut to bliz studovat
ad 2 - Snr a Agc ukazuji nesmysly, BER ukazuje stale 0 - pry chyba v driverech
ad 3 - v ATV 4.2 mi pri pohybu motoru na obrazovce normalne blika symbol druzice
Xtrend ET7500
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

Ve starších verzích openATV to nedělalo, tvůrcově image zřejmě chtějí používat jen jejich skiny.
U mě na LX3 když podržím tlačítko OK déle infobar tam zůstane a vypne se po nastaveném čase. U ostatních image HDGlass funguje bez problémů
Octagon 8008, různé image v multibootu
Zgemma H7.S image openATV
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

georg11 píše:Ve starších verzích openATV to nedělalo, tvůrcově image zřejmě chtějí používat jen jejich skiny.
U mě na LX3 když podržím tlačítko OK déle infobar tam zůstane a vypne se po nastaveném čase. U ostatních image HDGlass funguje bez problémů
Na Shamannově foru http://forum.hdglass16.eu/ je zveřejněna úprava pro odstranění tohoto problému. Shamanne díky.
Octagon 8008, různé image v multibootu
Zgemma H7.S image openATV
Odpovědět

Zpět na „X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000“