hd box 9105+ problem s pluginmi

Pravidla fóra
Upozornenie pre užívateľov fóra . V downloade sa nediskutuje !!!!
Odpovědět
papajoe

hd box 9105+ problem s pluginmi

Příspěvek od papajoe »

Zdravim. Na uvod sa ospravedlnujem, lebo som uplny amater, mam doma HD BOX 9105+, aktualizoval som si firmware na najnovsiu verziu 2.12.31. To bolo bez problemov. Chcel som nainstalovat aj plugin na youtube, vsetko prebehlo z USB kluca podla navodu, ale v zozname medzi pluginmi vobec nebol. Tak som sa docital, ze mam vymazat predchadzajuce verzie pluginov, takze sa mi podarilo nechcene vymazat vsetky pluginy a tym padom mi neide ani citacka na kartu. Cez online server ma nepusti nainstalovat pluginy, pise mi ze proces zlyhal, tak som nasiel mcas plugin, nainstaloval som ho z usb kluca, vsetko sa tvrilo ze probehlo v poriadku, hd box sa restartoval, ale ked otvorim zalozku s pluginmi, ziadny mi tam neukazuje. Takze pred tym zufalo sedim a neviem to spojazdnit.
Dakujem za hocijaku radu.
vlada
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: hd box 9105+ problem s pluginmi

Příspěvek od vlada »

funkční aktualizační server:

up.ellano.sk
Timeshock
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Dreambox 920 , Vu+Solo2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Timeshock »

Tahle odpověď se ti líbit nebude , zbav se toho šrotu velice rychle
jinak na vedlejším foru :

Kód: Vybrat vše

http://forum.satdigitalne.cz/viewforum.php?f=165

je toho o hd boxech trochu víc tak čti studuj a šetří penízky na stb který je aspoň trochu k něčemu
motor Stab HH120 ,Dreambox 920,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD

Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

No jo, teraz čo napíšem je pre "zúfalých" asi k ničomu , ale prišiel som na jednu vec pri jednom HDBoxe ktorý mi ešte zostal doma. Žiadny iný typ boxu, je ich X, nedokáže určité EMM posielať tam kam treba ako tento.
Rozoberať nebudem, ale v skratke má pre mňa tento box momentálne dosť veľkú hodnotu. :D
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
decik
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od decik »

:D :D :D Octagon SF1008SE+ to zvládá také... :D :D :D Pravda, už tak v 10-ti kusech měněny elektrolyty, ale šlapou ke spokojenosti dále. :D :D :D
vodka
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: AB IP Box 99HD

Příspěvek od vodka »

Steiner píše:No jo, teraz čo napíšem je pre "zúfalých" asi k ničomu , ale prišiel som na jednu vec pri jednom HDBoxe ktorý mi ešte zostal doma. Žiadny iný typ boxu, je ich X, nedokáže určité EMM posielať tam kam treba ako tento.
Rozoberať nebudem, ale v skratke má pre mňa tento box momentálne dosť veľkú hodnotu. :D
chvalabohu ja mam 4 :D
enigma2 OpenDroid 9105+,AB IP Box 99HD
jerry39
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jerry39 »

Já si je taky pochvaluju (HDBoxy, mám 3.
Odpovědět

Zpět na „Download - HD-BOX“