obraciam sa na vas so zufalou prosbou - uz som poskusal vsetko mozne ale neviem vyriesit problem.
Mam asi 2-mesacne Vu+ Uno4k - bezim BH 3.0.3C, Oscam 11342, Klasicka stara dobra Skylink Irdeto karta vlozena priamo do citacky (nie CI modul).
Prijimac som rozbehal, nakonfiguroval, bezal ako hodinky. Po cca tyzdni a bez akehokolvek zasahu, update-u a pod. bol na poslednej stanici pred soft vypnutim zaseknuty obraz. Skusal som obnovy zo zalohy, hrabat sa v nastaveniach - ale neviem prijimac donutit opat dekodovat kanaly. Nekodovane idu v poriadku.
Medzicasom som s tym bol na reklamaciu, tam ma poslali do paze ze na originalnom SW (ktory som tam samozrejme pred reklamaciou dal spat) mi to nebude fungovat a ze prijimac je v poriadku.
Vtipne je, ze ked sa mi cca po 2 tyzdnoch vratil, znova som skusil nahrat naspat rovnaky backup ako 3 krat predtym skusany - a vsetko sa rozbehlo ako hodinky. Po cca 3 tyzdnoch bezproblemoveho pouzivania sa to cele zopakovalo znova.
Karta je urcite funkcna (skusana v inom prijimaci). Divne je, ze ked idem do menu \ setup \ common interface assignment - vidim tam 2 sloty a oba su prazdne. Neviem ci by som tu mal vidiet vlozenu kartu, alebo sa toto menu tyka naozaj iba CI slotu (ale potom preco su tam 2 ked mam iba 1 CI slot). Rovnako prazdne sa to tvarilo aj v stave ked vsetko fungovalo OK.
Ospravedlnujem sa za svoje limitovane znalosti v tejto oblasti, hladal som uz vela a skusal vsetko mozne, ale vsetko bez uspechu. Mam Krasny chrumkavy prehravac ktory funguje ako ma az na to dekodovanie
Prosim poradte, som zufaly.
V pocitacovej oblasti som na tom OK, nemam problem sa na prehravac konektnut, pozriet pripadne logy a configy - problem je skor ze neviem kde ich hladat a ktore
Vdaka!