Skiny a rozlišení a verze Pro

Všetko o prijímači VU+ SOLO 4K - diskusia
Odpovědět
Foolproof
Pokročilý
Pokročilý

Skiny a rozlišení a verze Pro

Příspěvek od Foolproof »

Již několikrát jsem chtěl zkusit VMC, vždy vždy při pokusu o start mně restartlo Enigmu. Prokousal jsem se v němčině na Wiki k údaji, že pokud nemám FullHD skin, tak se to může chovat nevyzpytatelně. Kupodivu HDGlass16 skin asi není full, což mě nikdy nenapadlo, řekl jsem si, že se tedy mrknu po něčem jiném. Našel jsem iFlatFHD 4.1, nainstaloval a VMC funguje, hledá v TMDB, kupodivu najde většinou správné české postery u českých filmů. ale v library je zobrazuje v angličtině, což není moc dobré.

Zkusil jsem, vím už nyní co mohu od VMC očekávat, ale:

Mraky programů mi funguje jakoby v okně a některé dokonce ani nejdou na střed, ale zavěsí se v levém horním rohu.
Vypadá to jako bych na screenu 1920x1080 pouštěl obraz 1280x720 bez možnosti jej dát jako full screen.

Jak se taková kravina řeší ? Na nic rozumného jsem nepřišel.
------------

Další okna pro verzi Pro, pro skin iFlat je tam zajímavé řazení kanálů s ukázkami a logy do řady, nemá tušení jak a co s tím.

Nebo to je jako placená verze? Co myslí tím pro ?

Dík za názory.
VU+ Solo4K a VTI 14, parabola Nokia Sathunter 146x120, rotátor ze Sovětského Svazu na 36 V z roku 1992, pozicioner Nokia, Dune BDPrime, Yamaha media receiver, Evolveo H8+LibreElec, plasma Panasonic 165 cm a spousta dalšího bordelu 8)
Foolproof
Pokročilý
Pokročilý

Re: Skiny a rozlišení a verze Pro

Příspěvek od Foolproof »

Takže např. EMC má v adresářích skiny pouze pro max 1280x720.

Hledám nějaký FHD skin pro tuto aplikaci, Pro Enhanced Media Center, nyní zkouším Kraven FHC, celkem se mi líbí

Dík.
VU+ Solo4K a VTI 14, parabola Nokia Sathunter 146x120, rotátor ze Sovětského Svazu na 36 V z roku 1992, pozicioner Nokia, Dune BDPrime, Yamaha media receiver, Evolveo H8+LibreElec, plasma Panasonic 165 cm a spousta dalšího bordelu 8)
Foolproof
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Foolproof »

Odpovím si sám a sám.

V nastavení EMC je položka "Use original skin", nastavením této hodnoty na false, tedy ne a restartem GUI si to vezme na starost systémový skin a vše je jak má být.

Lze nastavit dokonce i několik vzhledů, a po instalaci pluginu Find Cover se stiskem tlačítka audio zapne další menu, ve kterém lze vyhledávat postery a pod na TMDB i ručně, což dříve nebylo asi možné.

Jediný problém u EMC je v tom (zatím jsem nevyřešil), že když DVD jako ISO má menu a v DVDplayeru je nastaveno chození do menu, tak si s tím neporadí.
forsajd
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: VU-MUTANT

Příspěvek od forsajd »

Foolproof píše:
Lze nastavit dokonce i několik vzhledů, a po instalaci pluginu Find Cover se stiskem tlačítka audio zapne další menu, ve kterém lze vyhledávat postery a pod na TMDB i ručně, což dříve nebylo asi možné.
Ale bolo mozne a aj je a dokonca aj cez CSFD vyhlada len bez popisu
ON /Zgemma H9.2S / Vu+Uno SE 4K
OFF /VU DUO/DM 500 HD/VU Solo2/VU DUO2/Mutant HD2400/Mutant HD 4K/Mutant HD1500/VU Solo 4K/VU Ultimo 4K/VU UNO 4K/Dinobot U5 mini /Octagon SF8008
Foolproof
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Foolproof »

Ano, ale pouze poster, chybí délka filmu atd., kdyby se dal stáhnout popis z CSFD bylo by to velmi fajn.
Odpovědět

Zpět na „Diskusia VU+ SOLO 4K“