Přepínaní stanic

Všetko o prijímači VU+ SOLO 4K - diskusia
Odpovědět
vincek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Přepínaní stanic

Příspěvek od vincek »

Ahojte

V image VTI se mi nedaří najít při přepínaní stanic příslušný program aby mi při přepnutí zůstala stanice tam kde jsem ji přepnul.Vždy se přesune dolů na jinou stanici.V image Open ATV tahle funkce je ale ve VTI ji nemohu nikde najít.Díky za info.
ganco39
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Vu Solo 4k

Re: Přepínaní stanic

Příspěvek od ganco39 »

To ako ze ti prepina samo? Alebo nejak som tomu nerozumel...Ja mam tiez Vti a nieco take som nespozoroval...
Vu Solo 4k, 1°; 13°; 19,2°; 23,5°; 28°, PHILIPS 55PUS7354/12 , parabola Maximum E-85 multifocus - LNB Inverto Black Premium Single - DiSEqC prepínač Maximum 4/1
vlado222
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od vlado222 »

moja skúsenosť:

1. vo verzii VTI 11.0.0 od Ellano je to nastavené tak, že šipka dolu vyvolá zoznam programov a súčasne sa kurzor presunie o jeden program dolu a šipka hore zobrazí zoznam programov bez zmeny programu (teda kurzor zostane na pôvodnom programe),
2. vo verzii VTI 11.0.1 od Classic Rock zo dňa 20.1.2017 to funguje tak, že šipka dolu takisto vyvolá zoznam programov a súčasne sa kurzor presunie o jeden program dolu ale šipka hore zobrazí zoznam bouquetov - obľúbených položiek...

neviem čo komu vyhovuje, ja som to neskúšal zmeniť, ale tipujem, že je to možné asi v konfigurácii tlačítiek DO ....
VU+ SOLO 4K, VTI 14.0.3, FHD Glass 17, OSCam r11570,
VU+ UNO 4K SE, VTI 14.0.5, FHD Glass 17, OSCam r11570,
Formuler 4 Turbo, 2x AB Cryptobox 650HD,

Maximum E85 multifocus, 28,2°E _ 23,5°E _ 19,2°E _ 13°E _ 4,9°E _ 0,8°W
vincek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od vincek »

Na DO to nastavit nejde.Vyvolam modrým tlačítkem stanice dostanu se třeba do movies tam je stanice kliknu na ní OK vyvolam ji.Ale když vyvolam znovu stanice tu co jsem chtěl je ale kurzor již pod tou stanicí co jem vyvolal.Chci aby to zustalo na te co mam navolenou.Podle mě to nejde.Ale v ATV image to jde.Tam je přímo napsane zustat na stanici + - nebo vypnuto.Dám vypnuto a je to na té stanici co se dívam.Podle mě to nejde.Díky za info.
Foolproof
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Foolproof »

To vti máš ale nedefault. Já jsem nikdy na nic nešahal a modré tlačítko vyvolá moduly, ne stanice. Seznam stanic mám na +,
přepínání doleva doprava, na seznamu stanic se modrým přepínají buquety.

Lze to trochu upravit ve skinu. V seznamu listuji stanicemi, v okýnku se mi přepíná obraz, ale dokud nedám OK, tak po exitu se vždy vrátí na stanici výchozí. V nastavení skinu je to nějak jako potvrzovat OK, nevím.

A nerozumím tomu, jak máš v movies stanice.
VU+ Solo4K a VTI 14, parabola Nokia Sathunter 146x120, rotátor ze Sovětského Svazu na 36 V z roku 1992, pozicioner Nokia, Dune BDPrime, Yamaha media receiver, Evolveo H8+LibreElec, plasma Panasonic 165 cm a spousta dalšího bordelu 8)
vincek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od vincek »

To movies byl přiklad.A to maš pravdu když přepínam zustane to na stanici jak však zmačknu OK stanice se navolí ale při opětovnem přepínaní je stanice spuštěna jak dám OK je kurzor pod stanicí která jede-to právě navolit nejde chci aby kurzor byl na stanici která jede.Ve skinu to upravit právě nejde a jesli víš kde tak mi napiš kde.U open ATV je + - a vypnuto.Když dam vypnuto kuror zustane na stanici která je spuštěná a to právě chci.Je to detail ale pro mě duležitý.
Foolproof
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Foolproof »

Stále moc nechápu.

Jsem v seznamu stanic, jede např. CT, kursor je na ní, obraz se zmenší do okénka. Posunu kurzor o jedno níže a stanice v okénku se změní, posunu a opět se změní, kursor je pochopitelně tam, kde jsem ho posunul.
Nebaví mě to, tak dám exit a vrátí se na původně naladěnou stanici, CT, full screen.
Pokud při tomto listování chci full screen stanice, na které se momentálně nachází kurzor, musím potvrdit OK a přeladí se to.

Rozpůlíš-li obrazovku, tak se děje totéž s jednou půlkou, u mě vlevo nebo vpravo listuji, ale původní kanál v té jedné půlce zůstává. Zde mohu půlky přehodit a listovat tou druhou.

Stejně lze dát 2 okna do seznamu a jedno se mění podle kursoru.

Myslím, že nezáleží na image, ale na skinu.

Toto je z KravenHFD
VU+ Solo4K a VTI 14, parabola Nokia Sathunter 146x120, rotátor ze Sovětského Svazu na 36 V z roku 1992, pozicioner Nokia, Dune BDPrime, Yamaha media receiver, Evolveo H8+LibreElec, plasma Panasonic 165 cm a spousta dalšího bordelu 8)
Odpovědět

Zpět na „Diskusia VU+ SOLO 4K“